Šta je novo?

Huawei P9

Da, na p9 Lite i Honor 8 ne može sigurno, za p10 ne mogu da tvrdim,možda su nešto menjali pa bolje sačekati nekoga iz prve ruke da javi.

Sve je ok kad tebi izdrži tvoj dan i ti si zadovoljan da ne moraš da juriš punjač. Puno varijabli ima da bi sad moglo da se uporedjuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Stigao novi update.
Telefon iz telenora.
d9adbef7fbc359f2515d88af508c0971.jpg

Jos jedna stvar koja mi je neverovatna. Telefon se minimalno zagrevao tokom apdejta, skidanje i instalacija sa restartom bukvalno neverovatno koliko je mlak/hladan.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
SimpleUI imas na xda u delu Themes. Ako hoces skini i huawei themes sa stora ima svasta nesto.
Elem, gledam ovo 2 minuta i cudim se. Danas resetovan, max islo do 220mb zauzetosti sistema. Jel moguce ?
7e076ddb6a4ef3fae3f4fe461a10b902.jpg
f8d3099291155f9a1294588bf8c9dd17.jpg

Kako stojite sa zadimljavanjem ekrana prilikom otvaranja chroma,gmaila,dialera

Stigao i meni danas updade na B383. Vidim tu je nova melodija prilikom paljenja fona, pored jacine signala stoji konstantno 4g, 3g i jos neke sitne kozmetičke peomene koliko mogu ovako na brzinu na vidim.
E sad ono što se meni svidja, ponovo mi se u svim app vratio srpski jezik (viber, chrome itd), koji se bio izgubio jer sam sa prethodnim updade na b378 radio hard reset. E sad vise to ne radim jer nema potrebe, sve je fluidno i instant.

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Kako stojite sa zadimljavanjem ekrana prilikom otvaranja chroma,gmaila,dialera
ako mislis na smanjenje osbetljenost8 ekrana pri startovanju chroma desava se i kod mene. Kapiram da je zbog toga sto je, bar kod mene, pozadina u chrome-u bela i svetla samim tim...ista prica i za gmail i dialer...bele pozadine

Da na to,ali se ne desava svakom zato,ja to jos ne mogu da resim i ako se ne nadje neko resenje menjam brend jer je vrlo iritantno..

Puno si ga dimio, sad pušta [emoji23]

Šalu na stranu, čudi me da niko od korisnika nije ovo primetio i rekao, samo ti. Možda ima neko podešavanje?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nema podešavanja, bar na Honor 8 nije bilo i mene je to jako iritiralo.
Prijavljeno je to huaweiu samo je pitanje kada i da li će rešiti.
Na emui 4 je moglo da se isključi a na emui 5 nema opcije za battery profile kojima se to reguliše.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ne pri startovanju,pri svakom otvaranju chroma,gmaila,dajlera evo od danas i settings menija,nema podesavanje,bilo je na MM-u kao nesto ali ubrzo pocinje da se javlja opet,neki power saving mod koji nije moguce ugasiti

Isti "problem" imam...

Ma i na MM-u radi malo kad drndas podesavanja pa se opet vrati na isto,na 2 honora 8 i na 3 P9 sve isto,izuzetno nervira,jedino se ne javlja kad se podigne osvetljenje na 90posto,to pije vodu danju na suncu samo al u officu,kuci itd ne pije

Evo sad sam iskljucio automatiku i nema toga, tako da kapiram da im je to po defaultu mozda se brinu za nase oci zbog bele ? :D
Edit: vratio automatiku i ne pojavljuje se vise.. Mozda je bag neki.

Poslednja izmena:
Kakva vam je baterija na poslednjem buildu ? Meni je dosta losija..

Ne mogu jos da ocenim, juce sam ga u 15h skinuo sa punjača, sad imam jos 48% baterije i 2h i 45min SOT.

Imam p9 šest meseci i nikada nisam imao taj problem. Pozadine u navedenim aplikacijama su mi bele, a osvetljenje uvek na automatici.
Baterija, u proseku 5,5 sati SOT na dan korišćenja (B383).

Poslednja izmena:
Meni na B383, tj poslednjem(jel tako?) oko 4.5... mada pre toga nisam koristio p9 tako da ne znam.

Nemam ni ja taj problem

Huawei P9
po meni to i nije problem..sistem automatski spusti osvetljenost kada sa tamnije pozadinr predje na svetliju, odnosno belu, u ovom slucaju u odredjenim uslovima spoljasnjeg svetla.

Totalni *****izam je to,sta treba svaki put kad mi je osvetljenje napolju na 80% da spusti na 50% pa da ckiljim

Brate ako ti je za utehu promenio sam 30 premium modela zadnje 4 godine na na iPhone to radi kako treba u fullu svuda ostalo ti senzori kasne ili brljaju dok rade

Vrh Dno