Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da rade isplatu na tekuci racun dinarski naravno....
Nisam siguran da rade nedeljom radnim danima rade sigurno....Nigde na sajtu ne pise radno vreme....Ali radnim danima sa isplatom nikad nisam imao problema....

Znam ja to sve nego evo o cemu pricam....

Premotaj klip na 6:46

[YOUTUBE]rCrRvFAg7d4[/YOUTUBE]

Kakve to veze ima kad oni rade kad banka ne radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podignes pare na bankomatu :p imas visa karticu mozes pare da podignes u 3 nocu ako hoces :)....

Ne moras da cekas da se banka otvori.

Pa mozes u bilo kojoj banci da otvoris dinarski racun i to funkcionise tako sto ti prodas njima btc oni tebe isplate u dinarima na tvoj dinarski racun koji imas briga njih u kojoj si ti banci otvorio racun oni ti samo posalju pare na racun i gotova stvar.

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Bas au, ja jedno on drugo, nismo na istim talasnim dužinama...

Elem vraca se btc polako na staro.

Poslednja izmena:
ma totalno neb itno, svako svoju filozofiju ima, aj pisite o cenama

Kako se polo vuče, ovo je blagi užas. Podseća me na period kada je MTGox ljosnuo

sta mislite o ceni BTC za ovu sedmicu, evo da koma na 1045$. mislite da ce gore ili dole?

Ne vidim kako može da ide mnogo gore dok se ovo ****** sa mogućim fork-om ne razreši

Pa to i kazem pad pa posle resenja gore...kako ce se resiti....tako sto ce biti za btc dobro da ide gore :) manipulativno sve

Znam da je daleko odmakla tema i mozda se ponavljam ali ima li neko ko je raspolozen da otkupi par BTC-a
Ili preporucite nekoga proverenog ko se time bavi, uz proviziju razume se.

Znam da je daleko odmakla tema i mozda se ponavljam ali ima li neko ko je raspolozen da otkupi par BTC-a
Ili preporucite nekoga proverenog ko se time bavi, uz proviziju razume se.
Korisnik Zmaj NS tacan kao sat.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ja sam bio pisao zmaju na PP ali ne odgovara, ne znam da li je promenio sredstvo komunikacije?

Pozz

Jos malo i Kinezcoin napusta TOP 10 sto je trebalo odavno jos da se desi...Tamo negde 50-100 mu je mesto, mozda do 10 kad ga napumpaju :)

ne verujem da ce se to desiti...kopa se nemilice i dalje...ne vidim razlog sto bi pao...ima on svoj status :)

btw.polo je teski shit...zakucan, jedva dise

ne verujem da ce se to desiti...kopa se nemilice i dalje...ne vidim razlog sto bi pao...ima on svoj status :)

btw.polo je teski shit...zakucan, jedva dise

Ima svoj status-prvi otimac BTC-a...I prvi iskljucivo P&D kripto novcic. Nego sta ce nego pasti. Kopaju Kinezi...To je dildo kojim se medjusobno tovare dok gledaju proslost :)

ja sam ubedjen da ce mrcina da se mrdne do 1.5m satoshija minimum :)

Ahaha da da i to je moguce...ne ne mislim da ipak neko kupuje dok drugi dampuje tako da je i ovde cena manipulativna. I dalje ima prilican volume i to nije zanemarljivo...napumpace ga jedan bitmain vrlo lako :)

Ahaha da da i to je moguce...ne ne mislim da ipak neko kupuje dok drugi dampuje tako da je i ovde cena manipulativna. I dalje ima prilican volume i to nije zanemarljivo...napumpace ga jedan bitmain vrlo lako :)

Uvek neko kupuje, ali nije uvek pametan taj ko kupuje...

Jutros prividan skok BTCa na 1120 i sad moze da dozivi jedan od ozbiljnijih udaraca u poslednje vreme 995$. Pa da vidimo.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Mogao bi do 800$ da otrese ako nastavi u ciklusima kao sto je poceo posle pampa :)

Da li neko zna zasto na cex.io kad skrolujete na dno strane (prethodno izaberete opciju sell), i unesete npr. 1BTC on u drugom polju izbacuje 50$ manju vrednost nego sto je trenutna vrednost na bitstampu ili coindesku? Jel imaju neku proviziju koju automatski racunaju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno