Ovo je stara fora... još kad su izdužili 4s.
Samsung je lagano mogao da napravi ovakav ekran u 16:9 odnosu i dobili bi još manji telefon.
Dzabe...eplovci su se vec uvredili koliko vidim.Ma daj... zamisli da je 21:9
![]()
p.s. Da se ne uvrede eplovci, ova slika je samo ilustracija.
Malo pročitaj temu unazad, naćićeš poređenje kamera S8, Pixel, GG... sa slikama 500MB+ i više galerija. Skini, pogledaj i donesi sud.
S8 ima wow izgled, najbolji displej, odličnu kameru... Ostali pored S8 izgledaju prosto, kada već daješ pare, kupi nov model, ne stari.
Pošto sam ja totalno glup za telefone, kapiram da je ok da pitam ovako....
Da li misliš da bi trebalo da gledam neku drugu alternativu za telefon ako su mi
primarne stvari dobre fotografije i dobar video? Tu negde treba da upadne i OK baterija.
Rekli su mi da gledam i LG G6 kao opciju.
Da li misliš da bi trebalo da gledam neku drugu alternativu za telefon ako su mi
primarne stvari dobre fotografije i dobar video? Tu negde treba da upadne i OK baterija.
U low light uslovima snimaj 1080p sa 30 fps, video ce biti malo kvalitetniji. Ovo vazi za sve kamere i smartfone, potreban je ogroman senzor za snimanje kvalitetnog videa (60fps ili slo-mo) u low-light uslovima..
Na dnevnom svetlu bez problema moze i 1080p/60fps.
Jel neko od vas ko je kupio S8/+ ima crvenilo po ekranu?
Ako ima, jel toliko lose kao sto pricaju?
Ja nisam kupovao case,stavljao folije i sl. Samo sam kupio kožnu torbicu.
Pogledajte prilog 228254
https://www.aliexpress.com/item/Jis...lgo_pvid=66067970-e420-4443-a3b3-76834d9d1489Daj link molim te.
Čoveku koji se žali da mu telefon laguje post nije obrisan (zašto bi bio?), obrisani su postovi koji su se nadovezivali na to i koji nemaju veze sa temom.Vidim brišu se postovi koji ne odgovaraju "odličnoj" reputaciji ovog telefona. Čovek se žali da mu laguje a vi brišete...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari