Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Pa koliko ti je SoT?
Pogledajte prilog 227380
Sorry ... zaboravio
@Voja
Meni deluje da su tu negde ... možda mala prednost za S8+
Nije mi realno da ih upoređujem jer sam relativno skoro uzeo Gear S3 Frontier pa je on dodatno trošio bateriju na S7 u odnosu kakva je bila od Januara do pre 15 dana
Mali G71 GPU i ocajna sw optimizacija. Sta drugo da ocekujes od Samsunga.
Isto je bilo i sa Mate 9 (Mali GPU isto).
Sad kapiram zasto nije postavljena najveca rezolucija za default-nu. A throttle-uje fino... Dok je Adreno 540 je optimizovan po tom pitanju.
Na grafiku je Qualcomm![]()
Pogledao sam samo sliku.Na grafiku je Qualcomm![]()
A *** [emoji23]
Pogledao sam samo sliku.
Mada bolje optimizuju softver za Exynos SoC.
Ali sve je tacno sto sam napisao za GPU![]()
Zašto ne? Dobiješ nov uređaj, novu bateriju, veći ekran a S7 i dalje možeš dobro da prodaš. Sve u svemu, doplatiš 350 evra i imaš nov S8. Ako nastaviš da čuvaš s7 još godinu dana, izgubiš na ceni još 150 evra i računaj na zamenu baterije 50 evra.https://www.youtube.com/watch?v=0lXM_Dj0_og sad vlasnici S7/s7e stvarno nemaju razloga za upgrade na s8
Meni splasnuo hajp, neću da radim upgrade sa S7 Edge na S8 osim ako baš ne uleti neki višak novca koji nema pametnije da se utroši :d
i procesor, 64 gb brza memorija,gpu, BT 5.0, da se prepakuju dimenzije... ma sitnicaJoš samo ekran da se prebaci i to je to, isto sve![]()
Ista prica bila i sa S6, S7e, pa eto ih svi imaju S7e
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari