Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ovo je stara fora... još kad su izdužili 4s.

Samsung je lagano mogao da napravi ovakav ekran u 16:9 odnosu i dobili bi još manji telefon.

Poslednja izmena:
Ovo je stara fora... još kad su izdužili 4s.

Samsung je lagano mogao da napravi ovakav ekran u 16:9 odnosu i dobili bi još manji telefon.

Da ali je fora što su ovako dobili na upotrebljivosti multiview-a. Ja to ranije nisam koristio zbog malog ekrana prosto je neupotrebljivo bilo, sada lepo stanu dve aplikacije plus tastatura...lepo je, pregledno i korisno...bar meni.

Ma daj... zamisli da je 21:9 :)

iphone10.jpeg

p.s. Da se ne uvrede eplovci, ova slika je samo ilustracija.
Dzabe...eplovci su se vec uvredili koliko vidim. :D

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

Da li je neko imao probleme već sa lagom telefona? Danas sam morao prvi put da ga restartujem od kad mi je stigao. 12 dana otprilike uptime...skoro da nisam mogao da otvorim notification bar niti bilo koju notifikaciju iz bara..secka..otvori posle 10tak sekundi tek...takodje soft buttons reaguju posle 1-2 sec zakašnjenja...dok scroll kroz menije, aplikacije edge screen..otključavanje telefona otiskom radili najnormalnije...restart rešio problem...

Malo pročitaj temu unazad, naćićeš poređenje kamera S8, Pixel, GG... sa slikama 500MB+ i više galerija. Skini, pogledaj i donesi sud.
S8 ima wow izgled, najbolji displej, odličnu kameru... Ostali pored S8 izgledaju prosto, kada već daješ pare, kupi nov model, ne stari.

Ne znam sta je tebi prosto ali S8 naspram S7 Edge izgleda smesno. Jedini pravi nalsednik je S8+ ali ni tu ne postoji nikakav wau efekat kada stavis telefone jedan pored drugog.

Isao sam da kupim S8+ i odustao. Imam i slike, okacicu mozda sutra. Sada pisem sa tableta.

Pošto sam ja totalno glup za telefone, kapiram da je ok da pitam ovako....
Da li misliš da bi trebalo da gledam neku drugu alternativu za telefon ako su mi
primarne stvari dobre fotografije i dobar video? Tu negde treba da upadne i OK baterija.
Rekli su mi da gledam i LG G6 kao opciju.

Ja mogu da ti kazem iz prve ruke za S7 Edge posto sam upravo na te dve stavke obratio paznju kada sam kupovao tel. Slike su odlicne. Video snimam u 1080p sa 60 fps i po danu posebno kada je suncano snimak je odlican. Pred vece krecu problemi do samog mraka gde je snimak ocajan dok su slike naprotiv veoma dobre.

U low light uslovima snimaj 1080p sa 30 fps, video ce biti malo kvalitetniji. Ovo vazi za sve kamere i smartfone, potreban je ogroman senzor za snimanje kvalitetnog videa (60fps ili slo-mo) u low-light uslovima..
Na dnevnom svetlu bez problema moze i 1080p/60fps.

Poslednja izmena:
Jel neko od vas ko je kupio S8/+ ima crvenilo po ekranu?

Ako ima, jel toliko lose kao sto pricaju?

U low light uslovima snimaj 1080p sa 30 fps, video ce biti malo kvalitetniji. Ovo vazi za sve kamere i smartfone, potreban je ogroman senzor za snimanje kvalitetnog videa (60fps ili slo-mo) u low-light uslovima..
Na dnevnom svetlu bez problema moze i 1080p/60fps.

Veruj mi da se toga nisam setio jer kad naidje dobar momenat nemam ni vremena da setujem ponovo vec opalim snimanje da ne propustim sansu.

Jel neko od vas ko je kupio S8/+ ima crvenilo po ekranu?

Ako ima, jel toliko lose kao sto pricaju?

Imam ja dominantnu crvenu :) Smanjio sam slajder crvene boje u podešavanjima i sad je sve normalno jedino bela isijava prilično pa sam smanjio i osvetljenje malo.
Bilo je primetno pod određenim uglom kad rotiraš telefon u ruci crvenkasta senka na edge-u ali u novom fix-u ima podešavanje i za to tako da je sad savršeno.Čak sam vraćao i malo crvene da ne bude bela onako "ledeno" hladna.
E sad ... na nekom telefonu je više primetna, na nekom jedva da se primeti a na nekima je nema uopšte.Radi se o crvenoj koja se manifestuje više kao "crvenkasto zamagljenje" nego kao crveni ekran ... bar na mom primerku i na par primeraka koja sam gledao kod nas po TC- ima.Od 4 komada moj je bio skoro najgori sa tom crvenkastom senkom (već sam pisao o tome ovde) a sad je sve namešteno baš onako kako meni odgovara, tj. sviđa mi se da mogu da nameštam sve kako meni odgovara :)

P.S.
Ja ljudi moji ne mogu da skontam kako da namestim live wallpaper (sem što sam instalirao moj omiljeni)
Ima li neko ideju da me prosvetli??? screenshot:Screenshot_20170503-144833.png
i kako sad ... nemam nigde live wallpaper ??? :trust::trust::trust:

Poslednja izmena:
Nemam S8 ali je valjda logično negde na home screen zadržiš prst pa wallpaper pa live wallpapers pa izabereš. Ne možeš iz aplikacije.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ma naravno :) nisam ni probao iz aplikacije ali nema ih tamo gde bi trebalo da budu u temama,wallpaperima ... :)

Ja nisam kupovao case,stavljao folije i sl. Samo sam kupio kožnu torbicu.
torbica.jpg

Vidim brišu se postovi koji ne odgovaraju "odličnoj" reputaciji ovog telefona. Čovek se žali da mu laguje a vi brišete...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvi su utisci sa baterijom na S8 modelu do sada? Ima li takvih?

Tapatalk

Pa meni otprilike ceo dan izdrži, ujutru ga skidam sa punjača a uveče pred spavanje stavim. Otprilike imam oko 4 i po do 5 sati SOT, zavisi da li sam više napolju ili unutra i da li koristim mobilni net ili WiFi.

Inače što se tiče veličine meni je ovo odlično a nemam baš velike šake. Jedini problem je u fp senzoru, tu su ga baš zasrali. Ali pokušavam da se naviknem.

Sent from my HAL 9000

Evro kako kod mene baterija otprilike svaki dan

GALAXY S8+

Poslednja izmena od urednika:
Meni bixby ubi bateriju .sad sam ga odstranio pa cemo da vidimo sta se desava.narucio sam gpel staklo i i ringke case pa javljam utiske kada stignu a sto se folija tice imate samsung original u merkatoru.u pakovanju su dva kom i stvarno mislim da bolju foliju nisam stavio u zivotu na tel

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

[YOUTUBE]xq4ga-qbEhA[/YOUTUBE]

Батерија на S8 - 4часа 30минута, више пута измерио.

[YOUTUBE]X0Cp6KGLt2Q[/YOUTUBE]

Исто ...

Мислим да се исплати дати више пара за + верзију, не због већег екрана него због батерије.

Poslednja izmena:
Vidim brišu se postovi koji ne odgovaraju "odličnoj" reputaciji ovog telefona. Čovek se žali da mu laguje a vi brišete...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Čoveku koji se žali da mu telefon laguje post nije obrisan (zašto bi bio?), obrisani su postovi koji su se nadovezivali na to i koji nemaju veze sa temom.

Bedak u Srbiji, uz telefon ne dobijate nista dok npr u US uz telefon dobijate neki poklon tipa VR
zvao sam brand radnju u uscu kazu ne dobija se nista uz telefon a VR uredjaj jos uvek nisu dobili...

:)
Dobrodošao na forum a bogami i Srbiju :D
Ja čak nisam dobio ni onu šugavu pre-paid karticu uz preorder S8+ , kad sam ih zvao i pitao koji je to poklon koji se dobija uz svaki kupljeni telefon (kako im i piše na sajtu) rekoše mi iz call centra da mogu da se žalim :D:D:D ... šta dalje reći ...

Ti si dobio red tint model, šta ćeš više :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno