Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Iz godine u godinu isti scenario, pljuvačina koliko god je to moguće.

Ja bih ga menjao za ip7 +, ali svakako cekam note i da se malo smirim sa telefonima, jer sam samo u toku prosle godine promenio 7 telefona, od pocetka ove godine ip mi je treci telefon...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videcemo, ja zbog prirode posla sam primoran da koristim 2 telefona
Trenutno pored s7e koristim htc 10
Provao sam ip6+ ali ono je cigla i ne svidja mi se ios na telefonima, tako da sam uzeo htc 10.
Zadrzacu svoj s7e ali cu htc10 zameniti sa s8 pa cemo videti sta mi je bolje

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

mislim da ce ih prodati mnogo manje nego sto se nadaju. ako je za utehu, barem su cene kod nas konkuretne kao i za S7 sto su bile na launchu.

Užasno je za fingerprint senzor.... To ne mogu da im oprostim i mislim da cu preći neko vreme na ios.....

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Prvi Samsung uredjaj koji mi se svidja.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Meni je preljep, svaka cast sljamsungu na dizajnu.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Konacno da promene ogavnu prednju stranu telefona, ali zato senzor za prst je na kriminalnom mestu..

Da nisu gurnuli otisak prsta nazad, telefon ne bi bio tako lep od napred 😉

Super izgleda, koliko znaci skroz crna strana napred i nemanje fizickog tastera, nebo i zemlja.

Sent from TT

Mhm, sad pogledaj dugme na Z5 pa pogledaj na s6-7-8. Koliko bi bilo debelo to dugme trebalo biti pa samim tim i telefon 😉

To si upravu, ali opet realno kada pogledas totalno je beskoristan pored kamere pozadi na ovolikom telefonu..

Nisam video da neko komentariše to što nema bele boje u ponudi.

Poslato sa telefona

Samsung Galaxy S8

Boja kao boja, sto se mene tiče totalno nebitna stavka, pogotovo sto 80% ljudi gurne telefon u silikončinu, 19% neki lepši case i onaj 1% nosi bez ičega.

Sooooo let the game begin case vs noncase. [emoji23]

Samsung Galaxy S8

Ne bih rekao da je nesto specijalno tesko dohvatiti FP senzor, naravno bice problem onima sa malim sakama ali zadnja strana telefona izgleda lepse sa njim, ostvarena je simetrija.
Kome ne odgovara polozaj FP tu su skeneri lica i ociju. 🙂

Telefon je prelep, hardver je odlican (odlican je i od S7edge) tako da ne znam zasta pljuvanje.Po meni svi premium telefoni imaju odlican hardver samo su sitnice tu da prelome.Dal je lep i da li je kamera malo bolja od drugog.

Boja kao boja, sto se mene tiče totalno nebitna stavka, pogotovo sto 80% ljudi gurne telefon u silikončinu, 19% neki lepši case i onaj 1% nosi bez ičega.

q7cjra6M22c3v1j9RT2f.jpg

:d

E da, sta mislite, dal ce se samsungova neizostavna lajsna grebati kao luda kao i na dosadasnjim modelima? 😀 Ili ce ovo biti bolji aluminijum ili sta je vec...

Znači bez razmisljanja bi pre uzeo refurbished note 7 nego ovo. Baterija 3h sot u najavi!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa refurbished N7 ima istu bateriju kao S8 ako se ne varam, samo sa starijim proc koji vise trosi. 🙂
Da N7 nije imao problema kakvih je imao, razbio bi sa prodajom ali sta je tu je.

S7 - 5.1'' 3000 mAh, S7E - 5.5'', 3600 mAh
N7 - 5.7'', 3500 mAh
S8 - 5.8'', 3000 mAh
S8+ - 6.2'', 3500 mAh

To nikako nije isto a ti ''stari'' exynosi mozda trose vise ali za nijansu (ne racunam S7/E SD820 verzije jer se zvanicno ne prodaju u Evropi)

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S8

Refurbished Note 7 (Note 7S) ima 3000 mAh, nisu smeli da stave istu bateriju kao kod originala.
Tako je makar bilo price, nisam ispratio do kraja sta su uradili. Trebalo je valjda kao takav da bude samo na trzistu Indije i Vijetnama.

Poslednja izmena:
Nabrojao sam zvanicne specifikacije tih Samsunga, S7E se nije samozapaljivao u velikom broju kao Note 7 ni pored 3600 mAh baterije u relativno kompaktnom kucistu 🙂

S7E bio i ostao ubedljivo najbolja kupovina od Samsunga, samo da ga ne unakaze softverski sada kada treba pogurati prodaju osmica.

Poslednja izmena:
Naruci od kolege iz UAE, onakva cena za S7E je smesna. 🙂
@hsv to je druga prica. Kolega je spomenuo refurbished N7 a on svakako nema bateriju od 3500 mAh kakvu je trebalo da ima original samim tim ne moze ni da ima bolje trajanje baterije od S8 koji ima noviji i verovatno koliko-toliko stedljiviji SoC.

@Joxy sacekao bih ipak nesto sa garancijom, nikad ne znas kada moze da ti zatreba 🙂

Nabrojao sam zvanicne specifikacije tih Samsunga, S7E se nije samozapaljivao u velikom broju kao Note 7 ni pored 3600 mAh baterije u relativno kompaktnom kucistu 🙂

S7E bio i ostao ubedljivo najbolja kupovina od Samsunga, samo da ga ne unakaze softverski sada kada treba pogurati prodaju osmica.
Zato od sada pa nadalje ne palis updejt opciju za s7e i miran si...unakazice ga softverski 1milion %.[emoji4]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Opusteno, naravno, salim se ja malo. 🙂

Nazad
Vrh Dno