Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

@nebojsava: Nemaju titl:

Discovery HD Showcase
Animal Planet HD
BBC Earth HD
Nickelodeon HD
ID XTRA HD

Fine Living je deo "Plus" paketa koji nemam tako da za njega ne znam jel ima ili nema titl. BBC Earth povremeno za neku emisiju ima titl.

SK 1,2,3 HD u osnovnoj ponudi. Ostale nisam proveravao.

Jel bilo jos nekih promena, nesto je sindza najavljivao, a Gileb citirao [emoji3]

Kod mene je raspored kanala isti bio pre podne. Otkljucani SK1,2,3 HD, SK Golf i jos neki npr.Cinestar Fantasy. SK u SD i dalje stoji na listi.

Na D3i platformi nije ni bio predviđen nov raspored digitalnih kanala. Novina je to da su SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD i SK Golf HD u start paketu i da su kanali koje nemaju u svom paketu otključani do kraja marta.

Cinestar Fantasy je u osnovnom paketu. Posto nama nije menjana lista kanala, nisu nam otkljucali ostale. Znaci jedina novost za sad su SK 1hd,2hd,3hd i Golf HD koji su sad u osnovnom paketu.

Zahvaljujem...

svaki put kad je liga sampiona RTS HD seka...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni radi. Doduse u pitanju je android verzija. Naravno ne radi preko MTS VDSL-a, ali radi preko MTS mobilne mreze. Pozovi KC ili ih kontaktiraj preko FB.

Vidim, ažurirali su plejer za N1 na sajtu. Vrlo gadno secka (do sada nije ni izbliza u toj meri).

Kod mene je azuriran softver, jedna zanimljiva opcija je izbor kvaliteta strima (automatski/nizak). Dugme info sada daje prikaz preko celog ekrana, a odziv cele platforme je brzi. S druge strane, na N1 nije sihronisan zvuk, AMC slika potpuno brlja, ne znam ima li to veze sa novim softverom

Nexx 1.48.5.9? Sad vidim i kod mene da je. Jeste AMD HD se "kocka" svakih par sekundi.

shamaneee cheers

I AMC i N1 trenutno rade dobro, valda ce tako i ostati.

Od juce nemam ton ni na jednom kanalu, sve sam probao bezuspesno,proverio sve ostalo, sve je ispravno, sbb podrska mi kaze da ce mi se javiti "napredna" podrska, jel ima neko neko resenje ili samo zamena uredjaja resava problem? Uredjaj je Albis...

Zamenili mi uredjaj, medjutim od juce ponovo nemam zvuk preko hdmi izlaza..pre toga mi je albis resetovao ruter svakih 1-2minuta i nije hteo da se ukljuci, tj nije reagovao na daljinski, kad sam ga iskljucio iz struje, pa ukljucio tad se ukljucio ali bez zvuka i od tad net radi normalno...
Kazu greska do mene, nije njihova...

Koji tv imas ako imas sony kao ja onda novi softver za d3i zvuk ima samo kada menjas sa recimo hdmi izlaza 1 gde je d3i na neki hdmi 2 izlaz (kod mene je dreambox moze biti pc, sony itd) i posle vratis na hdmi 1 izlaz gde je d3i.
Menjali su uredjaj kabl nevredi nista ili stariji firmware ili da palis zvuk preko externog uredjaja koji je povezan hdmi-em na tv.

Imaju oni problem sa zvukom preko hdmi-a odavno. Meni recimo na Fox televizoru zvuk ima eho. Cak sam slao tv na servis. Naravno nije do njega. Onda mi je jedan dobar decko iz napredne tehnicke rekao da bije do televozora. Problem smo resili tako sto su mi pustili staru verziju softvera kod koje je sve radilo kako treba. E sad, dve godine je proslo i oni ne mogu da rese problem. Nemam eho, ali je softver star 1.40.8 ima dosta bagova.Ostaje mi jedino ili da vratim dodatni uredjaj ili da promenim televizor.

Ma tv je fox, probao na drugom tvu, ima zvuk, samo na ovom nema, sad da mi zamene ponovo ce raditi dok se opet nesto ne zabaguje..

Ne znam dal da i ja trazim tu neku staru verziju softvera ili nesto drugo...

Jedino da ti vrate na staru verziju. Za sada nemaju resenje za problem. Cak su mi rekli da su poslali jedan tv u Svajcarsku u Albis da testiraju tamo. Evo to traje dve godine i nista. Ili menjaj tv ili trazi staru verziju.

Da li je i na D3i promenjen raspored kanala kao i na D3?
Meni u korisničkom servisu rekoše da će biti, ali ne vidim promene.

Nije promenjen raspored na d3i samo je otvoren SK u HD formatu.

Rodjaka student koja zivi kao podstanar u Bgd. bi da uzme kombinaciju: kucni net 1 kod VIPa i D3i kod SBBa, da bi mogla da ih "seta" na par lokacija jer nece da uzima ADSL i vezuje se za jedno mesto. Nisam hteo nista da je savetujem dok ne pitam dobronamerne forumase i cujem njihovo misljenje?! Mislim da bi ona za par dana "ispucala" svih 100GB (mozda gresim ali mislim da D3i "zdere" MB) a posle nece moci da gleda kanale jer za D3i je potrebno minimalna brzina od 4. a kod Vip-a ce imati 2. (nakon potrosenih 100 GB) :( Jel zna neko mozda koliko D3i "cepa" MB i sta vi kazete za ovu kombinaciju??? Unapred hvala svima na odgovorima... :)

Da bi moglo da se gleda bez seckanja potrebno je oko 7mbps, a hd kanali i do 9mbps

@bgdiscoboy: Nikako ne idu u istu rečenicu limitirani/non-flatrate internet i TV streaming. Kad krene limit na 2 Mbps nemaš šanse da gleda D3i, evenutalno bi preko tog VIP neta mogla da gleda TV kanale na kompu ili tabletu pomoću D3Go. Pošto D3Go ima verzije streama sa nižim bitrate-om (D3i nema stream sa toliko niskim bitrate-om, i ako se dobro sećam ima samo 2 bitrate-a u ponudi?) pa bi mogao da radi stream na knap sa tim 2 Mbps netom. Pod uslovom da ništa drugo ne koristi taj net u to vreme :D :D Naravno "slika" bi bila ružnija ali bi radilo. Tj trebalo bi da radi . Sad sam baš testirao tako što sam sa NetLimiterom stavio limit na 256 kB/s i pustio D3Go stream. Zaustavi dizanje bitrate-a na oko 1.6 Mbps.

Ako uzmeš u obzir da je i tako limitiran/osakaćen D3Go stream potrošio 48 MB za 5 minuta gledanja RTS-1 uzmi pa prečunaj za koliko će da ode 100GB kad koristi steam sa max bitrate-om na D3i... a sigurno će net koristi za druge stvari.

Pretražih ali ne nađoh :)

Može li se iz D3i exportovati-importovati omiljena lista kanala?

Nazad
Vrh Dno