Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nece. Nema nekog preteranog razloga za pad a diff ludacki raste i dalje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel zbog ovoga raste cena ovako stabilno? Kada se donosi odluka?

Sent from my ONE E1005 using Tapatalk

Tesko da BTC nije prosao ETF a jedan shitc alt ce proci, koji je jos instamine.......

Ko nije pratio Vitalik je vec duze vreme u kini cak je naucio mandarinski kako bi se zutacima uvukao u b... sve radi pumpanja svog vitalik coin-a... ja bi pre rekao da cena zato ide gore

haha joooj jedva cekam da odobre da vidim sta ces onda reci :) a kina nema veze sa trenutnim rastom,pa nijedna ozbiljna menjacnica tamo ne trguje sa eth,procenat eth trzista u kini je mizeran,ali ne zadugo :D

Zanimljivo je samo kakva se igranka pravi sa ovim "slobodnim" coinima, a za to vrijeme ETH se drži bolje od svakog očekivanja.
Ako ga Vitalik progura i kinezima onda će cijena još više ići gore, ali to će onda vjerovatno biti i kraj što se kopanja tiče, bar za nas obične smrtnike sa 3-4 hash rate cifre.

Onda asic [emoji14]

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

ETH jeste otisao gore, takodje i diff, ali sve mi se nesto cini, bar statistika poslednjih 3 dana tako kaze, da je sva ta promena skoka cene nesrazmerna diffu, naravno u nasu korist. ;)

Samo nek se ovako nastavi.

Nesto sam racunao da je od februara meseca uslo oko 500k novih grafika u ETH sto je ozbiljna svota novca koja podupire pow. Gde je granica i koliko ce jos hash da raste?

Moze li ko da mi sibne na pp bios za 480 nitro + 8gb. Samsung memorija u pitanju

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Zanimljivo je samo kakva se igranka pravi sa ovim "slobodnim" coinima, a za to vrijeme ETH se drži bolje od svakog očekivanja.
Ako ga Vitalik progura i kinezima onda će cijena još više ići gore, ali to će onda vjerovatno biti i kraj što se kopanja tiče, bar za nas obične smrtnike sa 3-4 hash rate cifre.

Ne treba zaboraviti da se cena često podiže pred izlazak na Kinesko tržište baš iz razloga da im utrape skuplje kad im prodaju mimo berze (velike količine se tako prodaju da ne bi drastično uticali na "trgovinu" kao npr. M$ što su prodali) "sa popustom" od nekoliko %...kad se trguje mora se gledati šira slika tj. "out of the box"...;)

Dali je normalno pri miningu etha da povremenom opadne gpu i memory load... Ne puno ali tipa za 1-2 posto... Naravno samo na delic sekunde...

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Pratim ga ETH vec danima skoci nenormalno. sada stigao 71$. Neko u ovom forumu rekao da ce stici 100$ do kraja godina. Moja prognaza je do kraja ove nedelje :)

Jel imas neko obrazlozenje zasto tako mislis ili je ono, babi se snilo ono sto joj milo

Jel imas neko obrazlozenje zasto tako mislis ili je ono, babi se snilo ono sto joj milo

pratim ga vec ceo mesec dana. Poslednjih 3dana ima rast po 10% svaki dan , isto i change 8-10%. Pratim desavanje po svetu, sta se prica sta se radi oko eth-a isto pratim i dosta ljudi koji masovno kupuju rigove, pratim i it prodavnice koje nemaju graficke karte nego za 30komada rx480 8gb nitro+ cekam mesec dana(da ne spominjem da znam da su porucene 300kom iste te grafike samo za jednog coveka koga ja znam i da ceka isto ko ja), pratim i da nema graficke karte nigde oko nas da se kupuju: albanija makedonija kosovo madjarska, osim graficke karte nema ni PSU od 1200W a da ne pricam oko maticne ploce koje nisu dostupne vec mesec i po dana. moja prognoza stoji 100$ u skorije vreme, ako ne vec do kraja ove nedelje. :)

Svaka cast :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ma nestasica hardvera je najmanji razlog rasta...svakako ce da se smanjuje reward za iskopani blok. mnogo toga se desava oko eth iza scene...

ma nestasica hardvera je najmanji razlog rasta...svakako ce da se smanjuje reward za iskopani blok. mnogo toga se desava oko eth iza scene...

jeste svaki dan se smanjuje i reward, blago onome ko ima 500eth u walletu i sada samo prati desavanja i gleda rast ethereum koji ide gore i gore

+ 100

Hahaha, ali covek prati desavanja vec ceo mesec. Ipak je to nesto. :D

Znaci svaki dan skace 10%, ocekujem do kraja meseca barem $200. :d

Nego, nadam se da ste se ukrcali na vreme u ETC. Iskreno on je dosta sigurniji za rast od ETH-a koji je vec napumpan.

Vece su sanse bile da ETC skoci 100% nego ETH 30%. A usput i manji rizik.

Ja sam te poslusao za Etc i usao na 4 dolara i na 5 dolara nadam se da ce biti 6 dolara najmanje pa idemo posle na 7 dolara :D....

Tebi treba da saljemo donacije sve sto napises pogodis :D...Hvala ti puno sto delis sa nama tvoje misljenje :)....

Meni je drago kad zaradjujete. Jos draze ako je uz pomoc mene.

Sto se tice oduzivanja, meni nema potrebe nista da saljete. Vise bi mi znacilo da mali procenat zarade date u dobrotvorne svrhe. Za to nikad ne treba zaliti, i to nisu protracene pare. Na kraju krajeva, osecacete se lepse i smatracete da ste mi se oduzili na neki nacin.

A ja cu pomagati dok ovo sve traje.

:))))

Naravno doniracu u dobrotvorne svrhe :))) koliko mogu...

Pa i kad prestane rudarenje nece biti kraj sveta postoje toliko novcica koji se ne rudare a sa kojima mozes da trgujes....

Mislim i da Eth kad se vise ne bude kopao,da ce na Poloniex-u i dalje moci sa njim da se trguje....

Nazad
Vrh Dno