Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
sta ima da ti smrdi, svaki dan se u kriptovalute ulije novih milijardu dolara :)

sta ima da ti smrdi, svaki dan se u kriptovalute ulije novih milijardu dolara :)

Kako da ne. To sto nesto ima kapitalizaciju od milijardu-pet-dvadeset ne znaci da toliko ima love u prici. Para ima onoliko koliki je buy orderbook.

Ima i ona para imas koliko si ih potrosio a ne koliko imas u steku ;)

Ima i ona para imas koliko si ih potrosio a ne koliko imas u steku ;)

Pa da. Imam jednog jako dobrog poznanika koji izgleda kao klosar a bukvalno ima milione. U eurima, nekretninama, biznisu...Vozi kante od kola, oblaci se kao klosus, ma da ne poverujes. Ja ga zaj*bavam sta ce mu tolike pare kad ne zna da zivi...

Shta se desava sa cenom pise da je 98 a na menjacnicama 88 ?

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

@Coldeja sve zavisi da li gledas cenu u $ ili u usdt na polonoexu
Trenutno na menjacnicama moze da se proda za 97$ ili 89€ sto je odlicno.

Ljudi trebala bi mi pomoc. Sta god kopao, ETH, ZCL, ZEC dve graficke mi izbacuju duplo manju brzinu nego sto bi trebalo. Probao sam razne drivere i razne minere. U pitanju su Asus-ove 470. Da li je jos neko imao slican problem?

Ljudi trebala bi mi pomoc. Sta god kopao, ETH, ZCL, ZEC dve graficke mi izbacuju duplo manju brzinu nego sto bi trebalo. Probao sam razne drivere i razne minere. U pitanju su Asus-ove 470. Da li je jos neko imao slican problem?
Ja sam imao pre par strana slicnu stvar, virus majner mi je koristio uvek GPU0 pa ja na njoj hashrate bio jezivo los. Najbolje je da vidis u gpu-z da li postoji zauzece na grafikama i kada ne radi kopanje.

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Preko AF-a sve su tu negde iste vrednosti kada rade bez minera (cca 9W, jedino GPU0 radi na 20w)...

Kakve su prognoze za vikend, talasanje ili mirno more :D

Ima li jos neko problem sa dwarfom ? Zadnjih par sati statistika kao da je stala !!!

Ni prvi ni poslednji put na dwarfu.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Meni je sad ok ali je pre par dana tako zabo... Proradilo samo od sebe posle 4-5 sati.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Da li je neko kojim slucajem poceo da majnuje dubaicoin(dbix)?Sta mislite da li je vredan cuvanja?

Koji bunar, ode sve u debelo crveno

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Ako dobro gledam, trenutna cena za jedan novčić je 77.33€ - isplati li se kupiti par komada?

Hahaha [emoji2] Ja sam jedan od 1000 koji ih je kupio zbog trenutne isplativosti.

Ma ovo je samo korekcija,vraca se cena nazad.

Poslednja izmena:
Ja sam ****** što juče nisam kupio ETH...bio je 77€ za 1 novčić, danas je 84€... Nemam nikakvo iskustvo sa kupovinom ovih valuta i ne razumem se ni 1%, tako da mi je bilo suviše rizično da uložim pare. Oh well...

Nazad
Vrh Dno