Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bloodborne zna da padne na 26-28 u borbama sa više protivnika, na PS4 Pro je to 30. Ako uleti živi protivnik to itekako znači kod tajminga. Mada nažalost frame-pacing je loš i na PS4 Pro.

BF1 u mp-u u najzahtevnijim situacijama zna da ima i do 50% veći fps na PS4 Pro, na delovima gde na PS4 padne na tridesetak fps-a, na PS4 Pro je na ~45. Plus treba obratiti pažnju na frame-pacing, gde je on daleko stabilniji na Pro, ima delova gde je savršeno stabilan na Pro, a na običnom konstatno skače između 10-35ms, što naravno utiče na tečnost gejmpleja. Isto važi i za mp vožnje, Assetto i Project Cars.

cJSRgw5.jpg

Poslednja izmena:
E svaka ovca svom stadu, al meni na 30fps brate nista ne fali. Niste se vi deco igrali na 3dfx karticama da vidite sta je frejmrejt tj nepostojanje istog 😀

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vredi li da uzimam obicnu ps4 konzolu ? Vidim da su oko 220-230e, hvatam se za slamku sa budzetom, necu slim necu pro. Pitam generalno da li vredi, sta su uradili sa ps4 vs pro u mp naslovima ? Ima li nekog hendikepa i slicno ? Nisam u gejmingu vec par meseci, nemam ni kompa ni konzole (kuceta ni maceta), pa da se pocastim jednom platformom koja ce da bude jedina i primarna.
A šta fali slim? Ne prozivam, stvarno ne zanima prednost običnog ps4 u odnosu na slim.

Slim se manje greje, troši manje struje, tiši je, ali i nema optički izlaz.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mislio sam da je slim skuplji, zato nisam hteo da mi neko prica da je bolji slim zbog grejanja i potrosnje jer je to zanemarljivo u mom slucaju, kada je konzola bila out bila je dobra, ok je i sad. Ali posto je 235e 500gb, uzecu. Ne treba mi 1TB jer nemam ni stari nalog sa 30 igre, jednu mesecno pa da se igram.

Generalno nek je sport na 60fps-a i ok sam, fps/tps cu eskivirati tako da nema cimanja po pitanju frejmova.

Kapiram cuh 2016A je i jedini slim, pa je i normalan, jer znam da je bilo par "cuh-ova" sa starom ps4 konzolom.

Bloodborne zna da padne na 26-28 u borbama sa više protivnika, na PS4 Pro je to 30. Ako uleti živi protivnik to itekako znači kod tajminga. Mada nažalost frame-pacing je loš i na PS4 Pro.

BF1 u mp-u u najzahtevnijim situacijama zna da ima i do 50% veći fps na PS4 Pro, na delovima gde na PS4 padne na tridesetak fps-a, na PS4 Pro je na ~45. Plus treba obratiti pažnju na frame-pacing, gde je on daleko stabilniji na Pro, ima delova gde je savršeno stabilan na Pro, a na običnom konstatno skače između 10-35ms, što naravno utiče na tečnost gejmpleja. Isto važi i za mp vožnje, Assetto i Project Cars.

cJSRgw5.jpg

Jer si igrao BF1 na PS4?

Ne mogu da pristupim psn store preko sbb interneta, a kad sam na mobilni internet odma pristupi. O cemu je rijec?

Ne mogu da pristupim psn store preko sbb interneta, a kad sam na mobilni internet odma pristupi. O cemu je rijec?

Jel ti javlja neki error?

Inače ovo iznad za kupovinu regularnog PS4, moja preporuka idi na što jeftiniju varijantu koju nađeš i sve ostalo gruvaj u igre i uživaj što je najvažnije. I ubuduće blokiraj Digital Foundry na YT-u, čisto da se ne nerviraš bezveze 😉 😀

Ali je bitno da "ne pravilno" i "ne pismeno" nije stiglo da se nauci zbog "ne igrivo".......
***, izgleda da je pao framerate kada se okretala sveska u skoli.... :d

Autocorrect na tastaturi telefona je napravio razmak. Na telefonu "kucam" prevlačenjem, mislim da sam brži od 99.9% ljudi 😛

Poslednja izmena:
error ws-37397-9

Najverovatnije te je njihov WAF banovao na odredjeni period, obicno je to oko par dana. Resenja za to za sad nema posto sam u 2 navrata zvao njihovu podrsku i razgovarao sa njima i nazalost nema nikakvog nacina da to eskaliraju na visi nivo ili rese, posto je sistem najverovatnije automatizovan a neki visi NOC level i razgovor sa njima nema teorijske sanse da dobijes. Blacklist uglavnom traje nekoliko dana za one koji imaju staticku IP adresu ili adresu koja se retko menja. Za druge kojima ISP cesto menja adrese, ovo se vrlo brzo resi prebacivanjem na nov IP.

Banovan IP, provajder tebe [i druge] vrti kroz nekoliko IP-ova all the time, sto se Soniju ne svidja. Resetuj ruter [ostavi ga da stoji par minuta ugasen].

Kod mene je taj problem trajao mesec dana, sve zivo pokušao, zvao provajdera ali bez uspeha.
Inače nije tako strašno, napraviš Hotspot preko mobilnog,povežeš konzolu sa mobilnim netom, ulogujes se na psn preko konzole, kupis/stavis da se skida po želji i izlogujes se sa psn-a, isključiš mobilni net. Konzola bi trebala da vuče net sa izvornog rutera i skida sadržaj.
Tako sam ja radio taj ceo mesec pre jace od 3 godine na ps3.

Sent from my D6603

Stize slim krajem sledece nedelje :d Ovog puta nema PC gaminga te nema ni odvlacenja paznje konacno.

Tek sad vidim da Istvan ima 15e nize. Moze li neko makar na pm da mi objasni njegov princip nabavke ? Uvozi sa strane ? Odakle ? Garancija pisana ili racun ? Kapiram da je on fanta za konzole pa nema cimanja. Bolje kod njega ps4 slim 500gb + Ratchet & Clank nego na suvo kod drugog 😀 Doduse 1 god manje garancije.

Nista, hvala vam, ne preostaje mi nista drugo nego da cekam, posto sam svasta nesto pokusao, ali bez rezultata.

Sem ako planiraš da ti konzola crkne posle godinu dana korišćenja, uzmi kod Ištvana 😉

Nisi razumeo šta sam napisao.

Skontao 😀 Mada postajem skeptican po isteku garancije haha. Kako god kod njega cu samo da se oglasi 🙂

Jesi siguran da si skontao,zakovrnuo ga eufrat kurajber u onoj recenici debelo,moze da se shvati na dva nacina 😀

Šta na kraju bi... jel neko dobio 10 funti za potrošenih 50 funti u Martu? Meni stigao uredno mail da sam se kvalifikovao za to ali nikakav vaučer ne dobih.

Jesi siguran da si skontao,zakovrnuo ga eufrat kurajber u onoj recenici debelo,moze da se shvati na dva nacina 😀

Kapiram oba, mislio je u pozitivnom smislu da ne bi smela da rikne posle godinu dana te garancija ne treba da bude problem, god ili dve isti djavo 😀

Stize slim krajem sledece nedelje :d Ovog puta nema PC gaminga te nema ni odvlacenja paznje konacno.

Па зар ти ниси већ имао конзолу,па ниси могао да се навикнеш мали ФПС, контролер,резолуцију итд?Откуд сада промена.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno