Za bateriju sam mislio, realan rad. Ako stavim na 4g, umesto na 3g ili 3g only, baterija traje krace. Verovatno zato sto se muci oko hvatanja 4g signala.
To jeste kada je 4G los, ali inace bolje traje baterija na 4G - verovatno jer modem krace radi za preuzimanje/slanje, a i CPU onda krace ide na jaci takt da bi nesto procesuirao.
Pogledaj Turkove klipove, videces VIP oko 50ms, Telenor npr oko 2, 3 puta manje...
Jeste da mi treba komedija novih, ali ne taj tip
😀
E sad, cekao sam da se javis za telefon ili karticu.
3 razlicita telefona u zadnjih 2 meseca - Redmi 3 pro, Wiko Ufeel i P9 Lite. Promenjena i kartica. Epilog isti.
Onda mozda jeste "hsv-problem".
Probaj nekada kroz Knez kako ti radi. Za druge lokacije ne mogu reci da sam dovoljno cesto igde da mogu da kazem da stalno dobro radi, ali u Knezu sam po 2h dnevno (ne voljom, moram zbog posla da idem do banaka). Pa znam da je uvek dobro radio, makar bila guzva da se jedva prodje.
Ako ti i tu ne radi, mozes da pretpostavis da te je VIP nesto zeznuo.
Apsolutno mi nista ne zncae speed testovi, kada obican browsing ne radi kako treba. Pogotovo ako brzo menjam stranice.
Nije tema, ali npr njihov 3g muku muci, cak i sa punim dometom.
VIP 3G u Beogradu nije bio nesto po pitanju odziva stvarno pre koju godinu, ali ono malo sto sam probao (morao sam da podesim 3G-only) lately je skroz OK. Samo sto 4G u BGu izgleda rasprostranjeniji sada, pa i nema smisla 3G za data.
Jesi probao neciju tudju karticu, ili onaj VIP Sweet? Mogu da ti posaljem jednu prepaid sa 4G, barem da isprobas kako ona radi. Znaces da li je do broja ili bas ides na problematicne lokacije.
Da je VIP onakav kako ga ljudi predstavljaju, ili da radi kao Lycamobile u FR, bila sta sem AT&T u Americi ili A1 u Astriji (nije bas nesto iskreno!), ne bih ga ja prihvatio kao tradeoff za cenu. Meni stvarno radi bolje od druga dva, a video si da sam uzeo i Telenor prepaid ceo mesec sa 11GB i isprobavao gde god sam isao.