Da dif je bio 60 ali je i cena bila ispod 10$ a sad je 52$ !Tada kad je izasla 750ti Diff za eth je koliko bio 50 ili 60?A sad je skoro 300 druga je sada situacija plus tada je 750ti sa 2gb vram-a mogla da kopa Eth sada nijedna karta sa 2gb vram-a to ne moze.Jesi sve u pravu sto si napisao ali drugo je to vreme bilo.
Jedino Zec moze da nasledi Eth i da bude veoma isplativ ali to je veoma mlad novcic jos se ne zna sta ce biti sa njim da li ce ostati na 70 dolara ili ne.
Valjalo bi da se to desi, da bude jedan period totalne neisplativsti da konacno izaberemo dobre karte i napajanja a ne ovako daj sta das ☺Oprez sa novim pojačanjima. Diff je toliko skočio da bi pad cijene na vrijednost od prije mjesec dana učinio ovo skoro neisplativim.
Ovim novim Sapphire RX580 karticama su potrebni 6+8 pinski za napajanje. Limited edition rade na 1450, slijedeca slabija na 1411 MHz. Imaju jos Pulse seriju koja radi na 1366 MHz i one trebaju samo jedan 8-pin za napajanje. Danas u toku dana trebam dobiti informacije o cijenama za te Sapphire kartice.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da dif je bio 60 ali je i cena bila ispod 10$ a sad je 52$ !
Ja sam kopao 5 eth-a mesecno i nisam sve prodavao ostavljao sam oko 2 eth-a na stranu tako da sam u dobitku kako god okrenes,sad je tako nesto nemoguce sa 1 kartom ako sam dobro izracunao treba 33 dana za 1 eth i sta da stavis na stranu kad ga iskopas nista......
Jedno pitanjce:
- Isplate li se RX 480 sa 4GB memorije (non Sapphire)???
Odnosno, na koliko mogu da se poteraju i koliko MH mogu izvući iz 4GB kartica?
Može i neka komparacija 4/8 ko ume da poredi...
TNX
Ili da kupujem RX 470 sa 8GB memorije (koje inače i imam - msi)...?
Koliko ja vidim Nitro+ sada ima jos bolje hladjenje ostao je tu bios switch sto nam je bitno, pogotovo pocetnicima koji bi da moduju a ne usudjuju sejedino sto je sad za povezivanje potreban 8+6pin i sto su konektori gore a ne sa strane tako da mogucnost kacenja jedne karte na jedan kabal uz upotrebu 6pin USB extendera otpada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari