Pa pomogli smo ti. Dobio si objašnjenje kojim izgleda nisi bio zadovoljan pa si opet postavljao isto pitanje. Tu onda sledi sprdnja.
ksLazy, lepo je napisano da ko ga nema (probijanje) taj laže. :d
Nema tu nikakvog probijanja. Jednostavno su strane ekrana svetlije od srednjeg dela zbog načina osvetljenja, a vidi se samo u mraku, na tamnoj pozadini sa osvetljenjem na max. Tu nema nikakve pomoći.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Nisam probao hard reset. U nekim momentima ih nema ali cim iskljucim upalim ekran eto ih.Tako ne bi trebalo da bude sigurno.
Jel su uvek tu?
Restart ne pomaze?
Soft/Hard reset ne pomaze?
P9 Lite TT
Ja sam instalirao 7.0 pa sam vracao na 6.0. Zar tu nije odradjen hard reset.Probaj Hard reset pre nego sto nosis u servis, nista te ne kosta.
P9 Lite TT
Ma pre sedmice. Neverujem da je do toga. Samo od sebe se pojavilo i neda se. Racunao sam da kada vrati na sesticu da ce se izgubiti.Jel si imao ovaj problem pre cackanja sa 7-com ili se posle toga javio?
Ne znam da li je time uradjen hard reset, nista te ne kosta da uradis jedan sada.
Nevezano za ovo, resio sam onaj problem koji sam imao da nije hteo da se povezuje na Wi-Fi dok ne otvorim podesavanja Wipe-ovanjem Cache memorije.
Ta opcija se nalazi u meniju gde je i Hard Reset.
P9 Lite TT
Probao hardreset. I dalje isto.Pa ako je pre sedmice nastalo, sto si racunao da ce sa vracanjem na sesticu nestati?
Probaj hard reset, mada sumnjam da ce pomoci, i nosi na servis.
P9 Lite TT
Da pitam ovde mozda nije tema za ovde unapred se izvinjavam. Ja imam p9 lite komsija asus zen fonemax oboica smo na Vip mrezi i od pre dva dana satovi nam se ne poklapaju uopste. Razlika je 6 minuta
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Kako cekirati da mogu na mobile data pustiti video na yt? Cekirano mi je tamo u opcijama sto ima do yt aplikacije da koristi mobile data kao i wifi ali kada sam samo na mts netu (m.d.) nece da radi
Meni na istoj mreži uvek i bez greške radi YT. Ipak je nešto do tebe, možda si negde štiklirao zabranu mobilnih podataka, pročačkaj lepo sva podešavanja moguća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari