Imam ja par komada,dobre su,bez problema 5 kartica,a ove ga-990fxa malo su skuplje,6 komada može )GA-970A-UD3P
Jel ima neko iskustvo sa ovom AM3+ plocom? Treba da gura 5 kartica
GA-970A-UD3P
Jel ima neko iskustvo sa ovom AM3+ plocom? Treba da gura 5 kartica
Ja sam napravio sistem za restart rigova od raspberrija i relejnog modula za arduino. Svaki relej moze da izdrzi do 10A. U zavisnosti koliko releja modul ima, toliko se razlicitih rigova moze kontrolisati. Nesto tipa ovog https://youtu.be/8cPK8lh6oLI
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Kvalitetnija jeste ali s' toga trpi veće opterećenje od AsRock pandana. UD3P je više za kućnu upotrebu, a DS3P za mining (i jeftinija je 6-7€ od UD3P modela a obavlja identičnu funkicju).
Na AMD pločama je procesor znatno topliji nego li na BTC Pro ploči, pa čipset i naponska takođe... Intel je tr. hladniji ali i skuplji... (u svojim rigovima imam DS3P ploče).
a za koju tacno situaciju vam ovo treba? Kad ne mozete pristupiti rigu preko Teamviewera?
A ja samo da pitam da li neko ima i kako se pokazala ga-990xa-ud3,nabavi sam jednu pa da vidim kakva je za rig
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Hoce li biti neko testiranje? [emoji3]Evo me na izvoru, znači stigla je![]()
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Jel to za ovu msi rx570 300e?I jel od madjara ili kod nas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari