Šta je novo?

LG Nexus 5X

***, nije problem googla sto skrnavom samsungu treba 8 meseci da sredi update za svoje high end telefone i jos 8 za mid range telefone.
Oni se i ne loze na update. Jedino maloj ekipici je bitan redovan update.

Cak i pojedinci na ovom forumu se downgradeuju. [emoji23] [emoji482] Ako dugogodisnjim nexusovcima 'bivsim' postaje svejedno, kako je tek ostalima.

Telep, nema te 100 godina brate... [emoji106]

Sent from my G

Smorio forum, ionako nista pametno nema da se procita. G+ i par android sajtova i nema potrebe da posecujem forum.

Nemoj tako ovde ima opasnih dešavanja [emoji23]

Realno čeka se batak da malo začini

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Realno pola ovih opcija su mogli da stave na N, ali ko ce razumeti google. Zasto imati 2 godine jedan stabilan sistem, kada mozemo da izbacujemo svakih 6 meseci novi, i svakih mesec dana novu betu. Who cares.

Mene vise brine da li ce izbaciti taj source za 32bit (arm v7), razmisljam nesto. Prestati da razvijaju ne bi trebalo s' obzirom na android wear. Male su sanse da cu imati naredne vustom updatee.[emoji20] A ne mijenja mi se tel nikako.

Tacno cu morati uzeti neplanirano arm64 SoC, ne bilo koji, naravno SD. [emoji106] [emoji14]

Sent from my G

Poslednja izmena:
Pixel je skup, da se ima garancija pa hajde.

Za sada samo 6P ili 1+3 dolaze u obzir, ali vise naginjem ka 6P i vise vjerujem u njih. 6P ce gurati jos dugo dugo.
Taj open source mi je na prvom mjestu, dzaba sve ostalo, i to cu uvijek prvo gledati kod svake kupovine. Uhodao dam se u google system godinama, odgovara mi koncept.

Sent from my G

Pa kupovaces polovan fon iz 2015e godine, to i nije bas dobra kupovina..

Pa kupovaces polovan fon iz 2015e godine, to i nije bas dobra kupovina..
Kako god okrenes naguzen sam. [emoji23] Nema uzivanja dok se ne iskesira malo vise, uvijek bilo.
Ali nema bolje za sada do izlaska novih krajem godine iz mog ugla gledajuci. Nadamo se budzet pixelu.

Ne vidim sebe ni na cemu drugom.

Iz ugla normalnog covjeka, telefon ne postaje nefunkcionalan ako nema zadnji OS, statistika sve govori, ali nije to to nekako, navikli smo.

Ali sacekacu naravno kraj godine, da vidimo sta dalje, rano je jos za neke odluke definitivne.
Ne vrijedi se zaletati sada, nece pare izgubiti vrijednost nikad.[emoji23]

Jedino bi mi bilo krivo da ne izguram ni jednu nezvanicnu custom verziju, drugi nex4 gura 2-3 nezvanicne.[emoji106]
Sent from my G

Poslednja izmena:
Sta znam, bolje skupljati pare za pixel pasce mu i cena do tada, nego da uzimas matori 6p to je macka u dzaku.
Pixel jeste skup ali sto ti kazes svakako si naguzen, bar da uzivas dok te guze :D

Sent from my Havaji P9

Sta znam, bolje skupljati pare za pixel pasce mu i cena do tada, nego da uzimas matori 6p to je macka u dzaku.
Pixel jeste skup ali sto ti kazes svakako si naguzen, bar da uzivas dok te guze :D

Sent from my Havaji P9
Pa da.

Koji je qc ovim prodavacima sa cijenama 5x/6p, kako su krenuli izjednacice ih sa pixelom krajem godine. [emoji23] Ako nastave takav trend sa pixelom, kupicu ga 2020. [emoji23]

Izasla 2 telefona posle njih, cijena nije mrdnula, sta uzimaju da i mi malo probamo.[emoji14]

Sent from my G

Poslednja izmena:

Sent from my Havaji P9
Brate aj 'leba ti objasni nam zašto je 'mačka u džaku' kupiti flagship telefon star godinu i po dana [emoji23]

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Ako me stvarno to pitas onda nemam sta da ti objasnim, uzivaj u telefonu :)

Sent from my Havaji P9

Prvo on je rekao krajem godine sto znaci da ce tada dve godine biti star telefon.
Neko ga je koristio vise od godinu dana, baterija mu je vec u kanalu, jer je i od samog starta bila losa.
Cena mu nece biti mala ne znam iz kog razloga, a dati 250e za taj telefon je ludost. Osim ako neko ima 250e da baci pa onda neka se igra.
Garanciju nemas nikakvu a telefon je dosta koriscen itd itd. Ti pokusavas da odbranis svoju kupovinu i ja te razumem, ocigledno ne vidis mane.

Sent from my Havaji P9

Nemam potrebu da branim ništa, lepo sam napisao da se pitanje odnosi na generalno flagshipove, ne samo na 6p.
Ja uzimam ono što meni odgovara, šta će neko drugi da uzme - boli me patka.

Elem, pitao sam zato što ću uvek reći da je bolje uzeti flagship od pre 2 god, nego mid-range uređaj od pre mesec dana. Tom logikom sam se uvek i vodio kad sam uzimao/preporučivao telefone.

Uopšte nije bitno koliko je star telefon - bitno je uporediti šta on to pruža u odnosu na cenu.

Ja bi npr danas pre uzeo Z2 iz 2014. nego J5 2016.

Baterija se da zameniti lako btw.

Aha znaci hoces da kazes da ces ti uvek uzeti pre polovan nego nov telefon.
Taj J5 2016 je mnogo dobar telefon, ne bi pricao tako da si ga koristio. Ali dobro, ima raznih ljudi na ovom svetu.

Da ces zameniti bateriju lako, ne znam bas ;)

Ne zelim ulaziti u dalju raspravu i ici off, ti bi uradio ovako, ja bih ovako nema potrebe razmenjivati misljenja a pravo da ti kazem i mrzi me. Tvoje pare, tvoj izbor :)

Da, da, uvek bih pre uzeo polovno nego novo. Jer je novo precenjeno.

Nije dobar telefon, i imao sam prilike da ga koristim dosta, devojka ga uzela skoro(30 000din ga platila).
Z2 npr nađeš u oglasima za 150e.

Reci mi jednu stvar u kojoj je J5 bolji od Z2?
To je poenta.

Ali ok, i ja kažem da svakakvih ljudi ima, ne slažemo se i to je ok, da ne idemo dalje u off. :)

Šta se dešava sa 5x? Videh po oglasima neke sa problemima zbog novog update-a, te bootloop, te ne radi wifi...

Ništa se ne dešava. To sa WiFi se javio čovek ovde u temi, ali je pitanje da li je uzrok za to update. Iskreno, sumnjam.

Što se bootloopa tiče, nema pravila. Niti ima razloga za paniku/brigu jer još uvek nije veliki procenat onih koji su upali u bootloop.

A kad se javio bootloop, prilikom update-a na neku verziju ili pri radu?

Uglavnom iz čista mira, nema pravila.

Znaci prenaduvana prica?

Šta je to sa Lg-jem i matičnim pločama.

Procenat uopste nije veliki nego smara činjenica da je vecina 5X na forumu kupljena u Madjarskoj.
Ako se pokaže da Vladimir drzi rec onda zaista nema razloga za brigu.

Nazad
Vrh Dno