Šta je novo?

The Witcher 3

A trojka je 5x bolja od dvojke :)
Najpovoljnije bude goty po nekad na akciji za 30e,dal ima sad ne znam

Sent from my HM NOTE 1LTE using Tapatalk

Često ima akcija na steam za GotY, poslednja bila krajom januara cena bila 30€ inače za ovakvu igru vredi svaku paru.

https://steamdb.info/sub/124923/

Ja sam krenuo da igram kad je izašao GotY i dao sam punu cenu i mogu reći da vredi svaku paru.

Vazi, grabim prvom prilikom na steamu cim bude popust. Mogao bih da najdem kljuc sada za te pare, ali nekako mi se ne daje prodavcima.
Mislim da momci iz RED-a zasluzuju svaki dinar :)

Ako misliš da zaslužuju svaki dinar, onda uzmi na gog-u, ipak je to njihov store :)

Bio je na akciji baš nedavno za oko 25€ goty, ne znam da li je još uvek

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Video Game Show — The Witcher 3: Wild Hunt concert

:):):):guitar:

[YOUTUBE]gHnJqJ37JOw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Vidim da je na gog-u trenutno W3 GOTY edicija sa obe ekspanzije 28.39 evra. Ko je planirao da uzme ne treba da propusti.

Na GOG je češće popust.

Imam par igara na GOG-u koje sam uglavnom dobio džaba, sve preferiram na Steam-u, to mi je glavno za igre.

Origin instaliram samo kad ima neka džaba igra da je pokupim, inače mrzim taj klijent toliko da se nadam da će ME:A biti neki gusar bar da probam tu igru.

Na GOG je češće popust.

Imam par igara na GOG-u koje sam uglavnom dobio džaba, sve preferiram na Steam-u, to mi je glavno za igre.

Origin instaliram samo kad ima neka džaba igra da je pokupim, inače mrzim taj klijent toliko da se nadam da će ME:A biti neki gusar bar da probam tu igru.
Bice kada iskesiras 40e [emoji2]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ko zeli Steam verziju, mislim da treba sacekati popust, i tamo su dosta cesti za Witcher serijal, a igra se definitivno isplati imati je.

Ko moze naravno, treba da casti CD Project Red i plati punu cenu igre. :D

^ Taj sam :D

GotY day one kupovina :)

cdTXZMG.png

Uzeo preorder na gog-u, jos nisam ni skinuo igru. :D Sve cekam da zavrsim 1 i 2 prvo, al nikako.

Slažem se, eventualno dvojka da se odigra ali ako se nema vremena recap video je OK.

Kako najlakše doći do dimeritium ingot-a a da ne kupujem od nekog merchanta pošto su skupi ko sam đavo! Fali me nekih 10 komada da završim feline i griffin mastercrafted witcher gear (ursine i wolven sam odradio). 35lvl a imam 6000 kruna, sirotilja :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Loot-ujem apsolutno sve od samog početka, a kada se pretovarim onda dismantle-ujem manje više sve (kože najviše jer kada spadnu u crafting components ne zauzimaju ništa prostora). Ali je dotle došlo da mi sada fali materijala :D Moraću da čistim sve ostale upitnike po Skellige-u pošto sam Velen skoro očistio.

Uzeo preorder na gog-u, jos nisam ni skinuo igru. :D Sve cekam da zavrsim 1 i 2 prvo, al nikako.

Više vredi dvojku odigrati jer se više likova odatle pojavljuje ovde, opet zavisi od odluka tamo.

A posle samo knjige jer ključni likovi su samo u knjigama razrađeni, u prve 2 igre se samo spominju i to jedva.

Ja sam prvi i drugi deo nahvatao skoro za džabe u silnim bundleovima i na akcijama, a trojku sam kupio GOTY, doduše na nekoj akciji na GOG-u.

A nisam igrao ništa :d Probao keca i opasno se smorio. I to sam pokušavao iz nekoliko navrata po više sati. Kontam, nemoguće da se toliko ljudi oduševljava a ja ništa...

Sad mi je kec ubio želju da igram trojku, pomislim da bih mogao malo da igram i nekako se smorim :S:

EDIT: Zato sam Dragon Age serijal prešao svaki deo sa DLC-ovima ne manje od pet puta :d

Poslednja izmena:
Trojka je jedna od najboljih igara poslednjih dvadeset godina, a ti tako zboriš o njoj. Eeee

Hahaha, o kecu, trojka ni ne znam kakva je, ne da mi se da počnem :d Kec je kriv :)

Vrh Dno