Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima valjda i za 4.4 ali svi screen recorder-i pre 5.0 zahtevaju root.

Imas ovaj Rec. (Screen Recorder)
Samo kao sto sam vec napisao If your device is running Android 4.4, Rec. requires your device to be rooted in order to do its magic.
Rec. will work seamlessly, without root, on Android 5.0+ however.
Ja imam Root. Kako da nađem AZ verziju za 4.4 rootovan?
On mi po opisu najviše odgovara.
Ako nema onda da nađem taj Rec za 4.4

Ne znam za AZ, to bi morala biti neka baš matora verzija.

Sent from my Nexus 5X

Poceo je da mi zesce koci whatsapp. Jel imao neko slicno iskustvo? U pitanju je Nexus 5 i 6 android. Ranije radilo sve ok.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Uradio to i kratko radilo ok i opet krenulo. Ne znam sta mu je.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Meni od pre sat vremena viber uopšte ne radi. Ocistio data i sad ne mogu ni da aktiviram [emoji23]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kako resiti ovo njesra na viberu sto mi iskace?

9db3f267489fb7441fa2808dbecaf2bd.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Moras imati net verovatno da bi pokupio stikere.

Pa uključen mu je wi fi, zar ne vidiš?

Sent from my Honor 8

Neki predsednicki govnari blocker jel postoji?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

:D

Sent from my Honor 8

Sada je ok, mozda je nesto do njih bilo, ipak je juce bio update, trebalo mu je vremena da se slegne :d

Jedno pitanje u vezi uninstall neke apk. Uvek se pitam da li je dovoljno ici samo na uninstall, ili da ne bi ostali repovi, treba ići prvo na clear cache i data, pa onda na uninstall?

Za vecinu je dovoljan uninstall, ali neke aplikacije ostavljaju repove koje ni SD Maid (i slicni) ne uspevaju da ociste.

Ti repovi mogu biti samo neki folderi na /sdcard koje je app napravila. To se lako brise. Nije ovo windows [emoji1]

Sent from my G

Caos, ne mogu da nađem preko fona odgovarajucu temu, pa samo da pitam da li je neko uradio update na Nougat i da li je bolji. Imam Note 3 i kit kat (4.4.2 mislim da je kit kat) na njeemu. Hvala puno i izvinite.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Poslednja izmena:
na stranu sto za Note 3 ne postoji zvanici Nougat, a sad kako ce raditi neki CM 14, to je vec pitanje. Recimo kamera tesko da ce biti dobra kao sa stock romom

Nikad nece raditi kako treba, iz iskustva uvek postoji nekakav mali iritantni problem.

Pa ne bih rekao.
Na stranu to što je kamera uvek bolja na stocku, ali verujem da je mnogo bolje koristiti neki cm recimo nego tw na samsungu.

Mislim uzmite neki S4, S5, probajte cm, probajte tw stock, razlika je velika na strani cm-a.
Nije nikad 100% stabilan, ali to ne znači da će da puca na svaka dva sata.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

konkretno je pitanje bilo za Nougat na tako starom hardveru. Iz mog iskustva, to nikad ne radi kako treba, bolje da stavi neki LP ili MM rom. Znam za cm 14.1, odnosno novi Lineage na HTC One m7 da se restartuje telefon nasumicno i slicni problemi, zato vise i nece razvijati rom za m7. Na svom starom Desire HD sam stavio nedavno CM 13, mislim radi to, al smijesno kako radi za svakodnevnu upotrebu, ali ja ga koristim za testiranje i kao muzicki plejer, pa je oke

Da li postiji neka dobra aplikscija sa dnevnom ponudom fudbalskih utakmica na satelitskim kanalima?
Nesto kao sajt liveonsat ali sa vecem ponudom manje atraktivih utakmica.

za one koji koriste Greenify, imaju li kakva iskustva (negativna ili pozitivna) sa paljenjem agrresive doze (experimental) i da li su palili i doze on the go?

Meni je upaljen agrresive doze konstantno, nisam nista lose primetio jer ja sam napravio koje programe da ne dira, a za to drugo treba nesto da se instalira pa to mi i ne radi

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

doze on the go meni ima opcija i bez xposeda da se cekira, a ima zasebno u xposed (nemam xposed na LG G4 sa MM)

Mozda je tvoj telefon rutovan pa zato mozes da ukljucis tu opciju, moj nije, znam da sam pokusavao to da ukljucim pa nije moglo

nisam bas siguran u upotrebljivost Greenify bez rut pristupa, ali znam da radi... Samo se bojim da radi vise kao klasicni task killer onda

Nazad
Vrh Dno