Izvor?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
E se to meni cini ili je Erik promenio plocu u opisu? Mislim da je pre bila X99-A II... Mozda sam pobrkao sa nekim nisam siguran :d
Sto nisi i ostale dijagrame kopirao? :d
X99 vec otisla pod mach(bez uvrede vlasnicima X99), cekamo 6/12, 4/8 i 4/4 pa da saljemo na kamenovanje SL i KL i3-i5-i7.
Ovaj Ryzen je zreo za re-review za jedno 3 meseca kad sve legne gde treba (ako legne). Otprilike kad izadju 6/12 i 4/8 procesori treba ponovo testirati i 8/16 Ryzen-e, pa da se vidi pravo stanje...
X99 vec otisla pod mach(bez uvrede vlasnicima X99), cekamo 6/12, 4/8 i 4/4 pa da saljemo na kamenovanje SL i KL i3-i5-i7.
Mada je i3 vec odsvirao svoje
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sto mislis da je tako?Nijedna od tih platformi nije otisla pod mač, niti će u skorije vreme.
To bih i ja voleo da znam...A šta se trenutno zbiva sa DDR4 3200Mhz podrškom? Vidim da od 4 ploče u Bench shopu, ni jedna nije dobila update biosa posle 1. marta. Jel moguće danas staviti 3200 Mhz ram kit, 2 pločice i imati punu brzinu ? Ili mora nešto da se sakati kao što su revieweri radili zbog problema?
Au , kakav zakljucak!Sta nije stabilno kod AMD?Odnos cena preformasa je najbitnija stavka kako kod Intela tako kod AMD, uvek bilo i bice.Uvek za svoj novac hoces najvise tako da je potpuno nebitno koju platformu uzimas ako ona odradjuje posao za koji je namenjena.Ljudi će ih i dalje kupovati jer su stabilne platforme. AMD još mora da radi na tome. Odnos cena perfomanse je na strani AMD, ali nije sve u tome. Plus je Intel - Intel, u očima većine korisnika.
Mada je i3 vec odsvirao svoje
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pogledaj klipove od jayztwocents. Utilizacija samo 1 threada prilikom zahtevnog testa itd. Nije bas tako jednostavan izbor za profi upotrebu.Au , kakav zakljucak!Sta nije stabilno kod AMD?Odnos cena preformasa je najbitnija stavka kako kod Intela tako kod AMD, uvek bilo i bice.Uvek za svoj novac hoces najvise tako da je potpuno nebitno koju platformu uzimas ako ona odradjuje posao za koji je namenjena.
Pogledaj klipove od jayztwocents. Utilizacija samo 1 threada prilikom zahtevnog testa itd. Nije bas tako jednostavan izbor za profi upotrebu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari