Od srpskog jezika, podržana su samo regionalna podešavanja.
Od srpskog jezika, podržana su samo regionalna podešavanja.
Jeste, dobra je, ali zna i da usere bogami. *** na SwiftKey godinama kucam, sve je naučio, ovoj bi trebalo bar godinu dana, a živaca i nemam baš toliko da opet uči [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dodao sam ali nema predikcije. Na engleskom radi ali na srpskom nista. Koristim vec dugo Swift ali sam hteo fabricku medjutim ne ide. Jedna je engleska,druga serbian latin A treca emoji .
Ja bih rado prešao na fabričku, ali ne mogu jer je swiftkey za ove 2 godine naučio mnogo, i skoro kuca umesto mene [emoji2] Dosta puta ios zeza što se tiče tastature, ali trpim zbog toga.. Ne znam da li uopšte ima nade da će biti bolje po pitanju tastatura.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisi me razumeo. Na androidu ima posebno podešavanje za predikciju. Kada tapkas space on izbacuje reči, na iOS-u posle prve ispravljene reči, izbacuje samo razmak. [emoji6]
Apple ne dozvoljava nijednoj tastaturi da kuca šifre. Samo stock tastaturi. Sve ostalo može bilo koja tastatura, uključujući i SwiftKey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari