Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko zna zasto na cex.io kad skrolujete na dno strane (prethodno izaberete opciju sell), i unesete npr. 1BTC on u drugom polju izbacuje 50$ manju vrednost nego sto je trenutna vrednost na bitstampu ili coindesku? Jel imaju neku proviziju koju automatski racunaju?

Zašto u prodavnici u mojoj zgradi nisu iste cene kao u veleprodajnom marketu? Hm...teško pitanje...možda zato što nije isti vlasnik pa svako za sebe kreira/odredjuje cenu? Šta ti @dzoh misliš?

Zašto u prodavnici u mojoj zgradi nisu iste cene kao u veleprodajnom marketu? Hm...teško pitanje...možda zato što nije isti vlasnik pa svako za sebe kreira/odredjuje cenu? Šta ti @dzoh misliš?

nema ti prica logike, pitanje je samo da li je to neki procenat koji uzimaju sebi, slicno kao domaci ecd.

Jesi probao da klikćeš po drugim opcijama (tab-ovima)... "trade", recimo ili po defoltu uvek biraš prvu ponudjenu opciju?

ipak si u pravu. postoji opcija trade ali onda idu 3 nova taba: 1 limit 2 market 3 margin trading , pa koji izabrati (meni vuce na ovo prvo LIMIT)?

ipak si u pravu. postoji opcija trade ali onda idu 3 nova taba: 1 limit 2 market 3 margin trading , pa koji izabrati (meni vuce na ovo prvo LIMIT)?
Na cexu nikako ne prodavati na buy/sell kartici nego na trade, jer na buy/sell ima neka suluda provizija zato sto cex garantuje za cenu koja vazi 120 sekundi i naravno prvi put kad sam prodavao sam se zezno jer nisam obratio paznju.

Na cexu nikako ne prodavati na buy/sell kartici nego na trade, jer na buy/sell ima neka suluda provizija zato sto cex garantuje za cenu koja vazi 120 sekundi i naravno prvi put kad sam prodavao sam se zezno jer nisam obratio paznju.

e to se trazi :) a kad odes na trade koji od tri taba biras?

taj prvi, limit, i menjaj za euro, mislim da ako povlacis dolare mc vrsi konverziju u euro kad ih povuces na karticu

imam visa electron karticu tako da nisam siguran da mogu izbeci konverziju na bankomatu. kapiram da ce bankomat da me derne po gornjem kursu banke.

imam visa electron karticu tako da nisam siguran da mogu izbeci konverziju na bankomatu. kapiram da ce bankomat da me derne po gornjem kursu banke.
da li si verifikovao karticu, nisan siguran da kod nas kartica od bilo koje banke moze da se koristi

miran mali, nemoj da te bijem. ima ovde mnogo ljudi koji su novi i svaka informacija im puno znaci.....iako tebi i slicnim bTC magovima to predstavlja smaranje.

miran "veliki" bolje poslusaj sta ti se kaze, jer ako tako nastavite niko nece hteti nista da kaze novim clanovima

jel realno da transakcija sa blockchaina na cex.io stoji 3h u mestu.....znaci ni jedna potvrda?

Nema sanse. Na Cexu si gledao eur.

znam gde sam pogresio. cex ima neku svoju varijantu sa fee od 7% (ali garantuje cenu u trajanju od 120 sekundi), fora je da se ode na sekciju trade i tamo je cena u skladu sa dnevnim pomeranjima. Choby je dobro objasnio celu zavrzlamu.

Izgleda crni dani za BTC, a verujem da neko samo hoce da tako izgleda.

Previse je skocio poslednjih meseci. Sad malo talasanja, kupovine po povoljnijim cenama i manipulacije.

Btc radi ono sto je eth radio par dana...kupi od pilicara u rasponu od 900-1150...nema sta nece dole u ponor

Pre, su ovo pokušaji da se vrati uzlaznoj putanji, za sad bezuspesno, očito zbog tekućih problema.

procitao neke milijarde da se spominju u nekom postu. :D kao milijarde u kriptou.

to kao kada gledas feed sa neke kineske menjacnice/berze pa vidis milione novcica kako se vrte, a onda dodje tata kinez i promet manji nego na stampu. :D

svi su bogati u balonu, ali na papiru. :D

@genijalac@23
Pogledaj malo promete na local bitcoinu, kinu i te uboge zemlje kako skace.......

A volum pa naravno da je bio naduvan kad je fee bio 0%, po meni kina ne drzi vise od 30% bitcoin-a, jedino su oko mininga vodeci i sad ova torbulencija i price oko hard fork-a su ista kineska ***** kriva :(

inace AML/KYC je prakticno sve zavrseno u kini, IDENTICNO je sa EU/US verziojom jedino gde je zastoj je taj sto kineske vlati traze da se pri otvaranju naloga na berzi licno pojavih na istoj i predas papire a ne online... tu je zastoj jer berze pregovaraju da sve ide online

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno