Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na cemu.

Btw, nije lose u ovakvim trenucima postaviti buy ordere.

Recimo ja sam stavio od 8500 do 6500. Upecao sam prva tri samo. Desetine satosija je samo falilo do cetvrdog ordera, ali *** sta sad.

Sve u svemu bounce-ova je vec, mislim da cu cekati par dana za prodaju.

samo se ti nadaj

Ljudi vole ciste scamove iako im na licu pise SCAM, vas 90% ce izgubiti sve, ne vredi dok ne puknu tikve nema njima leba :d

goglajte malo tupil model ljudi pre 100+ godina su izuculi isti na sebi... ripple je kopija istog i corav to vidi

Poslednja izmena:
Da, pravilo sa ripplom je da ce se oporaviti u roku od 4-7 dana najkasnije, ako se ne oporavi vec sutra.. Kamo lepe sreće da sam toga bio svestan pre mesec dva, mnogoo vise bi zaradio..nego sam prodaovao cak i u gubitku, jer nisam bio svestan koliko moćna ekipa ga gura.. ovo je neverovatan coin ;)

Da, pravilo sa ripplom je da ce se oporaviti u roku od 4-7 dana najkasnije, ako se ne oporavi vec sutra.. Kamo lepe sreće da sam toga bio svestan pre mesec dva, mnogoo vise bi zaradio..nego sam prodaovao cak i u gubitku, jer nisam bio svestan koliko moćna ekipa ga gura.. ovo je neverovatan coin ;)

Jel si to ozbiljan :banana:

Da li je neko prebacivao BTC na Skrill, i koji je najlaksi nacin da se to uradi?
Trebalo bi da se prebaci iz BTC u EUR-o.

Poslednja izmena:
izaberes na skril depozit u btc i posalkjes na adresu koju ti daju

izaberes na skril depozit u btc i posalkjes na adresu koju ti daju

Pokusao sam na skrill-ovoj stranici i otvori se Bitpay.com, ali mi posle slanja BTC izbacuje da posaljem jos 0.00039000 BTC, i kada to posaljem opet mi izbaci da posaljem 0.00039000 BTC, i tako se vrti u krug dok ne istekne 15 min. za slanje i posle toga mogu samo da zahtevan refundaciju BTC koje sam poslao.

Da li ima neki drugi nacin koji radi?

znaci ulazite u altove i dumpujte btc :D scam, pilicari

I meni stoji već 10ak dana i ništa se ne dešava

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nece reagovati i do mesec ako se ne pojavi jos koji tiket. Ja sam juče postavio, a čekam 5 dana već. Morate ih cimati.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Cisto da napisem i ovde, posto su krenule carsijske price, Zmaj radi samo velikima i slicno. Zmaj NE RADI. U ovom trenutku suvise je velik rizik, jer cekam koja ce menjacnica da ode s novcima. Bicete obavesteni kad i ako pocnem ponovo sa radom.

Ne verujem za BTC-E.

Meni smrdi odavno bitstamp a od skora i Poloniex.

Pa dobro u slucaju da se tako nesto moze desiti a moze sta raditi?

Tacnije jel ima pametnog resenja uopste, ako izadjes na btc-e u fiat jer racunamo da cena pada za crypto opet postoji i rizik da i oni mogu da puknu... :trust:

Da budem iskren sumnjam na Poloniju i pomalo Stamp

Koji je, osim zmaja, najsigurniji nacin povlacenja para sa btce? (Zmaju, brate, pokvario si mi dan

Meni Polonija smrdi isto ali reko ajde da ne lupam gluposti nije da mogu da se pohvalim "stazom" :)
Ali racunam ako neka pukne koja god da je cena leti dole za sav kripto generalno...

Bitstamp je već jednom imao problem i prevazisao ga je. A polo mislim da ima dosta sredstava da zakrpe rupe mada iskreno malo mi je neverovatno da ne mogu kupiti dovoljno dobru opremu da bi se prijavili ove lagove. Mozda pokusavaju trgovinom da nadomjeste neke gubitke mada opet ovo se desavalo i prije da menjacnica laga kad je dump. Ako neko ima pouzdan info neka javi jer ovo su sve samo sumnje.

Sent from my 8070 using Tapatalk

Poslednja izmena:
navodno polo staff ima previse posla oko novih korisnika sto i nije cudno s obzirom da je hajp na najvecem nivou ikada i da svako u spajzu ima po neki rig koji i ne zna sta je to i kako radi. sto se tice postova za verifikaciju poslednji put im je trebalo oko 20 dana.

iskreno ja sam jos u martu-aprilu ocekivao neki "mtgox stajl" debakl....doduse pre bih pik bio na bitfinexu koji je i najvise rastegnut po pitanju likvidnosti, u svakom slucaju udarac ce biti bolan ali i brz oporavak ako do tako neceg dodje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno