Šta je novo?

[A1] Kucni net

Evo moj

7d292a46a6d725666000f207659f7206.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne mogu da verujem jel to ZTE MF 283+ LTE model ili neka kineska kopija što mnogo liči na njega???

Ja tu između kabla za napajanje i telefonskih konektora imam usb

Ako hoćeš slikaću ti

p.s. Da nema dve verzije ovog rutera koje Vip daje???

Na mome pise ZTE 4G Wireless Router Model:MF283+
Doneo ga je VIP Radnik kad je instalirao sve. Mislis da je kopija? Dobio sam i Paket i sve. Dobio sam i uputstva ali papirna na srpskom u paketu.

Ja svuda na Internetu citam da je sa USB, da odem kod njih da proverim?

Verovatno bi ti dali i da ga zameniš ali nema svrhe jer je usb softverski ubijen

Na mome pise ZTE 4G Wireless Router Model:MF283+
Doneo ga je VIP Radnik kad je instalirao sve. Mislis da je kopija? Dobio sam i Paket i sve. Dobio sam i uputstva ali papirna na srpskom u paketu.

Kakva bre kopija!? Samo je ta serija bez USB koji ionako ne možeš da koristiš

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam 2 i oba su sa usb-om

Jedan sam uzeo još prošle godine jedan sad skoro pre nedelju dana

Ima li ovde nekoga ko bi zeleo da mi da svoje podatke za d3go? Naravno, ako mu nije potreban isti za tri uredjaja koliko zapravo moze biti prikaceno na 1 nalog. Ako zeli neko da ucini dobro delo neka mi posalje podatke u inbox, pa kad pocnem da radim nadam se da cu moci da mu se oduzim. Hvala unapred.

Da brzo bi ona stukla sve to, d3go ide ovako SD kanali 2.5 a HD ja bih rekao 3Mbit-a.
Neka me neko ispravi ako gresim da ne damo coveku pogresnu informaciju.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Gresis, ja pre oko godinu dana kada sam merio sd je bio oko 3-4Mbps, HD oko 8.5-9 prosek... D3GO je trosio dosta manje od D3i - skoro duplo manje...
Radio sam i pre negde racunicu koliko brzo se potrosi, ali mislim da je racunica ako ostavis TV upaljen da si naj. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na d3go su sd kanali od 2.4 do 2.6 Mbps tako piše u samoj aplikaciji gore, HD kanali su 3 Mbps, a rts HD 3.1 Mbps. E sada koliko je na D3i nemam pojma, ali je sigurno više čim preporučuju minimalnu brzinu 4 Mbps. Probao sam D3go na vipovom sporom netu tj 2 Mbps i stavi on sliku sam na 1.4 Mbps, ali ume da secne. Zato je najbolje mts tv go on ionako radi na 1.2 Mbps a i za dž je net preko mts sim kartice.

Drustvo, mrzi me da listam starije postove unazad. Zanima me ima li neko ovde kucni net 2 ili 3? Zanimaju me realne brzine u tim paketima.

U kecu su realne brzine 12/8. Ko ima 2 ili 3 neka testira brzinu na ovom sajtu pa neka javlja utiske: https://www.nettest.ratel.rs/en/index

Razmisljam se da povecam na dvojku ili trojku. Hvala puno :)

Dvojku.
Batali speedtest taj, gledaj koliko izvlačiš pri download-u, kod mene torent ide uvek na oko 2.5mBps, što je 20mbps

19.95/7.26

Vidis da ti je upload veci od deklarisanog. U dvojci je deklarisano 20/4 a dobijas 20/8. Uploaduj nesto na dropbox ili google drive i videces da ti kaci brzinom do 8 Mb/s tj. 1 MB/s

Ako moze neko ko ima Kucni Net 3 da testira brzinu ovde: https://www.nettest.ratel.rs/en/index

Hvala puno :) takodje ako moze da navede i ping :)

Inace, potrosio sam 100 GB i sad imam neograniceno 2 Mb/s i sve radi sasvim zadovoljavajuce. Jutjub normalno radi na 480p, ali 720p vec baguje. D3GO radi i sad super. Jedini problem je sto sad ne mogu vise stvari na pretrazivacu da trazim u isto vreme, tj. moze ali se duze ceka - npr. youtube u pozadini i klasicno pretrazivanje po netu.

Poslednja izmena:
Sad odradih još par speedtestova, menjao sam servere, upload je uvek oko 8-9.
Ja sam zapravo i mislio da je meni upload u paketu 8, juče tek videh da je 4.
Ispade da je zapravo 8.

Ja imam Kucni Net 3, uradicu posle na Laptopu Test jer na iPhone nece.

Vidis da ti je upload veci od deklarisanog. U dvojci je deklarisano 20/4 a dobijas 20/8. Uploaduj nesto na dropbox ili google drive i videces da ti kaci brzinom do 8 Mb/s tj. 1 MB/s

Ako moze neko ko ima Kucni Net 3 da testira brzinu ovde: https://www.nettest.ratel.rs/en/index

Hvala puno :) takodje ako moze da navede i ping :)

Inace, potrosio sam 100 GB i sad imam neograniceno 2 Mb/s i sve radi sasvim zadovoljavajuce. Jutjub normalno radi na 480p, ali 720p vec baguje. D3GO radi i sad super. Jedini problem je sto sad ne mogu vise stvari na pretrazivacu da trazim u isto vreme, tj. moze ali se duze ceka - npr. youtube u pozadini i klasicno pretrazivanje po netu.
ratel1.JPG

Poslednja izmena od urednika:
Ovaj test ratel pokazuje za kućni net 1 14/4 što nije realba brzina za upload.
Speedtest daje 8mbit upload, a da potvrdim poslao sam na google drajv 100 mb fajl za 1:45 a to je tačno 8mbit upload.

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Ovaj test ratel pokazuje za kućni net 1 14/4 što nije realba brzina za upload.
Speedtest daje 8mbit upload, a da potvrdim poslao sam na google drajv 100 mb fajl za 1:45 a to je tačno 8mbit upload.

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Bas me cudi. Meni ratel izbacuje realnu brzinu koju isto vidim pri kacenju i skidanju. 12/8

Nazad
Vrh Dno