Nov sam pa ako moze pomoc, kako se gleda gde je taj zid, nikako ne mogu da provalimI fin zidic od 971 BTC-a na 0.00870 na poloniex-u :d
Aaaa, sad sam skapirao. Hvala
Koji je to sajt?
Lik nije morao da uradi nista posle isplate. Poenta je da je bio alav i da je trazio jos i da su ga tek onda prijavili. Posle toga se pokazalo da je previse glup da bi bio kriminalac. Zatvori su puni takvih. Najcrnje je sto se verovatno toj devojci p®srao na zivot i da vise nece dobijati poslove zbog njega jer je "sigurnosna rupa".Zar lik nije mogao samo da proseje koine kroz neki mikser i nema mu traga?
Normala je po Saju LTC 1/4 BTCaSaj jel se ov konacno vraca na normalu, BTC= 1K> i LTC=0.1 BTC
Normala je po Saju LTC 1/4 BTCa
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Koji je trenutno najjeftiniji nacin za kupovinu btc? Tj kako da uplatim novac na neku menjacnicu.
nadjes nekog ko ce da kupi ovde
Moze kreditnom na cex.io, ali ima provizija 3.5 posto.Za ovo i dalje mora petljanicije, još uvek ništa iz Srbije?
A za ltc?
Ne treba idealizovati nijedan coin, jer se to uvek lose zavrsi uglavnom torbarenjem. LTC je segwit test za bitcoin. Cela ova prica oko podele btc-a je po meni klasican fud za obaranje cene, tako da od toga nema nista, a pogotovu ne da ce ltc da zameni bitcoin.
Odradice dobro kinezi pump ltc-a, samo ne treba biti alav, ko je kupovao po $4 njemu je i $15/20 dosta. Bice i drugih novcica da se zaradi, vazno je biti u plusu, a ne zarobljen u novcicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari