Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sa druge strane zaista ne vidim zasto ne bi svi placali tu pretplatu, godina je oko 50$ a sigurno se isplati za tih godinu dana jer su jako male sanse da ne izbace makar 2-3 naslova koje neko ne bi kupio ovako. Jeste da su te igre vecinski krs ali npr meni je little big planet 3 legao kao budali samar - zapravo sam prodao disk kad su ga pustili free preko ps+

Moze i jeftinije. Bude na rasprodajama cesto za oko 35e godina, a mozes uvek da ga podelis na 2 dela, sto izadje oko 180 dinara za mesec dana. Nije bas najgore potrosen novac (pogotovu ako kupujes igre na svom nalogu zbog snizenja, tada se vec totalno isplati).

Znaci taj cloud save je tako dobra stvar.

Pre 3-4 nedelje mi je pukao Witcher save na kom sam imao sigurno preko 30-40h i da nisam imao taj cloud - morao bih sve ispocetka.

A sa druge strane zaista ne vidim zasto ne bi svi placali tu pretplatu, godina je oko 50$ a sigurno se isplati za tih godinu dana jer su jako male sanse da ne izbace makar 2-3 naslova koje neko ne bi kupio ovako. Jeste da su te igre vecinski krs ali npr meni je little big planet 3 legao kao budali samar - zapravo sam prodao disk kad su ga pustili free preko ps+ 😀

На пример зато што је иста услуга играња преко нета на ПС3 била бесплатна.

Jeste ali to nema nikakve veze sa ps4. Sad kosta i po meni tih 50$ godisnje se isplati.

Sent from my F3211 using Tapatalk

Za to se zahvali M$-u, they started it! 😀 A kada su glavne baje iz Sony-a videli koliko ima sati, uveli i oni pretplatu. Nisu ni oni blesavi...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Na g2a i Amazon za US nalog.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A da, ja inace kupujem iskljucivo digitalne igre tako da sam vec na ustedi par igara: npr ufc 2 za 19$, MK XL za 19$ i recimo Witcher GOTY za 29$ ustedeo za godinu dana igranja 🙂

Sent from my F3211 using Tapatalk

Gde obično ima za taj novac? Da znam gde da pratim. Za US nalog.

Iz nekog razloga je u poslednje vreme jeftinije za UK. Za US je malo skuplje.

Samo G2A, nista drugo ti ne treba jer je to glavna pijaca.

Ovo je rent na mesec dana?
Inače po toj ceni je i bio ovaj naslov na popustu i ja ga pazario za 7€ pre nedelju dana na storu.
Kada smo već kod rentiranja naslova za igranje,
ovde u bibliotekama pored knjiga imaju i da se rentiraju ps3/ps4 xbox360/xbox1 naslovi za dz do 14 dana.

Sent from my D6603

kakav je pes sto se tice lagovanja kad se igra online? isto pitanje i za nba 2k17?

Bedak baš. Mislio sam da je bolje nego na PC.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Burazer mi bio u NY i pitao ga ako nadje na akciji da mi uzme PS gold 7.1 headset. Nasao ga je za 80$ i moram priznati da je odlična kupovina, mada sam ga isprobao samo na NBA 2k17. Znaci sto je wifi a zvuk deluje dobro. Isprobacu ga i na akcionim igricama pa javljam.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vredi li da uzimam obicnu ps4 konzolu ? Vidim da su oko 220-230e, hvatam se za slamku sa budzetom, necu slim necu pro. Pitam generalno da li vredi, sta su uradili sa ps4 vs pro u mp naslovima ? Ima li nekog hendikepa i slicno ? Nisam u gejmingu vec par meseci, nemam ni kompa ni konzole (kuceta ni maceta), pa da se pocastim jednom platformom koja ce da bude jedina i primarna.

Pitam generalno da li vredi, sta su uradili sa ps4 vs pro u mp naslovima ? Ima li nekog hendikepa i slicno ?

Od kada su ubacili boost opciju i mp naslovi koji na PS4 ne mogu da održe stabilnih 30/60, na PS4 pro održavaju stabilnih 30/60fps.

Zanemarljivo je to, možeš slobodno na običan ako nemaš love.

Baš je ceo koncept takav da nema hendikepa u mp-u. To par frejmova gore dole u nekoj sekundi nije ništa što ćeš da osetiš.

Digital foundry način razmišljanja i pogled na igre je zarazio sve danas, opusti se i uživaj.

Poslednja izmena:
Ako ti je tanak budzet uzmi slobodno polovan PS4, nemas nikakvog hendikepa, sve maltene isto radi kao na Pro, samo u "normalnoj" 1080p rezoluciji.

Mozda ce i moj ja doboš uskoro. Cim se završi nba sezona...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zanemarljivo je to, možeš slobodno na običan ako nemaš love.

Baš je ceo koncept takav da nema hendikepa u mp-u. To par frejmova gore dole u nekoj sekundi nije ništa što ćeš da osetiš.

Digital foundry način razmišljanja i pogled na igre je zarazio sve danas, opusti se i uživaj.

Apsolutno nije zanemarljivo ako neki mp naslov na ps4 pada na 25 fps-a, što je ne igrivo, a na ps4 pro u boost daje stabilnih 30. To je ogromna razlika. Mada meni lično je svaki naslov i na stabilnih 30 fps-a ne igriv, takve jednostavno izbegavam u širokom luku 🙂

Poslednja izmena:
Naravno da ima razlike, ali ako ti nije toliko bitno da li pobedjujes ili ne i samo zelis da uzivas u igranju, ustedi novac.
Naravno, to ne vazi za sve igre. Ima i onih koje odlicno rade i na base modelu.

Apsolutno nije zanemarljivo ako neki mp naslov na ps4 pada na 25 fps-a, što je ne igrivo, a na ps4 pro u boost daje stabilnih 30. To je ogromna razlika. Mada meni lično je svaki naslov i na stabilnih 30 fps-a ne igriv, takve jednostavno izbegavam u širokom luku 🙂

Koji MP naslov pada na 25fps?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno