Šta je novo?

Huawei P9

Ne mislim samo kažem ljudima da ih to ne stresira previše... Ja sam na to kod Androida oguglao stavim Manuel na malo više od pola i to je to

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Da l je moguce sta vama smeta? U zivotu to ne bih primetio hahhaa

Primetio bi itekako da na cistom suncu napolju drzis brigtness 90%,i svaki put kad otvoris gmail,chrome,settings,dialer brightness pod tim aplikacijama ode na 50% gde se jedva razaznaje

Jel se desava još nekom ili samo meni nova prime launcher kresuje na p9 uredjaju

Meni nova prime radi ekstra (plaćena verzija). Nikada nikakvih problema.
U kojoj situaciji se dešava?

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Pa dešava se pri podešavanju i ovo je plaćena verzija samo na svaka 3 minuta izbacuje tel preporuku da se uninstall luncher zbog bezbednosti

Da se nadovezem , kod mene se to dešavalo na Huawei Mediapad X2 7.0, zbog čega, ne znam...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Evo tačno šta izbaci jel ima neko rešenje
1c996d8257b8b30b3fd5ac57d0889b9c.jpg

Idi na settings/apps/nova izbrisi cashe i data i sve sta se moze anulirati,i setuj opet novu i bice ti okej onda

Poslednja izmena:
Evo odradio sam i povukao back up videcu sad ce valjda da radi, hvala u svakom slučaju

Mozda si pokusavao da dodas neki fabricki huawei widget?
To se meni na honor 8 desavalo kada pokusam da dodam weather widget, inace je nova radila fantasticno.

U pravu si sad vraćam film probao sam weather da potavim

Što se tiče baterije na b383 mogu da kažem da je dosta lošija nego na b378. Ovaj rom srče bateriju i kad se tel na koristi, a tokom noći mi skine i do 15%, dok je na b378 skidao 2%.
Za ostale stvari nemam zamerki, čak sta vise, odusevljen sam kako su ostale stvari zamišljene i kako sve funkcioniše.

Što se tiče baterije na b383 mogu da kažem da je dosta lošija nego na b378. Ovaj rom srče bateriju i kad se tel na koristi, a tokom noći mi skine i do 15%, dok je na b378 skidao 2%.
Za ostale stvari nemam zamerki, čak sta vise, odusevljen sam kako su ostale stvari zamišljene i kako sve funkcioniše.
i kod mene ista stvar...pojede bateriju bukvalno

Jel uspeo neko da nadje neku foliju koja se ne odlepljuje
Za ekran mislim

Ima neka monster skin folija. Odlicna je ne odlepljuje mi se a pokriva ceo ekran

Kod mene je resio problem jedan factory reset

Jel postoji mogućnost da nekako bekapujem sve bez roota i da odradim factory reset?

Meni je b378 bio krs dok nisam factory uradio.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel radio neko bekap preko HiCare programa preko kompa? Vidim da moze sve da se bekapuje.

@opusteno, jel si ti radio factory nakon b383 i jel ti se popravila baterija?

Nisam, jer sam koristio 2 dana telefon na tom apdejtu i prodao ga. Ali video sam da je bila slabija nego pre. Svakako preporuka za factory :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno