Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Doce vrijeme kad ce na tel i 16gb biti malo. Tehnologija ide naprijed. Prije ko je imao 8gb rama na kompu to je bilo nevjerovatno, a sada Pc ima i 32gb i više.

Sent from my D6503 using Tapatalk

black-galaxy-s8-leaked-3.jpg

black-galaxy-s8-leaked-7.jpg

black-galaxy-s8-leaked-6.jpg

black-galaxy-s8-leaked-5.jpg

Izvor

Kad bi bio ovako bez logoa napred, oprostio bih mu i retardiranu poziciju fp senzora.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Samsung Galaxy S8

Ajde sto je fp pozadi,to nije nista novo,ali zasto bas pored sociva od kamere ***...

Izgubili su tržište levorukih ljudi :)
Stvarno je pozicija fp za prepričavanje ,bukvalno da lete glave za tu odluku.
Mada su možda iz straha zbog n7 ostavili malo mesta bateriji da diše i zato ft stavili na to mesto.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da su bar stavili na sredinu pa i da razumem, ali ovako ne može da se otključa u normalnom položaju ruke, mora da se protegne čovek ***.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Ajde sto je fp pozadi,to nije nista novo,ali zasto bas pored sociva od kamere ***...
Na to sam i mislio, meni vise odgovara nazad, ali ispod kamere, a ne ovako.. Jos sam levoruk :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

U pa ti si u kanalu :) ostaje ti samo skeniranje oka i face i smaranje sa Iris skenerom

Ili upgrade na 7Edge kao i meni hahah

Sent from my S7 using Tapatalk

Izgubili su tržište levorukih ljudi :)
Stvarno je pozicija fp za prepričavanje ,bukvalno da lete glave za tu odluku.
Mada su možda iz straha zbog n7 ostavili malo mesta bateriji da diše i zato ft stavili na to mesto.

:) .... Da lete glave? Da si direktor Samsunga, ti bi čuda napravio. :) Da diše baterija? Baterija na N7 ipak nije gorela jer nije "disala"..U pitanju su bile greške u baterijama nekih od kineskih dobavljača baterija... Položaj senzora je verovatno rezultat pozicije elektronskih komponenti unutra. Da je loše- jeste.... Šta više skoro neupotrebljiv jednom rukom... Bedak..

Sent from WC

Poslednja izmena:
Pojavio se exynos na geekbenchu :) super ,sada može da prestane da se priča o s835 to jest da se diskusija o njemu prebaci u temu mi6 ,Sony xz , v30 it'd.

Samsung-Galaxy-S8-Exynos-8895-vs-Snapdragon-835-variant.jpg

Bice opet zanimljivo videti koji troši više baterije :)

Poslednja izmena:
Da, to su ga samo "predstavili " kao i s835 npr pre 4meseca. Ne znači da će ići na s8.

Dok se ne pojavi verzija sa exynos na geekbenchu ja verujem da postoji samo model sa s835

Sad sto se bencha tice, nista to nije mnogo bolje nego s7.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa nije , ali GPU ima potencijala. Mali g71 mp20. Onaj na kirin960 je odličan a samo je mp8.

Znaci za nas sto ne igramo igrice i ne zivimo on antutu-a nista specijalno hardverski.Barem nek' kameru i ekran odrade posteno.

Realno. Nema tu nekog skoka u performansama , jedino ako bude manje vukao struje sa 10nm.(mada opet baterije su manje tako da mu dođe na isto u najboljem slučaju)
No za to mora da se čeka anandtech review

Dobar je ovaj exynos, još malo pa kao A9.Verovatno sledeće godine.

Sto se tice single core-a, duplo je bolji A10, a sto se tice multi, tu je bolji malo, mislim da je oko 300 razlika u korist novog Exynos-a.

Samsung Galaxy S8

A10-ki u single core-u jedino moze da parira neki Intel i5/i7 cpu [emoji16] Bas monstruozne performanse za jedan smartphone,bukvalno je bar dve godine ispred konkurencije...

Poslednja izmena:
Polako ljudi nema razloga za svadju.

Da se vratimo na temu. Opet je SD bio popisan. Ne verujem nesto u benchmark gluposti ali eto novi exynos ga je i tu dobio. Toliko o najavljivanom SD835.
Neko spomenu da vidimo koji ce manje trositi. Pa to se vec zna, a zna se i koji ce brze raditi.
SD je tesko djubre od procesora.

Polako ljudi nema razloga za svadju.

Da se vratimo na temu. Opet je SD bio popisan. Ne verujem nesto u benchmark gluposti ali eto novi exynos ga je i tu dobio. Toliko o najavljivanom SD835.
Neko spomenu da vidimo koji ce manje trositi. Pa to se vec zna, a zna se i koji ce brze raditi.
SD je tesko djubre od procesora.
Nekada je bilo obrnuto...Mada, nije bas da je SD djubre... malo ga pretera ;)

Sent from who gives a shit?

Dobro, mozda i jesam, ali kirin i exynos su daleko bolji od SD.
Opet toliko se gura taj SD i prica o njemu a losiji je od konkurencije.
Trotlovanje i bateriju nikad nece popraviti, to ih prati od pocetka.
Doduse onaj 625 je dobar po pitanju stedljivosti.. I to je to.
Ne zelim da pricam o ajfonovom procu, a SD je predstavljen kao direktan konkurent njima, sto realno nema veze sa vezom.

Sent from my Havaji P9

Treba napraviti reality show od ove teme i s7/e [emoji23] [emoji23]

Dobro, mozda i jesam, ali kirin i exynos su daleko bolji od SD.
Opet toliko se gura taj SD i prica o njemu a losiji je od konkurencije.
Trotlovanje i bateriju nikad nece popraviti, to ih prati od pocetka.
Doduse onaj 625 je dobar po pitanju stedljivosti.. I to je to.
Ne zelim da pricam o ajfonovom procu, a SD je predstavljen kao direktan konkurent njima, sto realno nema veze sa vezom.

Sent from my Havaji P9
Sd je bio najviše u problemu sa 808 i 810 ako se dobro secam... Sada mislim da nije..Mozda gresim

Nazad
Vrh Dno