Šta je novo?

LG G6

NIje loše pogledati.....
https://www.youtube.com/watch?v=KX0nd8VwiVw
Ovde se vidi termalna slika bez i sa heat pipe G6 tj da li heat pipe radi posao...
3a3Zwmb.jpg

Sent from WC

Dobar DAC za EU a za ostala trzista nista ako sam dobro razumeo?

Ja sam skapirao da quad-DAC ide na Korejsko tržište, a ostala ostaju bez njega.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Zbog toga sigurno neće dobiti moje pare... Đubrad. Pre bih uzeo v20, mnogo kompletniji telefon ali me nervira što nema nikakve garancije...

To je stvarno los potez (po korisnike naravno) ali je jasno da hoce da prave zaradu na takvoj ustedi + na jesen stize i V30.

LG G6 goes up for pre-order in UK, yours for £699

Malo su se zaneli sa ovom UK cenom, 815e :) Ovo je cak 53£ vise od clove.uk cene za XZ premium.

Poslednja izmena:
Platise i celavog i to su ga doveli u LG da raskupusa telefon :D
Nisu ludi ovi iz G6, poceli da ulazu u jutjubere konacno :D

Mene zanimaju Mađari i naši operateri [emoji2]
700 € početna cena u današnje vreme [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da ima SD835, Sabre DAC i apgrejdovanu V20 kameru, pocetna cena od 700e bi bila daleko opravdanija (za te pare bi imao najbolji hardver u klasi), ovako traze 700e za hw koji je najvecim delom proslogodisnji a pomenuta UK cena je brutalna, eto koliko kostaju minimal bezeli, najskuplja inovacija ikada :)

Mada ako minimal-bezel hajp ne bude jaci od razuma brzo ce ovaj G6 ispod 500e a to je najvaznije.

Poslednja izmena:
Da ima SD835, Sabre DAC i apgrejdovanu V20 kameru, pocetna cena od 700e bi bila daleko opravdanija (za te pare bi imao najbolji hardver u klasi), ovako traze 700e za hw koji je najvecim delom proslogodisnji a pomenuta UK cena je brutalna, eto koliko kostaju minimal bezeli, najskuplja inovacija ikada :)

Mada ako minimal-bezel hajp ne bude jaci od razuma brzo ce ovaj G6 ispod 500e a to je najvaznije.
Pravo zboriš.. Ali ekonomija i marketing kvare sve....

Sent from WC

Sjajan telefon,moz' prica ko sta hoce [emoji3] Verovatno i najbolji lg do sada.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Posle LG Optimus g

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima istine.

Screenshot_20170304-223734.png

Sadržaj kutije prodajne verzije.

I ovaj ga hvali posle 48h, čak i kameru koja nema još finalni softver.

[YOUTUBE]e2PJRp_72UU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Znaci slusalice ipak stizu?!

Ipak ima sluske :)

Pa svi ga hvale pošto su ga dobili za dž. Videćemo za koji mesec

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima i 3.5mm headphone jack [emoji3]

Vidi se HiFi DAC u gornjem levom uglu na leđima. Izgleda dobro u crnoj boji, konačno lep LG. Ovaj UI, hm, ne izgleda mi nešto na prvu loptu.

Zasto su svi je**ni kablovi i punjaci bele boje?
Crn telefon beo punjac.. Idi*ti

Ovaj crni sa slika ogreban za sve pare, kao da se tumbao u dzepu stanodavca mesec dana. Ili je GG5 zaista djubre od stakla?

Dobre da ali losije od G5/V20 primarnih kamera pa cak i od G4 (jedino su Nexusi i Pixeli bolji od G4/G5/V20 na dnevnom svetlu, od androida).

Odmah se vidi losiji dinamicki raspon (vise ''pregorelosti'' od pomenutih, starijih LG), manjak detalja a visak softverskog ostrenja i peglanja suma. Bilo bi zanimljivo videti G6 vs G3 koji takodje ima 1/3'' kameru ali i odlican post-processing za ''dnevne'' foto.

Mada prosecan korisnik tesko da ce primetiti te mane, vise ce se oduseviti malim bezelima i sa ''dve kamere'' :)

Poslednja izmena:
Nema boje?

G4 i novije G/V kamere snimaju fotografije sa zasicenim bojama, toplim WB, pretezno odlicnom kolicinom detalja a i dinamika je solidna s obzirom da nemaju hdr+ :)

Nazad
Vrh Dno