Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па зар ти ниси већ имао конзолу,па ниси могао да се навикнеш мали ФПС, контролер,резолуцију итд?Откуд сада промена.

Ukratko "no comment". Detaljno..zivim ludi zivot 🙂 Jesam tada tripovao, imao sam 4770k/1070 sli i bla bla, medjutim u januaru prodao sve, odustao od gaminga i to je to, stavio tacku. Sada nemam volje i dalje za PC, medjutim PS4 sa toliko ekskluziva a i generalno daleko jeftinijim hardverom me naterao na ovo zlo jos jednom. Mogu da zivim sa 30fps lockom itekako, to su bili kompleksi svojevremeno 😀 Samo nek se Fifa 18 odrzi na 60fps-a i igrace se konzola daleko vise nego i sam PC u to vreme.

Poslednja izmena:
Ukratko "no comment". Detaljno..zivim ludi zivot 🙂 Jesam tada tripovao, imao sam 4770k/1070 sli i bla bla, medjutim u januaru prodao sve, odustao od gaminga i to je to, stavio tacku. Sada nemam volje i dalje za PC, medjutim PS4 sa toliko ekskluziva a i generalno daleko jeftinijim hardverom me naterao na ovo zlo jos jednom. Mogu da zivim sa 30fps lockom itekako, to su bili kompleksi svojevremeno 😀 Samo nek se Fifa 18 odrzi na 60fps-a i igrace se konzola daleko vise nego i sam PC u to vreme.

I to ti je odlično za odvikavanje od igranja. 90% ljudi iz ove teme koji su prešli isključivo na jednu konzolu upale PSN dva-tri sata u dve nedelje i to je to 🙂

I to ti je odlično za odvikavanje od igranja. 90% ljudi iz ove teme koji su prešli isključivo na jednu konzolu upale PSN dva-tri sata u dve nedelje i to je to 🙂
Imao sam Dark Souls, Bloodborne, ma ne znam koliko naslova a sta sam presao ? Uncharted sva 4 dela na brzaka ne bi li igrao jos mobe na pc-u. ***a zaraza, 17 godina protraceno doduse sada se fino zaradi ali jednu igru buy dok ne zaradim 100% trofeje, iscedim svaku sekundu igre, e tada idem na sledecu 🙂 stize sutra oko podneva jedna ! Zaobilazim praznike nadam se.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Kad skidam igru,jel mogu da je skidam samo u rest mode-u,ili mogu da ugasim konzolu,pa da nastavim pri sledecem paljenju?

Ostavi ga u rest mode-u, iovako troši tipa 5-10W...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma meni nije nikakav problem da ostane u rest mode,nego cisto pitam da se ne pregreje,jer je mlaka i dok je u rest mode-u,radila je danas oko 10h,pa sam mislio da je odmorim nocas,zato sam i pitao. Inace ima li jos neko PRO varijantu i koliko vam se greje? Meni onde negde po sredini zna solidno da se zagreje. E sad,mozda je cak to i normala,ja sam laik,ne umem da ocenim jer sam zadnji put od konzola koristio xbox.,ali da je vruce bome jeste(ne vrelo baš)

Pre da utonem u dubok san, posto mi sutra stize konzola, par pitanja.

Da li se trenutno vise isplati UK ili US ? Prosle godine sam pravio UK ali sam imao otvoren budzet pa sam funte gledao i kao eure i kao dolare jednako, sada mi nije svejedno. Kapiram da zavisi od popusta ali generalno ? Da li se nalaze igre za < 50 dolara ili im cena ide na 60-ak dok ako dobro pamtim u funtama to uvek islo do 49,99 pa sam jednom dopunom od 50 funti mogao da zaokruzim bar na jednu ako ne i na vise igara. Ne bih da reedemujem 50+25 dolara i slicno zbog problematicne cene a verujem da su cene slicne ko sto je sa PC naslovima kada su u pitanju recimo AAA naslovi.

Bloodborne 34 dolara vs 40 funti ? Razlika je citavih 15 eura ako uzmem na US nalogu. Gresim negde ?

Poslednja izmena:
Imam Pro od launch-a i nisam ga do sada ni jednom ugasio, samo rest mode...

Pošto planiram da uskoro pazarim 4k tv(u narednih par meseci) ima li smisla prelaziti sa fat modela na pro?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Naravno da ima, kakvo je to pitanje 🙂

Prekrstio uzecu 356 dana na US da se ne klatim sa UK nalogom. Sto li se tolko radujem u pm.

Ti ako vec pravis nov nalog i kreces od nule sto se kaze,mislim da je najbolja varijanta Kanadski nalog,samo za tu PS+ pretplatu od godinu dana stedis sada u startu skoro 2000 din u odnosu na US. I na popustima se stedi vise nego na US,ja bi uradio ovako ti vidi.

zavisi sta igras i kakvu konekciju imas
nba2k17 standardno laguje zato sto im je serverska infrastruktura krs

NBA 2K17 a i ranije verzije odlicno rade na konzolama(ne racunajuci prve recimo dve nedelje kada svi navale pa pucaju serveri). Ja sam ove godine probao na PC-u online i ono je apsolutno NEigrivo, puno je citera takodje.

Poslednja izmena:
Ima li neko sa foruma ko ima kanadski ? Nisam nista video o tome da se ne pokajem jer je meni uvek hobi bio trofeji I achievmenti pa ne bi da ih menjam. Fifa I bloodborn su 20e manje na us za sada.

Ako danas aktiviram psn+ dobijam sada free april igre ? Da ugrabim to na brzaka 🙂

Fifa I bloodborn su 20e manje na us za sada.
Znas da Kanadski i Americki dolar nisu isto.

Sad sam racunao za FIFU i Bloodborne bi platio isto skoro nema konkretne razlike sada ovako kada su cene bez popusta.

Za ovaj PS+ od jedne godine si dobar 1800 din tacno.

Ranije je bio bolji US ali nekako sada se istice CA, naravno za ljude koji prave nov nalog i krecu od pocetka pogotovo.

Poslednja izmena:
Samo ono, jeste logicno ali da utvrdim.. mp igre I mm se baziraju na ip adresu provajdera ? Kapiram da ima u temi za ps4 pocetnike I za ca nalog, koji grad lupiti I sl.

Najbolje je uzeti ps+ na istom nalogu na kome planiras da kupujes igre na Ps store-u, obzirom da vecina igara ima dodatne popuste na vec pistojeca snizenja ako imas ps+.
Treba obratiti paznju i da su neke MP igre Region lock, recimo Pes 2017, pa ako ga uzmes sa Kanadskog ps store-a, igraces ga na americkim serverima, a to je zagarantovan lag.
Ja recimo imam ps+ na Us nalogu i na Us ps storu pazarim sve SP igre i MP koje nisu regon locked. Na diskovima ili preko Uk naloga pazarim MP igre.

Eh.. sada ne znam da li su vecina igre region locked ili ne.. heh. A i ne znam za nadolazece kako ce biti. Ipak postoji mukica onda.

Nije li onda pametnije da se uzme PSN+ na UK nalog zbog mp igara a da se sa popustima kupuje preko US/CA ? Kada ih ima povoljnije. Da li se digitalne igre sharuju na jednoj konzoli iako ima vise naloga ? Ako kupim igru preko US naloga kapiram da mogu da je pokrenem na UK nalogu ako je skinuta na konzoli ?

Poslednja izmena:
Imam Pro od launch-a i nisam ga do sada ni jednom ugasio, samo rest mode...

Ne zezas se?! Haha ja se iscimam iako mi prenoci u rest modu dok downloaduje nesto 🙂

Sent from my Galaxy S7

Ne zezas se?! Haha ja se iscimam iako mi prenoci u rest modu dok downloaduje nesto 🙂

Sent from my Galaxy S7
Pravljen je za takvo korišćenje, rest mode je potpuno normalna stvar.

Ne znam zašto ga ne bi koristio kad god hoćeš.

I suspend mode za igre je mnogo dobar.

Sve sto si pitao moze. Jedino nemogu da rade Dlc-jevi kupljeni recimo sa Us naloga, na igri kupljenoj na Uk nalogu.

Nema puno region locked igara (Pes, LBP3...), ali pre kupovine ipak treba proveriti.

Ako ces najvise da kupujes MP igre onda ti je UK nalog i Uk ps+ najbolji od kada je funta pala.
Ranije je ubedljivo bilo najeftinije na US store-u.

Jasno, hvala. Prioritet su sp igre ali uvek mora neka aktivna mp pored, tako da cu onda preventivno uk da se ne pokajem. Hvala

Po meni je pod obavezno imati jedan US (ili CA) i jedan UK nalog upravo zbog akcija/popusta.

Dlc generalno ubija moju ideju jer za vecinu starijih igara planiram goty/complete izdanja pa ako ih uzimam na us nalogu a uk je glavni sa psn pretplatom I idejom da skupljam trofeje onda ih moram tamo 🙂 ma dobro, psn+ cu na uk a jedan us/ca za povoljnije I to je to.

Igre svakako igraj sa jednog "glavnog" naloga, recimo UK. Dok će ti US nalog biti aktiviran kao primarni na konzoli (nosioc) pa ćeš onda moći te igre sa tog naloga da pokrećeš na glavnom nalogu. Simple.

Dlc generalno ubija moju ideju jer za vecinu starijih igara planiram goty/complete izdanja pa ako ih uzimam na us nalogu a uk je glavni sa psn pretplatom I idejom da skupljam trofeje onda ih moram tamo

Sta moras tamo?

Ok ok onda nisam skontao. Sada napravim uk nalog, aktiviram psn+ na godinu dana, kupim ds3 sve ok jer je ds povoljniji. Napravim us nalog, kupim bloodborn goty sa svim dlc-evima I onda mogu sve komplet da igram na glavnom uk nalogu I da redjam trofeje na tom istom uk nalogu, a na sve to mogu I mp da igram. Ako je igra region locked kupim je na uk nalogu I to je to. Ako gresim ispravite, ako ne to je to.

Skapirao sam da dlcevi ne mogu ako se kupe na us da se igraju na uk, ali sada kapiram da gde je glavna igra kupljena tu mora I dlc da se kupi, nista drugo.

Ok ok onda nisam skontao. Sada napravim uk nalog, aktiviram psn+ na godinu dana, kupim ds3 sve ok jer je ds povoljniji. Napravim us nalog, kupim bloodborn goty sa svim dlc-evima I onda mogu sve komplet da igram na glavnom uk nalogu I da redjam trofeje na tom istom uk nalogu, a na sve to mogu I mp da igram.

Tako je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno