Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kako pusta flac albume foobar2000 ? Ima li nesto bolje od njega da je za dz ?

AirLaunch izbacio prečice za settings u poslednjem update-u. Znači, ne dirati :D

Od srpskog jezika, podržana su samo regionalna podešavanja.

Od srpskog jezika, podržana su samo regionalna podešavanja.

To nije što je on pitao. Pitao je za predikciju.

@milosrdniandjeo

IOS tastatura ima srpsku predikciju, samo moraš dodati serbian latin:
7c43a0638c66107c66a95b3b38e33dc8.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

U iOS predikcija na stock tastaturi me oduševljava svojom preciznošću i neupadljivošću :)
Svaka čast...

Jeste, dobra je, ali zna i da usere bogami. *** na SwiftKey godinama kucam, sve je naučio, ovoj bi trebalo bar godinu dana, a živaca i nemam baš toliko da opet uči [emoji1]

Jeste, dobra je, ali zna i da usere bogami. *** na SwiftKey godinama kucam, sve je naučio, ovoj bi trebalo bar godinu dana, a živaca i nemam baš toliko da opet uči [emoji1]

Dodao sam ali nema predikcije. Na engleskom radi ali na srpskom nista. Koristim vec dugo Swift ali sam hteo fabricku medjutim ne ide. Jedna je engleska,druga serbian latin A treca emoji .

Nema gore predikciju, ali ispravlja reči. Zaboravih na taj dodatni deo gde su reči. Ja taj deo ni ne koristim, meni je više bitno da ispravlja dobro dok kucam.

Piše predikcija, čitam autocorrect. [emoji58]

Poslednja izmena:
Dodao sam ali nema predikcije. Na engleskom radi ali na srpskom nista. Koristim vec dugo Swift ali sam hteo fabricku medjutim ne ide. Jedna je engleska,druga serbian latin A treca emoji .

Jel ti u settings-general-keyboards sve čekirano od onih opcija ?

Pročitaj zechs gore moju poslednju rečenicu [emoji4]

Auto-Correct probao i brzo isključio - ne radi zadovoljavajuće dobro. I dalje stojim iza onoga što sam rekao.

Ne radi sjajno naravno, ni meni SwiftKey nije radio sjajno na početku, ali dok ne nauči tastatura biće grešaka u prvih mesec dva tri, posle toga će biti mnogo lakše, jer ćeš obrtati reči koje koristiš stalno.

Ja nikako ne bih mogao na običnu tastaturu da se naviknem nema tih para tj bez auto correct-a. Jednostavno ovo ne moram da gledam, a i naučene su gotovo i neke cele rečenice.

Ma sve se da ponovo naučiti :D Nije zgoreg da dobije duplo pitanje ;)

Ja bih rado prešao na fabričku, ali ne mogu jer je swiftkey za ove 2 godine naučio mnogo, i skoro kuca umesto mene [emoji2] Dosta puta ios zeza što se tiče tastature, ali trpim zbog toga.. Ne znam da li uopšte ima nade da će biti bolje po pitanju tastatura.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bih rado prešao na fabričku, ali ne mogu jer je swiftkey za ove 2 godine naučio mnogo, i skoro kuca umesto mene [emoji2] Dosta puta ios zeza što se tiče tastature, ali trpim zbog toga.. Ne znam da li uopšte ima nade da će biti bolje po pitanju tastatura.

Ne da kuca umesto mene nego me prosto strah jer zna pre mene sta hocu da napisem:)))

Istina, ali Android verzija radi 5x bolje. Kada sam prelazio na iOS, nije postojala mogućnost 3rd party tastatura, pa sam se navikao na standardnu. Kada se pojavio Swiftkey, obradovao sam se. Nakratko.

Da, da... Mnogo je osakacena ovde. Cudi me da su i to dozvolili. Kad bi samo ubacili tap space to insert prediction, jer ovde pravi razmak, a na androidu sta ti on preporuci kao rec, dovoljno je space da lupas.

Pa meni ispravlja reč kad pritisnem space a nije dobro napisana.. Meni je sve ok osim što mi fali ćirilica i što ne radi smooth kao na Androidu, u smislu da iskače fabrička da me ****..

Nisi me razumeo. Na androidu ima posebno podešavanje za predikciju. Kada tapkas space on izbacuje reči, na iOS-u posle prve ispravljene reči, izbacuje samo razmak. [emoji6]

Moracu da probam tu aplikaciju, nisam je do sada koristio ali po vasim iskustvima, deluje da dosta olaksava kucanje

Nisi me razumeo. Na androidu ima posebno podešavanje za predikciju. Kada tapkas space on izbacuje reči, na iOS-u posle prve ispravljene reči, izbacuje samo razmak. [emoji6]

Aha nisam primetio, ali vidim da kada kucam i cepam space on ispravlja reči.. Isto me nervira što nema da stavlja sam razmak posle zareza i sl.. Doduše već sam se navikao da stavljam sam razmak..

@el_patron da da, mnogo olakšava kucanje, bukvalno duplo brže kucam sa njom.. Samo će ti trebati vreme dok naučiš tastaturu da kuca tvoje reči koje koristiš..

Poslednja izmena:
Da li treba da dozvolim full access ili ne?

Ma svakako ce biti bolje od obicne tastature vremenom, a i svidjaju mi se teme koje imaju da se odaberu

Vidim da postoji opcija da se ulogujes preko fejsa; da li onda prati i sta se pise na fejsu pa pamti odatle ili ne? Koje su beneficije logovanja preko fejsa?

Upravo to.. Pa bez full access ne može da radi, to je da može da iskače svuda gde treba po sistemu...
A i da pamti tvoje reči na accountu koji napraviš pa da ih imaš na drugom telefonu.. Ja sam to preko mejla odradio...

Samo da pitam, ukoliko dozvolim Swiftkey full access da li to znaci da default tastatura nece da mi iskace po iPhonu, tipa, dok kucam password-e, na lock screen-u itd?

Kad vec biram novu tastaturu, zelim da je koristim preko celog iOS-a.

Apple ne dozvoljava nijednoj tastaturi da kuca šifre. Samo stock tastaturi. Sve ostalo može bilo koja tastatura, uključujući i SwiftKey.

Apple ne dozvoljava nijednoj tastaturi da kuca šifre. Samo stock tastaturi. Sve ostalo može bilo koja tastatura, uključujući i SwiftKey.

Okej, mislim da je to sasvim korektno od strane Apple-a. Ako odgovaram na poruke preko lock screen-a, da li ce i tada da iskace stock keyboard ili ne?

Kad mi nešto dodje videću. Ne koristim quick reply. Možda se neko javi u međuvremenu.

Vrh Dno