Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da se stabilizuje odnos usd i usdt. Lepo su se priblizili.
7cb4bed284bdbae6bd0b2df74b039c34.jpg

Cak i eth ima vecu cenu na cex u odnosu na polo.

Poslednja izmena:
pozz svima ovako imam jedno pitanje novi sam na ovom forumu a isto tako i u kopanju iz bosne sam pa da pitam kakva su iskustva sa prebacivanjem novca na sparkasse master card debitnom karticom ??

Jos jedna odlicna berza koja nazalost nema podrsku za evropske zemlje ali zato se mozete registrovat i kod selekcije zemlje kad izaberete srbiju tako dajete do znanja da nas ima.... i imate opciju da dobijete obavestenje kad se berza regulise u toj zemlji

https://gemini.com/

Ide BTC na 100$ drž'mo gace!

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

XRP bolesno ! Po meni dobitna kombinacija XRP/USD par vec dve nedelje..

Odlicno taman da se pociste kao u Stellar-u... ljudi ne nalecite na ovakve sheme, tu se ni limited sell mozda nece realizovat

Probili smo 1600$
Sta mislite koliko ce dugo da traje dok ne pukne mehur od sapunice?

To je dobro pitanje, ali ti niko neće dati odgovor jer ne zna. Interesantno je to da je po chartovima za 5milijarde dolara veći market cap samo u jednom danu. To je verovatno zbog sprdnje oko XRP STR...

Da li ste usli na XRP/USD par na Stampu ikada ? ;) ovaj par hara vec drugo vremena, nikakav Stellar ne moze da se poredi.. Zašto bas taj par ? Pa zato sto se desavaju ova tri scenarija: Ili BTC raste u odnosu na dolar, ili XRP raste u odnosu na BTC, a desava se i da rastu zajedno, i onda imamo ove brutalne skokove.. Ovaj par ne može da omane tako lako :)

Ovo sa XRP ne sluti na dobro.... Mislim da je pitanje sata kada ce da implodira. Pitanje je da li ce da povuce jos nesto sa sobom.

Kontam da moze do 15K.

Ja otvaram shortove od 14K pa na gore.

Ako je neko raspoložen da mi otkrije tajnu koja se krije iza XRP-a, XLM-a i XEM-a pa imaju ovoliki volume i skok cena?

Osim što svi imaju X u skraćenici :D, jel ovo samo neki dobar hajp posle izlaska na berzu, ili šta već, kao što obično biva sa novim novčićima, nisam pratio, ne znam jesu li novi uopšte i koja je fora...

Jel moguće da zbog njih i kapitala koji je u njima trenutno, LTC ne raste malo brže?

Mene samo zanima koliko dubok kanal ce to da bude (sad kad krene rasprodaja). Zamisli napravis 38mlrd tokena iz vazduha i uspes da im naguras cenu 5 tokena = 1$.

LTC i ne treba da raste brze. Kad nesto skoci 300% razbice se kao zvecka a onda ce da bude plakanje. Svaka cast na sreci ili znanju ako se takav skok uhvati ali to je signal za bezanje. LTC ide taman kako treba, nema nikakve zurbe. BTW kada bi svi istovarili ltc skocio bi odmah. Ljudi slabo istovaraju i zato ne skace jako i brzo. Dok vam se be izbije dovoljno novcica pravi pump nece poceti.
Nije poenta da pumpaju cenu da bi se mi bogatili vec da nam uzmu novcice sto jeftinije pa da pumpaju cenu da se istovare i povrate ulozeno, povecaju saldo i broj novcica u steku. Uz dobru matematiku itekako je to moguce izvesti.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ubili su poloniex sa volumenom.

Ne da ne radi, nego 5 minuta postavljam jedan order za kupovinu. Bukvalno svake 3 sekunde im zamrzne sajt na 7-8 sekundi. Nemoguce je bilo sta uraditi. Zavrsio sam sa trade-om dok se ne iskristalise situacija.

samo se ti nadaj

XRP izbio na drugo mesto po CAP-u, pa ti vidi :) .. ne kažem da volim XRP, niti volim bilo šta što je premined, i gde se upliću banke..ali pare su tu..
jedina varijanta, ako malo upotrebiš matemautiku i pogledaš grafikone, da XRP/USD par padne, je naravno kada XRP pada u odnosu na BTC i da istovremeno BTC pada u odnosu na dolar, i to baš da pada.. a to je u zadnje vreme JAKO retko.

Naravno i veliki crveni dildo kada će kitovi da se istovare, i može da se desi veoma skoro, oo da. desiće se naravno.. takođe na to će uticaja imati pucanje veštačkog pumpanja BitFinexa koji ima problem sa likvidnošću.
Ali ceo pozitivan trend oko XRP-a ove godine je neverovatan, jači je od bilo kod drugog coina., sviđalo se to ljudima ili ne.

Poslednja izmena:
Nisam očekivao odgovor u vidu matematičke jednačine, ali sam se nadao makar jednom od hiljadu delova slagalice koja se zove "zaraditi na kriptovalutama" :D

Na osnovu koje računice si došao do tih 15k?

Prvo, 15K je psiholoska barijera, mogao si videti i nacickane ordere oko te cene.

Drugo, to je ravno 100% skok u roku od 24h. Prosto je neodrzivo bez ozbiljne korekcije. Sve preko 70% rasta je kriticno za 24h.

Trece, vodio se osecajem, pratio malo kupovinu i prodaju, tacno se videlo da polako posustaje i samo jedan kamencic je bio dovoljan da pokrene lavinu. Zao mi sto mi nisu prosla jos dva ordera, na 14920 i 14970.

E sad, ovo mi ne deluje kao krah. Mislim da cu ponovo uci na 7-8K i cekati, ako ne ATH, onda barem 13-14K.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno