Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Imao si smajli, no kad već hoćeš tako da razgovaramo, može...

Prvo si napisao probajte i na drugima da li radi... Eto ne moramo da probamo, imamo to po defaultu na savršenom romu. Mislim... EUI grabi krupnim koracima napred.

P.S. Nemoj editovati post sad sebi u odbranu. Nije pisalo da radi samo na EUI.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa dobro, jos jedna stavka za PRO kolonu... Svakako je plus kada ROM omogucava nesto, a da se pri tome ne mora instalirati dodatna aplikacija... EUI ili CM based... Nebitno... Samo da je sto bolje zaokruzen, fluidan, stabilan i da se rasiri medju korisnicima... A imamo li svi mogucnost izbora, imamo...
Zaboravih da te pitam. Kako si zadovoljan jačinom zvuka preko zvučnika? Ja nisam, preglasno mi je i na najtišem podešavanju a kako se niko na to ne žali mislim da sam lud :) Ali recimo alarm ujutru itd... Preglasno baš.

sta bih trebao editovat?? dodem, dam info i ti me odmah popljujes jer ti imas ubersuper rom koji je u svemu kao i ti nepogresiv.. hvala lijepa ali necu vise dolazit..
stvarno ne volim ljude koji se stalno hvale s necim sta ni nije njihov rad nakraju krajeva..
budite pozdravljeni i zivili mi..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Niti se ko hvalio a još manje te neko napao i popljuvao. No ovo je forum, ako ne prihvataš drugačija mišljenja onda je pitanje trebaš li učestvovati u diskusiji. Da sam ti nešto drsko i bezobrazno rekao pa i da razumeš, još sam stavio smajli da ispadne šaljivo. Tako da ti primedba uopšte nije na mesti. Radi kako hoćeš nisi mali.

Zaboravih da te pitam. Kako si zadovoljan jačinom zvuka preko zvučnika? Ja nisam, preglasno mi je i na najtišem podešavanju a kako se niko na to ne žali mislim da sam lud :) Ali recimo alarm ujutru itd... Preglasno baš.

Prvo jutro me imao masakrirati alarm kad je pocelo da odzvanja sobom... Stavio sam na nekih 20%... Nijesam sticajem okolnosti imao kad da malo podrobnije testiram zvuk, izuzev par klipova sa YT dje sam smanjivao... Tek cu da vidim oko zvuka... :)

Ne, ne, baš na to ciljam, na zvuk melodija i notifikacija. Preglasno. To mi je jedina mana, valjda će da sredi i to.

Za sad sam pribegao privremenom rešenju. Smanjio sam zvuk svake melodije koja mi je potrebna i onda njih postavio umesto postojećih. Pa ću tako dok ne sredi to.

ako netko ne prihvaca tuda misljenja ovdje onda si to ti stari moj..
nebitno, jedna tema manje za pratit bolje za mene..

Sent from my Blackview BV2000s using Tapatalk

Odlično, manje briga za tebe :)

E ovako, ranije sam kontao da se rjesavam LeMax2 i da uzimam Xiaomi Mi5. Kako sam sredio telefon da radi odlicno za moje potrebe (osim FP senzora) od toga sam odustao. Juce sam na poslu imao priliku da probam Mi5 i naspram LeMax-a, cini se bas kao zenski telefon, mislim lijepo on izgleda, ali nakon 5.5 (Redmi Note 3 PRO), pa onda 5.8 inca (LeMax2) nisam bas rad da se vracam na 5 inca. Ovaj RR-N rom u potpunosti radi kako treba, do sada nisam nasao nekakav bug, osim SOT koji bi mogao da je duzi (dobijem oko 4h)

Ne, ne, baš na to ciljam, na zvuk melodija i notifikacija. Preglasno. To mi je jedina mana, valjda će da sredi i to.

Za sad sam pribegao privremenom rešenju. Smanjio sam zvuk svake melodije koja mi je potrebna i onda njih postavio umesto postojećih. Pa ću tako dok ne sredi to.

U Settings, configurations, buttons, poslednja stavka je Volume steps. Ako staviš 30 ili 60 može mnogo preciznije da se podesi jačina zvuka.

Znam ali to ne rešava problem jer je osnovna tj najniža vrednost previsoka.

Jeste malo preglasno, ja sam odabrao neku ultra tihu za buđenje :)
Nego, jel rešen obrnuti problem, sa tihim zvukom prilikom snimanja?

Bolje je ali i dalje tiše nego na EUI.

Meni se desava da povremeno tokom dana, bez nekog pravila, ostanem bez signala na par sekundi pa se vrati odmah... RR-N 5.8.3 build od 26/04 official , LOS kernel i 419 modem... Nijesam siguran ali mi se cini da se to desava od kako sam ubacio LOS kernel...

A što si na tom starom? Meni 0805 super radi, međutim nemoj ga samo preko starog instalirati, ne rade Dolby i Viper onda. Nego wipe system, dalvik i cache, dakle bez data i onda instaliraj 0805 + gapps pico. Sve što imaš instalirano na telefonu + podešavanja ostaju.

Što se signala tiče, nisam primetio ništa za sad.

Ja sam na brzinu ovih dana listao xda, tek sad kad je Darko napisao za wipe skapirao sam kako funkcioniše sve to bez brisanja app i podešavanja. Baš sam bio u bedaku da sve ponovo instaliram :)

Zna neko da li postoji način da se ubrza proximtery senzor? Posle razgovora treba da prođe bar sekunda-dve dok se ne upali displej, a na primer na drugarovom Samsungu ne prođe ni deo sekunde a displej je već upaljen.

Stavio sam pre dva dana Small EUI by Aurel 7.2 P. Sve mi je izgledalo ok dok danas nisam pokušao nešto da slikam. Nikako da fokusira i kad slikam sve je mutno. Kad sam pažljivije oslušnuo čuje se kao neko pucketanje a slika se preliva iz mutnog u fokus. Zanima me šta mislite da li je u pitanju ROM ili je kamera tj da nije hardver u problemu?

Sent from my Le X820 using Tapatalk
Pisao sam već da nešto nije u redu sa zadnjom kamerom, promenio nekoliko ROM-ova ali ništa ... Definitivno je hardver u pitanju ... Zanima me jel zna neko s foruma da li bi neko u Srbiji mogao da mi zameni kameru? Pošto u Leskovcu to niko ne želi ili može ...

Ja sam pitao ovde u Jagodini za zamenu FP , tu se skida ekran kao i za kameru i kažu da to rade mada se ja još razmišljam.

Odustajem od RR-N roma za sada, ton notifikacija je preglasan, svaki put se ziv isprepadam kad nesto stigne. Prebacio sam na MIUI rom sa XDA, radi odlicno, povukao backup sa proslog Xiaomija, tako da nisam morao aplikacije sam da ubacujem. Spominje se 6h SOT (to moram provjeriti) jedino fali QC, Grk je rekao da ce to probati rijesiti. Kakav je Mokee? Je li stabilan? Mozda napravim backup MIUI-a, pa ubacim nesto drugo dok ne rijesi QC.

Uz RR-N ide ViperFX, pod Phone uključiš Master Power i dole pod Master Gate (Limiter) nađeš Output gain i staviš kao ja recimo -8.0dB i sve ok sa zvukom.

Nisam to znao, sad cu da probam :)

Edit:

Ne mogu naci ViperFX. Gdje se on nalazi?

Poslednja izmena:
Pisao sam već da nešto nije u redu sa zadnjom kamerom, promenio nekoliko ROM-ova ali ništa ... Definitivno je hardver u pitanju ... Zanima me jel zna neko s foruma da li bi neko u Srbiji mogao da mi zameni kameru? Pošto u Leskovcu to niko ne želi ili može ...

Jel mozes da das neki primer te fotografije koja ne valja i da pojasnis malo sta se desava? Jel tako bilo od samog starta ili je u pocetku bilo sve ok pa je kasnije pocelo da zeza? Mislim da mozda nije hardverski problem, retko kad riknjavaju kamere na letvama

Nazad
Vrh Dno