nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Evo moj
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne mogu da verujem jel to ZTE MF 283+ LTE model ili neka kineska kopija što mnogo liči na njega???
Ja tu između kabla za napajanje i telefonskih konektora imam usb
Ako hoćeš slikaću ti
p.s. Da nema dve verzije ovog rutera koje Vip daje???
Na mome pise ZTE 4G Wireless Router Model:MF283+
Doneo ga je VIP Radnik kad je instalirao sve. Mislis da je kopija? Dobio sam i Paket i sve. Dobio sam i uputstva ali papirna na srpskom u paketu.
Cudi me samo sto svi imate sa USBom a ja imam bez. Ali radi odlicno, ne znam koliko dugo ga vi imate? Ja ga imam tek mesec dana.Verovatno bi ti dali i da ga zameniš ali nema svrhe jer je usb softverski ubijen
Da brzo bi ona stukla sve to, d3go ide ovako SD kanali 2.5 a HD ja bih rekao 3Mbit-a.
Neka me neko ispravi ako gresim da ne damo coveku pogresnu informaciju.
Sent from my SM-N935F using Tapatalk
Brzine su one koje su deklarisane. Ja uvek dobijam tu brzinu.
Dvojku.
Batali speedtest taj, gledaj koliko izvlačiš pri download-u, kod mene torent ide uvek na oko 2.5mBps, što je 20mbps
19.95/7.26
Ja imam Kucni Net 3, uradicu posle na Laptopu Test jer na iPhone nece.
Vidis da ti je upload veci od deklarisanog. U dvojci je deklarisano 20/4 a dobijas 20/8. Uploaduj nesto na dropbox ili google drive i videces da ti kaci brzinom do 8 Mb/s tj. 1 MB/s
Ako moze neko ko ima Kucni Net 3 da testira brzinu ovde: https://www.nettest.ratel.rs/en/index
Hvala punotakodje ako moze da navede i ping
Inace, potrosio sam 100 GB i sad imam neograniceno 2 Mb/s i sve radi sasvim zadovoljavajuce. Jutjub normalno radi na 480p, ali 720p vec baguje. D3GO radi i sad super. Jedini problem je sto sad ne mogu vise stvari na pretrazivacu da trazim u isto vreme, tj. moze ali se duze ceka - npr. youtube u pozadini i klasicno pretrazivanje po netu.
Biće produžena akcija. Ne nasedajte na te fore do kraja meseca.Onda super.
Ja i dalje ostajem pri onom mom savetu za net da devojka u svakom slucaju pozuri i iskoristi priliku za kucni net 1 za 1000 din mesecno do 31.03
Ovaj test ratel pokazuje za kućni net 1 14/4 što nije realba brzina za upload.
Speedtest daje 8mbit upload, a da potvrdim poslao sam na google drajv 100 mb fajl za 1:45 a to je tačno 8mbit upload.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari