Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Moje misljenje je da je ovo Martovska beta verzija. Finalna jos uvek nije pustena. Svako jedan od vas koji ste instalirali imao je po neki bug ili problem. Dali sa kameru, aplikaciju, bateriju i sl. Sto nije normalno da se desava ako je oficijalna krajna verzija.
Daleko stabilnija od prethdne bete, sto bi trebalo da znaci i oficijalna OTA treba da je blizu. Ali jos uvek se nista ne zna za ETA.
Ja sam poslao meil do Huawei Support pre nedelju dana i odgovora jos uvek nema. Zaista njihov Customer Service je katastrofa.

Poslednja izmena:
Meni b371 radi korektno i sve

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kod kamere ima zastoj od sekund dve pre nego otvori i stabilizuje se, ali to meni ne smeta. Ali zato otisak radi brze.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Evo ponovo sam poslao par mejlova do Huawei Customer Service, pa da vidimo oce li da bude odgovora. Ako sta pisu, postiracu ovde. A ima i broj u Srbiji koji pocinje na 0800xxxxx. Ne znam kako tarifira pa ne osudjujem se da zvonim.

Vi koji koristite Gboard, jel normalno da uzima 150-170MB Ram-a konstantno?

Evo posle par dana vozanja B371 primetio sam sledeće:

- Kamera se otvara primetno sporije nego na MM, ali zato mnogo brže po fotkanju je spreman za okidanje sledeće fotke.
- Chrome i Firefox umeju užasno da uspore telefon pri reprodukciji medija. Verovatno požderu RAM jer čim ih isključim telefon radi normalno.
- Nova Launcher (beta) se skucao kad sam pokušao da postavim sistemski widget i sad ne mogu da ga pokrenem. Probaću reinstall kasnije.
- Neki UI elementi mi nekako odskaču od svega tako da bi trebalo još malo da porade na tome.

To je to. Nikakvih više primedbi nemam. :)

Ja sam Chrome aplikaciju onemogucio skroz, odmah, jer drasticno uspori telefon. Koristim CM browser.

Meni sad ne stizu notifikacije uopšte na tapatalk. Kako to da uključim?

Meni sad ne stizu notifikacije uopšte na tapatalk. Kako to da uključim?

Ovde samo iskljucis sta zelis da ti radi i nakon zakljucavanja ekrana.
9019481b57301a1ba101adcd047279e7.jpg

Moje misljenje je da je ovo Martovska beta verzija. Finalna jos uvek nije pustena. Svako jedan od vas koji ste instalirali imao je po neki bug ili problem. Dali sa kameru, aplikaciju, bateriju i sl. Sto nije normalno da se desava ako je oficijalna krajna verzija.
Daleko stabilnija od prethdne bete, sto bi trebalo da znaci i oficijalna OTA treba da je blizu. Ali jos uvek se nista ne zna za ETA.
Ja sam poslao meil do Huawei Support pre nedelju dana i odgovora jos uvek nema. Zaista njihov Customer Service je katastrofa.

O čemu pričamo, kad ti pogledaš sajt Huawei Srbija i odeljak za P9 Nougat Oficijelni update. Pogledaj brojku, tj reviziju tog ažuriranja. B360, tako je. Ovaj build je daleko svežiji od toga. Tako da nije bitno kada će se finale desiti, verovatno ne pre leta. Bitno je da u ovom trenutku sve radi u najmanju ruku bolje od 6.0

A novi update će stići putem system updater-a tako da i to je cool. :smash:

Poslednja izmena:
Koliko sam video finalna je za vns l31 b370 i 371 ako su je dobili kao zvanični update?

I ja jutros instalirah nougat, glatko i bez ikakvih problema. Malo mi je više vremena trebalo da flešujem c432, ali uz pomoć ljudi odavde i to sam riješio.
Mislim da mi još uvek rano za utiske, ali koliko vidim za sad sve radi bez problema

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Ja sam sad otkljucao bootloader sad se pripremam za ostalo.Nadam se da ce sve proci bez problema

Finalna ce da bude isto 370/371, kao i martovska beta koliko sam uspeo da procitam. Nove bete nece vise imati, tako da April, eventualno Maj trebalo bi da strigne i zvanicno oficijalna verzija. E sad, oce li da se azurira putem OTA ako koristimo ovu verziju, je pitanje.

Ima li neko ideju zašto mi neposredno posle skidanja sa punjača, bez ikakve upotrebe, pokazuje ovako malo procenjenih sati do pražnjenja baterije? Screenshot_20170412-144705.png

Uspesno instalirao c432 b161.E sad me zanima 7.0. Probao preko proxy-ja ali mi ne nalazi update.U ff mi nalazi neki fajl od 1.943gb i pise fullota-mf-pv.Da ja skidam taj fajl pa da probam preko 3 dugmeta ili kako drugacije da predjem na 7.0

U suštini i DUAL i SINGLE su VNS-L21 a sad malo gledam na Firmware Finder-u da je ustvari SINGLE VNS-L01 a DUAL VNS-L21.
Dok sam bio na MM u data/custom folder-u sam našao oba L01 (ovom sam se čudio) i L21 foldera a u njima Vip,EU,dva poljska imislim 1. rumunskog operatera.
A gledam i na mađarskom zvaničnom HW sajtu,jer su oni imali Betu (ko sa prijavio kao tester) a imaju i Rollback,i tu je SINGLE VNS-L01.
Očigledno zato je lako menjati broj SIM-a.
Ashampoo_Snap_2017.04.12_13h54m32s_004_.png Ashampoo_Snap_2017.04.12_13h55m44s_005_.png Ashampoo_Snap_2017.04.12_13h44m51s_002_.png

Uspesno instalirao c432 b161.E sad me zanima 7.0. Probao preko proxy-ja ali mi ne nalazi update.U ff mi nalazi neki fajl od 1.943gb i pise fullota-mf-pv.Da ja skidam taj fajl pa da probam preko 3 dugmeta ili kako drugacije da predjem na 7.0
Postavi proxy na wifi

Odgledaj onaj video klip polako i tako i ti korak po korak za 7.0 preko proxya

E meni npr nije moglo ovako, nego sam morao proxy na wifi mrežu da stavim

Meni odma moglo tako

Ima li neko ideju zašto mi neposredno posle skidanja sa punjača, bez ikakve upotrebe, pokazuje ovako malo procenjenih sati do pražnjenja baterije? Pogledajte prilog 226698
To je neka trenutna procena samo. Kad kreneš na koristiš uređaj, naspram tvog korišćenja će dati precizniju procenu koliko bi baterija trajala ako nastaviš tako da koristiš uređaj. Još ako je prvo punjenje do 100% posle fleša u pitanju isto utiče na procenu. :)

Meni na 59% pokazuje preostalo vreme 1 dan i 1 sat. S tim što mi je wifi uvijek upaljen, prenos podataka s vremena na vreme.

Nazad
Vrh Dno