Zar na G4 ne crkava ploca?
Dobar je telefon, pogotovo za 225e.
Imao g4, svakog dana sam u kontaktu sa p9 lite a trenutno koristim note 4x. Pored problema sa bootloop, g4 ima i image retention problem... Imao sam na svom primerku...Verovatno nisi imao g4 zato ne bi preporucio. Ja imam p9 i preporucujem g4 za 100 evra manje
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Onda znas da p9 lite nema sta da trazi pored g4 a ni p9 nije mnogo bolji.. Problemi su reseni sa tim stvarima na novim uredjajima. Pogledaj malo po forumima...Imao g4, svakog dana sam u kontaktu sa p9 lite a trenutno koristim note 4x. Pored problema sa bootloop, g4 ima i image retention problem... Imao sam na svom primerku...
Skot je sila a star je preko deset god. Pored njega imam i kineski Sprint koji se raspao za dve ☺ . Moj Huawei iliti da ga nazovem 350evra postao mutav nesto od jutros tj vise ne pisti na notifikacije samo vibrira a zvono na max. Osecam se kao kad sam sa S3 presao na p8 lite i bio razocaran displejem a telefoni nebo i zemlja[emoji106]
Jos mnogo pure mora da se jede da se izgradi reputacija i mane sistem 'piljarskog' poslovanja kao na zapadu (servisne mreze, rezervni dijelovi, kontrole kvaliteta...). Jos uvijek je Kina vecinski 'siromasna' i nesredjena zemlja. Ma ti operateri i davaoci tt usluga nabavljaju uglavnom huawei, zte i tako to. Da nabavljaju dlink, linksys, netgear, asus...nigdje ih ne bi bilo, uredjaji skuplji po 2x a i bolji naravno.
No, i mi smo uglavnom siromasni, shodno tome i biramo, dakle P9L ili 4X. [emoji106] [emoji482]
Dobre slike gore, a jos bolji bicikl. [emoji605]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari