Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zaboravih... A sad ne može edit..

Dijalog mu je epski, odmereno i samo rečenice koje nešto znače bez prazne priče. Ja mislim da nije wally, jer je previše očigledno sada, a gledajući Flash-a uvek nas vode na nešto očigledno a na kraju nije...

Mislim da je neko tipa Barryev ćale, Jay itd.. Tawn.. Neki nama poznat speedster..
Jedva čekam da vidim šta će Cisco da sazna od onog komada...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taboo me je smorio žešće...
Black Sails dobar i u ovoj sezoni.
APB dobra ideja, realizacija malo škripi ali ok.
Taken posle 2 epizode nista posebno ali može za ubijanje vremena.
Time after time, jos jedna o putovanju kroz vreme, sa ni manje ni više, Dzekom Trbosekom i H. G. Wellsom lično. Videćemo za dalje.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

To je bilo brutalno, ali baci to u spoiler 😉
Inače, šta mislite ko je u stvari Savitar?

Imao je jednu vrlo zanimljivu rečenicu u ovoj epizodi 🙂

Bice jako glupo ako je jednostavno covek u tom odelu/oklopu. Bar zbog ovog kadra iz sedme epizode:

r7Auox8.jpg

Flash pokidao. Koliko god je ona epizoda sa gorilama bila shit, ova zadnja je pokidala. Savitar je brutalno odrađen, što kaže neko, dijalozi odlični.

@vladimirdowla Koja je to rečenica, mnogo toga je rekao?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Expanse, gledao sam danas, nije losa 7 epizoda - neke posledice desavanja iz prethodnih epizoda, kapiram da nas spremaju za sledecu akciju.

Verovatno:
You made me, Flash
(tako neki fazon, ne secam se tacno)

Mozda sam preterao sa kafom, ali ove nedelje imam utisak da sve epizode bilo cega sto gledam treba 3x vise da ponude 🙂 Da to ukljucuje i komedije, znao bih da jeste do kafe 😉

Pre svega Expanse, lagan ali vrlo dobar što se mene tiče, ja generalno uživam i u ovim sporijim epizodama. Ali babac ubija - kao da su iz jednog pokušaja snimali sve scene sa njom ili nemaju srca da joj kažu da nema blage veze sa glumom 😀

Za Flash-a

@DeRadicci

Savitar jeste
čovek, jedini koji je naučio sam da bude najbrži mogući speedster ili tako nešto, tako što je imao bukvalno beskonačno vreme za izučavanje tog speed force-a - nisam čitao stripove btw vrv lupetam oko ovoga. Vidim da mnogi tvrde da je ovaj u seriji u stvari Flash iz budućnosti. A ima deo gde bukvalno kaže "I am the Future, Flash" a ne znaš jel to kaže Flashu kao da mu se obraća ili bukvalno kaže ko je on u stvari (ja sam stavio zarez btw)

btw kontam da taj oklop služi da se bukvalno ne raspadne od brzina koje postiže 🙂

@Devix89

A rečenica je
"You know me, I love a good myth ..." a ko je taj koji voli dobre priče, mitove i ostale ******štine a koga pritom i poznaju 😉 - H.R Wells ali onaj sa Zemlje 17. Takođe imaš i mali hint gde se samo H.R. Wells i Savitar Wally-ju obraćaju sa Wallace

Mnogo dobro odrađeno ovo u Flash-u, mada prve dve sezone sam gledao u cugu jer sam se kasno uključio pa nisam toliko uzeo za zlo one filler epizode kao sada u ovoj trećoj sezoni kada gledam jednu po jednu. Samo njih kad bi nekako izbacili ... ali onda bi bila preozbiljna za CW publiku 😀

Poslednja izmena:
Meni baš suprotno, sam govor mi je zanimljiv, uopšte mi ne smeta, nekako mi deluje interesantno kao i dijalekt ovih beltera.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I meni je ona ok. Razlikuje se 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Stajlista koji brine o njoj treba da dobije medalju ali ozbiljno. Svaki kadar drugačija zanimljiva odevna kombinacija.Meni isto ne smeta ali se da primetiti da joj koji čas dikcije ne bi smetao.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Stajlista koji brine o njoj treba da dobije medalju ali ozbiljno. Svaki kadar drugačija zanimljiva odevna kombinacija.Meni isto ne smeta ali se da primetiti da joj koji čas dikcije ne bi smetao.

To za stajling i npr opekotine na vratu nekih starijih Beltera su sitni detalji iz knjiga, oko kojih su se lepo potrudili.

Pravi šmek budućih odevnih kombinacija moćnih vladara zemlje.
Kada ce više te knjige da mi stignu na adresu [emoji19]

This is us 12.epizoda razocaravajuca, najlosija ubedljivo, bespotrebno vracaje u proslost, sve vec prikazano ranije, krenuli su da fusere.. a o bespotrebno ubacenom gay ocu je vec komentarisano, totalna glupost

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

I po ko zna koji put... zasto je teško ubaciti u spoiler detalje o likovima u seriji? Eto ja nisam stigao jos do tog dela gde se otkriva taj detalj u seriji,mada sada kad si i napisao i shvatam u kom smeru ide serija mogu je i prekinuti i neće mi biti žao.

Poslednja izmena:
puno je oceva u seriji, tako da spojler i nije potreban

I po ko zna koji put... zasto je teško ubaciti u spoiler detalje o likovima u seriji? Eto ja nisam stigao jos do tog dela gde se otkriva taj detalj u seriji,mada sada kad si i napisao i shvatam u kom smeru ide serija mogu je i prekinuti i neće mi biti žao.

Ne ide u tom smeru uopste, to je bila jednokratna i isforsirana intervencija gay lobija.. ko prekine gledanje zbog tako neceg stvarno je prava prosecna srbenda (da je serija SAMO o tome pa bi i razumeo).

Ne ide u tom smeru uopste, to je bila jednokratna i isforsirana intervencija gay lobija.. ko prekine gledanje zbog tako neceg stvarno je prava prosecna srbenda (da je serija SAMO o tome pa bi i razumeo).
Nisam srbenda i izbegavam ceo taj gay lobi. No ovo nije tema za to.
Expanse nastavlja u jakom tempu.
Fino napreduje radnja za sada, jedino sto mi smeta i iritira je ona debeljuca Frankie Adams sa marsa koja je ispala iz nekog "moje domaćice-moja mama kuva bolje od tvoje" kalupa. Žešće iritantan lik. Inače zašto Andersonu treba onaj psiho sto komunicira sa protomolekulom? Nešto se opasno zakuvava i ovi beltersi ima da naprave ****** neko.

Expanse deluje kao zatisje pred buru. Meni bakuta ne smeta nekako je cool drugacija, a ova sa Marsa je boz sacuvaj - na nervozu me tera

TBBT - jedna od najkracih epizoda (za mene) - posto sam je toliko premotavao bilo je zanimljivo da je svaki skip isao na laughtrack i to ugl negde na pocetku tako da je epizoda "zvucala" kao sum morskih talasa. Mada su oni za razliku od ovog djubreta makar korisni i opustajuci 😀

Odgledao prvu sezonu Billions, dopala mi se poprilicno, ima li neko reci o drugoj sezoni, konkretno o kvalitetu/zabavi u odnosu na prvu?

TBBT - jedna od najkracih epizoda (za mene) - posto sam je toliko premotavao bilo je zanimljivo da je svaki skip isao na laughtrack i to ugl negde na pocetku tako da je epizoda "zvucala" kao sum morskih talasa. Mada su oni za razliku od ovog djubreta makar korisni i opustajuci 😀

Odgledao prvu sezonu Billions, dopala mi se poprilicno, ima li neko reci o drugoj sezoni, konkretno o kvalitetu/zabavi u odnosu na prvu?
2.sezona Billionsa nastavlja u slicnom ritmu, jako dobra serija

Ja probao, mislio sam da ce biti zanimljiva, ali... nedovoljno/previse wacked, zavisi kako gledas. Barem prve 2-3 epizode, batalio sam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno