Ako misliš da zaslužuju svaki dinar, onda uzmi na gog-u, ipak je to njihov store![]()
Od uvek. Piše ti na sajtu GOG-a. U donjem desnom uglu na dnu.Otkad RED drzi GoG ? :O
To ti nikada neće poći za rukom. Ne možeš protiv sistema.Drage volje bih uzeo direktno od njih, nego problem je u tome sto volim da sve igre imam na Steam-u. U svakom slucaju hvala na predlogu![]()
Otkad RED drzi GoG ? :O
Drage volje bih uzeo direktno od njih, nego problem je u tome sto volim da sve igre imam na Steam-u. U svakom slucaju hvala na predlogu![]()
Bice kada iskesiras 40e [emoji2]Na GOG je češće popust.
Imam par igara na GOG-u koje sam uglavnom dobio džaba, sve preferiram na Steam-u, to mi je glavno za igre.
Origin instaliram samo kad ima neka džaba igra da je pokupim, inače mrzim taj klijent toliko da se nadam da će ME:A biti neki gusar bar da probam tu igru.
Ko zeli Steam verziju, mislim da treba sacekati popust, i tamo su dosta cesti za Witcher serijal, a igra se definitivno isplati imati je.
Ko moze naravno, treba da casti CD Project Red i plati punu cenu igre.![]()
Uzeo preorder na gog-u, jos nisam ni skinuo igru.Sve cekam da zavrsim 1 i 2 prvo, al nikako.
Uzeo preorder na gog-u, jos nisam ni skinuo igru.Sve cekam da zavrsim 1 i 2 prvo, al nikako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari