Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Litecoin tek ulazi u fazu... realno mozda je najbolje da se pump obuzda, jer tek treba izbaciti now v14 klijent i postici podrsku za segwit, kao i polako obavestiti bitcoinere da je LTC alternativa napokon koja nudi ono sto su im neki blokirali na BTC-u, naravno sve sa velikom podrskom vodecih berzi!

Nek uspori tamo posle 0.03 da mogu svi koji žele da izađu to i stignu da urade, a onda ostali entuzijasti, poklonici i vernici neka kalkulišu. :D

Zar lik nije mogao samo da proseje koine kroz neki mikser i nema mu traga?
Lik nije morao da uradi nista posle isplate. Poenta je da je bio alav i da je trazio jos i da su ga tek onda prijavili. Posle toga se pokazalo da je previse glup da bi bio kriminalac. Zatvori su puni takvih. Najcrnje je sto se verovatno toj devojci p®srao na zivot i da vise nece dobijati poslove zbog njega jer je "sigurnosna rupa".

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Saj jel se ov konacno vraca na normalu, BTC= 1K> i LTC=0.1 BTC

Ako se oni iz btc-a ne dogovore uskoro onda ce ltc stvarno da vredi 1/4. Pitanje je samo koliko ce btc da vredi :d

LTC ce po mom misljenju jos dosta da skace, za sada ne nazirem kraj ali cekacu do kraja. Vec sam rekao da ocekujem ATH ali videcemo kako se odvija situacija. Bice april jako zanimljiv ;)

Ne treba idealizovati nijedan coin, jer se to uvek lose zavrsi uglavnom torbarenjem. LTC je segwit test za bitcoin. Cela ova prica oko podele btc-a je po meni klasican fud za obaranje cene, tako da od toga nema nista, a pogotovu ne da ce ltc da zameni bitcoin.

Odradice dobro kinezi pump ltc-a, samo ne treba biti alav, ko je kupovao po $4 njemu je i $15/20 dosta. Bice i drugih novcica da se zaradi, vazno je biti u plusu, a ne zarobljen u novcicu.

Ti uplatis evre, pa kupis btc i saljes na koju hoces menjacnicu i kupujes koji hoces coin...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nista ja tu ne kapiram sa tim zidovima. Jel ovo neki veliki kineski zid ? :d

Prilozi

• 12.09.34.png
    12.09.34.png
    70.6 KB · Pregleda: 126
Ne treba idealizovati nijedan coin, jer se to uvek lose zavrsi uglavnom torbarenjem. LTC je segwit test za bitcoin. Cela ova prica oko podele btc-a je po meni klasican fud za obaranje cene, tako da od toga nema nista, a pogotovu ne da ce ltc da zameni bitcoin.

Odradice dobro kinezi pump ltc-a, samo ne treba biti alav, ko je kupovao po $4 njemu je i $15/20 dosta. Bice i drugih novcica da se zaradi, vazno je biti u plusu, a ne zarobljen u novcicu.

Taman posla da se idealizuje bilo koji osim mozda dash po meni. Problem s BTC-om traje predugo da bi bio fud. Imaju problem, imaju 2 struje i ne mogu da se dogovore a ne zaboravi da za BTC treba 90% za segwit, to nikada nece skupiti pored kineza zivih :(
Zalosno je sto jedna strana zbog licnog interesa koci napredak ali to je realnost na zalost. Segwit na ltc-u jeste test, to je od pocetka plan ali opet kazem, onih 90% je skoro nedostizno. Ne znam sta treba da se desi pa da nagovore Kineze na to. Ne kazem da se to nece nikada desiti vec da ne vidim kakav bi interes mogli imati da promene misljenje. Oni se samo interesima i vode. Usput mislim da im i odgovara da sabotiraju btc i forsiraju svoj ltc.
Videcemo.

Recite mi koji je najbolji nacin za prodaju LTC-a na btc-e? U smislu najmanjeg gubitka na provizije, vidim da imaju direktno slanje na visa/mastercard ili btc-e code, pa onda nadjem kupca kod nas?

ako si u mogucnosti, napravi cex.io nalog... tu skidas evre na racun bez provizije, uzimaju samo 3.5 ili 5e cini mi se, fiksno za bilo koju sumu.

Menjaj za btc pa na cex. Tu ti je i ovako jaca cena za btc tako da dobijes vise, provizije kao i da nema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno