Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos si nov, ima vremena naucices da je ovo nista (moze i po 30% da bude)

Ja ne znam kako me uvek tako usere da kupim kad je high dan, a imam mušterije za prodaju kada opadne cena... Pre tipa godinu sam razmišljao da batalim sa trgovinom i ono malo što sam imao ~1BTC prebacio na Paypal i Perfect Money. Sad oko nove godine proverim cenu BTCa, duplirao se, FML

Nije svako za trgovca.
Ali iz nekog mog skromnog iskustva ovo bi trebalo da radi:
Be Fearful When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Fearful

Ma fino sam ja to tukao svojevremeno, ~$50 profita dnevno obrćao. Za studenta i više nego lepo. Ali sam potrošio kapital sad, teško ću se vratiti na noge.

Ja ne znam kako me uvek tako usere da kupim kad je high dan, a imam mušterije za prodaju kada opadne cena... Pre tipa godinu sam razmišljao da batalim sa trgovinom i ono malo što sam imao ~1BTC prebacio na Paypal i Perfect Money. Sad oko nove godine proverim cenu BTCa, duplirao se, FML
Pa sta?! Menjao si kad ti je trebalo para. Ja sam brdo prodao letos na 540 i 450$ jer mi je tada trebalo. Jel mi zao? Nije, bas me briga. Jeste, imao bih desetak hiljada eura vise ali ko ga yebe, zavrsio sam sta sam trebao. Nemoj zaliti nikada ako si taj novac upotrebio za nesto pametno.

sent from P9 lite

Pa sta?! Menjao si kad ti je trebalo para. Ja sam brdo prodao letos na 540 i 450$ jer mi je tada trebalo. Jel mi zao? Nije, bas me briga. Jeste, imao bih desetak hiljada eura vise ali ko ga yebe, zavrsio sam sta sam trebao. Nemoj zaliti nikada ako si taj novac upotrebio za nesto pametno.

sent from P9 lite
Volim sto nisi menjao za po 10-15-20$... ☺

Sećate se čoveka, javio se negde na onom pump-u početkom 2013.. nakopao 35-40 kom. iz zezanja još 2011 god., pa kada je video cenu, više nije imao pojma gde su mu. :D

Lol. Čak i da neko zaista radi to namerno, sa ciljem da zaguši mrežu, on zapravo samo radi ono za šta je Bitcoin mreža i predviđena. To mu dođe kao neki stress test.
Plus, nije kao da nije debelo platio ostatku mreže za to što radi.

Bas to. Em covek placa em ukazuje na nedostatke btc-a. Realno, svi znamo da to ceka bitcoin pre ili kasnije, covek je samo ukazao da treba da se pozuri s resenjem. Sada on stresira mrezu ali uskoro ce mreza biti tako opterecena stvarno.
Btc je dinosaurus, treba da se poradi na njemu.

sent from P9 lite

Uh, počelo ludovanje...

ce5d26664597b36f460194098f0f1ccc.jpg
178756e16bf4d1ebc9ce9d0da630e52c.jpg

Kakvi udarci, kao da neko minira rudnik zlata.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

neki mali kinez slucajno pritsnuo gumb :D

Kinez je mogao samo svoju chunu da pritisne, posto se oni ne pitaju za ovo...trenutno...Cak i EUR menjacnice u poslednja 24h imaju veci Vol od "mocne" Kine...

Poslednja izmena:
Ako ništa ne objave onda je valjda odobren po default-u

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno