A koji tip ugovora imas sada, sta si dobio za potpisivanje?Sad bili ovi iz "tele...." preprodavci na vrata, nude 2 meseca free uz obnovu ugovora iako do kraja ugovora ima bezmalo godinu dana... Zna li neko sta se dogadja?
Izvini, sta je tvoj problem?Ma ne moras da se mucis toliko [emoji23]
U brate kao da je to nesto cudno za Srbiju.Ja rešio svoj problem, naravno, preko veze. Kreirali su novi broj i pustice ga uporedo sa starim. Sve može, ali ništa redovnim putem. :/
Sent from my Le X821 using Tapatalk
5 meseci free
Ja rešio svoj problem, naravno, preko veze. Kreirali su novi broj i pustice ga uporedo sa starim. Sve može, ali ništa redovnim putem. :/
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Dobro to je standardna ponuda samo na pola UO.Samo net.
Ne mogu. Skoro sam trazio na drugoj adresi VDSL (gde je inace postojao VDSL pre toga i radio odlicno), 2 meseca samo kazu "tehnicka provera". U pitanju je manjak portova, sto sam saznao preko veze, ali CC nema uvid sta je tacno (svi pogadaju u CCu da je nema slobodnog porta, jer nista drugo im i ne pada na pamet - ali i corava koka zrno ubodeMogu da vide ako je do porta.
Posle 6 dana nije pucao net na ovom modemu , ali je brzina bila 20 mb/s iako je na modemu pisalo 30 . Sada sam trazio da vrate na 50 link trenutno ne puca ali mi je brzina i dalje 20 mb/s. Ljudi sta se desava lebe . ? Ovi majstori kazu kolko pise na modemu toliko imas , al speed test i torenti pokazuju drugacije .
Ima li neko ideju sta je u pitanju ?
Evo sa novim detaljima, kao sto sam i rekao, upravo me je zvala Sanela i Mts-a(moram reci prijatan las i sto je najbitnije razume se u svoj posao) vezano za odgovor na moj mail koji sam im uputio pre manje od 24h.Poslao sam sinoc mail, primili ga, sad cekam da me neko iz mts-a kontaktira i kaze mi da li je pozitivno odluceno o mom zahtevu.
Javljam kad dobijem odgovor.
Sent from my SM-N935F using Tapatalk
Ma da postave optiku u 50% Beograda je posao od jedno bar 2 godine jer treba tu da se kopa i kopa!Bas sam se pozitivno iznenadio, a usput smo i popricali vezano za vece brzine gde mi je rekla da ce u toku godine a najkasnije do kraja ove godine, postaviti optiku u Beogradu, jer sam je pitao konkretno za moju centralu i tad mi je rekla da je projekad za BG zamisljen da bude gotov do kraja ove godine.
I da koliko se secam rece valjda uskoro za tipa metar dana da ce povecavati brzine, ako ona laze, lazem i ja vas.
Ne znam stvarno . Znas kada sam donosio od komsije zte danas da vidim kolika je na njemu brzina( dok je bilo 20mb) i nije mogao da dobije internet ni na minut . Cim sam spojio hg630 net radi. Ja sam imao hg630 2 god. na brzini 20 mb/s i 1 god. i 3 meseca na 50mb/s i ne secam se kada je pukao net . Kada sam dobio zte na svaki 5 minuta pucao .
Neko me je pitao dali je novi modem hg630 (nije) . Receno mi je da je od radnika mts . Jer njemu radi net i na zte ...
Link trenutno ne puca .
Znaci svi oni problemi su bili do modema . Nabavljajte hg630 ko ima problema .
![]()
Ma da postave optiku u 50% Beograda je posao od jedno bar 2 godine jer treba tu da se kopa i kopa!
A sto se tice brzina dzaba im sto ce da dizu kada mogu samo onima koji cuce na IS-u ili su zgrada tik uz centralu, a ostalima cvrc-nema tehnickih mogucnosti!
Tako da mislim da doticna gospodja samo lepo prica i maze!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari