Kaka je HIS IceQ,o moji sveznajuci drugari?
Trebalo bi da koriste isti PCB kao XFX, ako se ne varam. Generalno nisu prijavljeni zaglupi kao sa MSI i drugim karticama. Ja bih iskreno uzeo pre nju nego Asus i GA (MSI samo bi lud kupio), jer nije toliko napadna. Asus je smorio sa onim sivim "ROG like" oklopima. Preteruju. Ova karta ima lepe čiste linije, sa suptilnim detaljima. Bila mi je izbor, ali sam ipak otišao na GTX1060 6G zbog, tada, malo boljih perf. Ja bih je sad uzeo na keca ako bih kupovao
E ista ta i mene muci
HIS i XFX RS su 225,1060-ke 6gb od KFA2 i Zotac su 250,Gainward 260e...
Nije u pitanju 25e razlike,fora je da neki kazu ima vise problema sa rx,neki da 1060 zeza vise...
Poenta je da me 750Ti razmazio jer je to bila varijanta cusno u masinu,instalirao drajvere i zaboravio... ali mi treba nesto jace...
Bas kao sto kazes,toliko su se priblizile i po perf i po cenama da samo fanbojizam odlucuje,ali ja nisam fan ni jednog tabora...![]()
Polaris refresh...Refresh?
mada dok se ti odlucis vec ce biti dostupni![]()
Ja bi bez razmišljanaj uzeo 480......1060 je još zelen,ovaj je zreo za berbu![]()
+1Zato je 4GB 480 osetno jeftinija od 1060 6GB, a daje gotovo iste perf kao 480 8GB [emoji4]
8GB je ionako overkill za tu kartu.
P9 Lite TT
42 000 je manje od 35 000, 6 je više od 8
Zasto je 8gb overkill,ako sme da se pita?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari