Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ali zanimljivo bi bilo da ljudi koji su polomili displej (ne zaštitno staklo) podele sa nama info o tome kako je do lomljenja došlo (pad?, sa koje visine?, na koju podlogu?...) i da li su imali zaštitno staklo koje nije zaštitilo telefon (i koje). Značiće potencijalnim kupcima.

Ja pričam o zaštitnom, izlomih dva za dve nedelje. Više ih ne menjam

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

3a32bba5805522b298a5bb033f20d26f.jpg

Mala pomoć ako neko zna, sestricina hoće da kupi note 3 pro ili redmi 4 alo ne zna na kome je bolja kamera ja imam note 3 pro i znam kakva je ali za redmi 4 Nzm, hvala

@dzile1984
Prave gotovo iste slike.

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Neko beše naručivao zaštitna stakla sa alija 2 komada za manje od 2$, ima link u temi. Meni već oko 5 meseci odlično radi posao staklo koje sam dobio sa telefonom iz Top One prodavnice, čak se ni ne masti nešto preterano.

Ja naručio dva za dolar 11.11 i evo ga savršeno leži i isto se ne masti i fin je osjećaj pod prstom.

To je bar lako, najjeftinije a najviše orders na Aliju. [emoji14]

Ljudi,dajte linkove za Alije za nekoga sa dobrim rejtingom za Displej Crni za Note 3 Pro.

Desava li se kome kad ukljuci mobilni internet da mu na nekih 10-20 sekundi nestane signal i onda se vrati. Ima li ko kakvo resenje za to. Meni je Global 6.11.3 u telefonu,update nije radjen odavno kao sto vidite

Meni ne. Signal uvijek savršen. Ja sam na zadnjem global devu.

Molim za pojasnjenje i pomoc,videh na kp oglas za RN3,rekao bih da je u pitanju specijal edition,na njemu je instalirana verzija MIUI Global 8.1 stable 8.1.3.0. E sad SE mi treba zbog lte800,jel ovo ok u smislu da nije neki kineski rom i ima li ota update?Nisam vican ubacivanju romova i slicnim stvarima i ne bih uzimao tel ako moram da se zazam oko njega?Hvala svima unapred na odgovorima.

Ljudi,pomoc ako moze..
Link sa Alije kod koga bi mogao da porucim displej crni za note 3 pro,a da je proveren prodavac.

Planiram da se vratim sa custom roma na zvanični MIUI. Pratim proceduru koju je Kidence napisao u postu 1808?

Stigao update nocas MIUI Global 8.2.0.1 sa zakrpom od februara.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kako dobijate te updateove? Kod mene ni da makne od kako sam ga flashnuo. Da ne treba još nešto da bude uključeno od mi opcija, ja sam sve poiskljucivao.
c16cef4ce4dd8efed406a31b19149902.jpg

babd18ad2157fafd47a58468685d7401.jpg

9e97fdd080a21d5889aee6c7babb5b10.jpg

Vidiš koliko ih ima starijih, a što neće da ti se učita to ne znam.

u mene je 8.1.3.0 znaci ima i novijih?

Kako dobijate te updateove? Kod mene ni da makne od kako sam ga flashnuo. Da ne treba još nešto da bude uključeno od mi opcija, ja sam sve poiskljucivao.
Mislim da treba da bude uključena opcija "miui optimizations" u meniju developer options. Onda će pokazati ažuriranja.

Opet ja sa istim pitanjem...da li je neko narucivao crni displej za note 3 pro sa Alije od nekog pouzdanog prodavca ?
Uzgred,kliktao sam da bih bio deveoper :D,medjutim,ne mogu nigde da nadjem tu opciju u meniju...

Ne postoje org delovi za xiaomi na netu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nisam ni mislio na originale....ima za 20 dolara,ali nisam ranije porucivao nista sa Alije.

Pa onda uzmi od najboljeg prodavca i to je to. Gledaj ocene čitaj komentare i zaključi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U redu.
U Beogradu ima samo zlatni po servisima koji mi naravno ne odgovara :(

Mislim da treba da bude uključena opcija "miui optimizations" u meniju developer options. Onda će pokazati ažuriranja.
Meni je isključena. Svejedno je sad, skinuo sam zip i fleshnuo. Probaću kad izađe sledeći apdejt.

Meni ne prikazuje updaze kad je optimizacija isključena, a odmah pokazuje kad uključim.

Nazad
Vrh Dno