TozABG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 210
Za to se zna vec god danaHahhaha Blacklist već dobio spinoff pod nazivom Blacklist: Redemption
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Za to se zna vec god danaHahhaha Blacklist već dobio spinoff pod nazivom Blacklist: Redemption
The Expanse druga sezona :Klanjanje
Odlična mi je i prva mada ovde se tačno vidi i dolazi do izražaja povećan budžet. Nadam se da će ovako i nastaviti pošto je Kori najavio 9 knjiga :zgran:
Ovaj Blacklist u 11 epizodi počeo da vređa inteligenciju
Osoba čije je lice bilo na svim naslovnim stranama i na svim televizijama tek tako i bez problema ide na undercover zadatak i niko je ne prepoznaje?
The actor Bill Paxton has died at the age of 61 after complications from heart surgery, according to a statement released by his family on Sunday. Paxton began his career in films like James Cameron’s Terminator and Aliens films, before going on to star in Titanic and Twister in the 1990s. In recent years, he was nominated for three Golden Globes for his work on HBO’s Big Love.
Osoba čije je lice bilo na svim naslovnim stranama i na svim televizijama tek tako i bez problema ide na undercover zadatak i niko je ne prepoznaje?
Ja sam to prestao da pratim posle one bolnice sa nekim pandurima nesto...vise se i ne secam. Poslednje sto se secam iz te serije su Daryl i neka klinka kako bistre filozofiju....posle toga sam batalio seriju.Šta reći onda za TWD?
Gledajući zadnju epizodu, osećao sam se većim retardom od Judžina lično, što to i dalje pratim uopšte. Kakvi su ono "zapleti", sačuvaj me Bože. Uzalud se nadah da će Lusil da se "okvasi" sadržajem njegove lobanje, ali avaj...
Najbolje su mi mini serije.Silovanja godinama sa sezonama uglavnom rezultira bataljivanje posle 3 sezone...nekad i ranije.Jednostavno prodje me hajp...tako je bilo sa gomilom serija.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari