Jel postoji kakva promocija (bonus) pri prelasku sa dual silver na dual gold?
Sutradan su došli. Zvali su da vide kada mi odgovara.Koliko je prošlo od poziva do njihovog dolaska?
Da znam kad da ih očekujem
Sent from my Honor 8
Isplati se i meni, dobijam dual gold po ceni dual silver. Nego mislim da je pre bila nekakva akcija pickbox uz novi ugovor i sl.Ja sam presao, ali meni se isplati. Za 300 dinara vise dobio vracanje 72h unazad, bolji download i upload, vise HD kanala i 5ghz wifi Ubee (sto mi je najvise trebalo).
U pravu si. Mislim da ovo nije bilo prosle nedelje, predji na sledeci blok i ostalo. Cudno je da nisam primetio update, a bio je pre 15ak dana neki. Ne videh "pusti ponovo isto" ali sam minut samo potrosio na probu. Ostao mi nezatvoren prozor ovde bio sinoc i bas cudno da je ovo pomenuto, a supruga se zalila pre neki dan zasto toga nema, a cesto joj treba ...
Ovo za strelice i skok po 20ak minuta (trebalo mi je za tenis pre nedelju dve), ne umem da iskljucim dole navigacioni bar. Kako pritisnes strelicu pojavi se. Radi nekad, uspem, ali kako ne umem da ponovim.
Probacu veceras da ga totalno iskljucim pa da vidim. A opet treba mi za druge stvari ...
Jel jos nekom ucitavanje strana radi katatrofalno u poslednjih nekoliko dana? Nebitno na kom uredjaju, jednostavno zabada, nekad mora nekoliko puta da se refreshuje da bi ucitao, nekad ni to ne pomaze pa se ceka da odreaguje po petnaestak sekundi. Vidikovac, mozda je izolovan slucaj. Restartovanje rutera nije pomagalo, na svakom kompu i uredjaju radi lose, probao i googleove DNS, nista ne pomaze, nekad ucitava lepo, ali i u dosta slucajeva zabada dugo na ucitavanju strane. Brzina na speedtest je normalna, paket 100/6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari