Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
jos si nov, ima vremena naucices da je ovo nista (moze i po 30% da bude)
Pa sta?! Menjao si kad ti je trebalo para. Ja sam brdo prodao letos na 540 i 450$ jer mi je tada trebalo. Jel mi zao? Nije, bas me briga. Jeste, imao bih desetak hiljada eura vise ali ko ga yebe, zavrsio sam sta sam trebao. Nemoj zaliti nikada ako si taj novac upotrebio za nesto pametno.Ja ne znam kako me uvek tako usere da kupim kad je high dan, a imam mušterije za prodaju kada opadne cena... Pre tipa godinu sam razmišljao da batalim sa trgovinom i ono malo što sam imao ~1BTC prebacio na Paypal i Perfect Money. Sad oko nove godine proverim cenu BTCa, duplirao se, FML
Nemoj zaliti nikada ako si taj novac upotrebio za nesto pametno.
Volim sto nisi menjao za po 10-15-20$... ☺Pa sta?! Menjao si kad ti je trebalo para. Ja sam brdo prodao letos na 540 i 450$ jer mi je tada trebalo. Jel mi zao? Nije, bas me briga. Jeste, imao bih desetak hiljada eura vise ali ko ga yebe, zavrsio sam sta sam trebao. Nemoj zaliti nikada ako si taj novac upotrebio za nesto pametno.
sent from P9 lite
Eh da nisam :dVolim sto nisi menjao za po 10-15-20$... ☺
ATH probijen konacno, cekamo ga od 2013-te godine. :banana::guitar:
Ocekujem jak bullrun, mislim da je sledeca stanica oko $1350-$1400.
neki mali kinez slucajno pritsnuo gumb![]()
Kad SEC izlazi sa obaveštenjem? Rekoše 10.mart a on već prolazi...pada mrak![]()
Ako ništa ne objave onda je valjda odobren po default-u
Kad SEC izlazi sa obaveštenjem? Rekoše 10.mart a on već prolazi...pada mrak![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari