Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Poslednja izmena:
Bolje ne gledati berzu. :)

mozes gledati al nemoj ucestvovati...dva shorta sam izasao pozitivno a danas sam pukao momacki. Al mi djavo ne da mira pa sam opet otvorio short.

Kazem to jer smo vecina prerano izasli. :)

Samo sto sam ja imao sicu naspram @shku.

Tako da je bolno gledati kako dolazi do $100 a u wallet-u 0 komada.

Cestitke za 100$ i za prvi coin koji je "regularno" dohvatio cenu 100$, ne racunam zeca i druge ko folove :)

Pumpanje je u BTC/DASH odnosu tako da ne treba gledati cenu u $$$.

0.1. :)

Ma ok sve ali 100$ je 100$ figurativno estetski zaokruzeno matematicki :)

Naravno, respect.

Sajber je ovaj coin hvalio, jos dok se zvao Dark. Meni se i onda jos svidjao i delovao jako ozbiljno ali dzabe mi sve to kad nisam verovao da ce ovoliko napredovati, pogotovo po ceni.

Da isti sam takav...nikako da se nadjem sa darkom pa sada sa dashom na frekvenciji i osta bez profita na kraju ali evo eth nam ide ;)

Sajber je za stotku bio u pravu, jedino je pogresio coin :)

nisu m()()da u pitanju nego neznanje :) ... ne necem da se istresam na drk idemo na sve ili nista ... nikada nisam imao pozitivan bilans sa njim, tj posle prodaje uvek je imao vecu cenu i nikada nisam mogao da ga povratim.. na 100 $ cu da razmislim i to 3 puta.

Jel si prodao ili jos razmisljaš?

...na 100 $ cu da razmislim i to 3 puta.

ne znam , bio sam ovde veoma dosadan, ovde na forumu , pre jedno godinu ipo,dve dana, kopao sam to sa tri 5850 (jedna crkla asus ali ne u radu,umrla od tuge sto sam je izbacio iz riga a konstatovana "smrt" tek posle mesec dana kada sam hteo da je ubacim za games) i 4 7850 kartice, te pomoc oko miner za x11 ,te najbolji parametri te ovo te ono... da skratim nisam , cekam bolju ponudu ono nemam nesto mnogo. sitno je al nekako mi dodje da te kartice ne prodam dokle god rade a i kada prestanu , mislim da cu ih uramiti.... da skratim dosao sam do zakljucka da ne mogu i da hocu odmah , da izvucem pare, nekako sam proracunao da izvucem to sa berze trebalo bi mi jedno 20 dana ... po ovim pravilima.. verujte glavobolja. a jos kada dodam na to i proviziju .....

moram zahvaliti nasem udrugaru SAJ, sto to nisam istresao pre godinu dana ,kada je prodao svoju kolicinu i od tada dash se nije spustao.. ispod te cene. rekoh sebi tada. ne znaci mi nista neka propadne, sta je sve propalo uuu.... nisam kockar. samo ih treba zaboraviti i setiti se posle godinu dve :)

Pa tajming vec teze ali odavno je vreme za kupovinu mislim. Djubre je sve ali uzmes pare i osladi se :)

Ma dobro izraz djubre se moze koristiti za sve ja pricam o ceni...samo napred skupljanje :)

Nazad
Vrh Dno