Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta trenutno pratimo sa sestrom:
Arrow:
Ocena sezone 8.7
Generalno mnogo bolji u odnosu na proslu sezonu, sa nekoliko dosadnih epizoda koje obicno idu u sred sezone. Proslu sezonu sam epizode gledao sa zakasnjenjem od nekoliko nedelja i obicno zaboravim sta je bilo u zadnjoj epizodi ali to sa ovom sezonom nije slucaj.
The Flash:
Ocena sezone 8.4
Standardno dobar, ali nije bas ono da jedva cekas sledecu epizodu.
The 100:
Ocena Sezone 9.2 Mnogo mi se dopada radnja sa tom novom pretnjom radijacije. 3 epizode sam pogledao i svaka bolja od prosle. Prezadovoljan.
The Walking Dead:
Ocena sezone: 8.9
Legends of Tomorrow:
Ocena sezone 8.5
Jedna od redjih serija koju i ja i sestra sa zadovoljstvom gledamo. Svaka epizoda ima neku zanimljivu radnju.
The Last Man on Earth:
Ocena sezone: 8.0
Serija kojom popunjujemo pauze u emitovanju ovih iznad, dobra za opustanje zivaca i popravku raspolozenja.
Lucifer:
Ocena sezone 8.6
Sestra ga obozava, (vidi se zasto :D) po mom ukusu fali jos natprirodnog elementa u seriji, kao npr epizode sa Urielom. Ovako se sve svodi na: 1. Neko ubijen 2. detektivka i Lucifer ispituju osobe br 1, 2, 3, 4, 5, da bi na kraju br 1 bio ubica, sve to uz povremeni vatreni pogled. Glumcima nista ne zameram.
Legion:
Ocena sezone: 9.1
Nesto novo, neobicno i zanimljivo.

"Upcoming" serije koje gledam:
Game of Thrones:
Nisam bio odusevljen 6 sezonom, tako da ne brojim dane do pocetka nove. Jedino se radujem desavanjima na Zidu i Severu.
Fear the Walking Dead:
Mnogi kritikuju ovu seriju ali meni se dopada. Nekako volim da je gledam i zanima me sta ce se desavati dalje sa likovima.
Better Call Saul:
Ima tendenciju ka povecanju zanimljivosti. Polako se pojavljuju likovi iz BB-a. Lepo prikazuje nacin zivota u tom mestu u kom se odvija radnja.
Shannara Chronicles:
Jedva cekam, meni se mnogo dopada taj fantasy svet sa raznim rasama i carobnjacima. Samo ko ce se setiti radnje iz prosle sezone :D.

Poslednja izmena:
Msm da sam ovde negde procitao za seriju Leftovers - odgledao 6 epizoda prve sezone - smorio se - od mene 3/10 - glupa i dosadna.

Pustio 1.1 legion. Zaspao.
el serija bas losa il sam ja bio previse umoran sa gledam? Neki klinac u ludaji neke ribe i losi tripovi koliko videh.
Ni ja nisam imao zivaca da odgledam posle druge polovine epizode, a moglo bi se reci da sam Marvel fan. Smara bre ono. Verovatno necu da pratim, necu bzvz da trosim vreme na nesto sto me nije privuklo na keca , ceka se Iron Fist [emoji109]

Sent from OnePlus 3T

@Novatech

Covece kako ti se sve ne pomesa u glavi. :)

^ Meni isto, jedva cekam, trecu sezonu. Odlicna je Leftovers.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Meni ostala još jedna epizoda...dvoumim se da li da je gledam ili da sačekam da krene treća sezona pa onda da je gledam...

Ali kopka me šta je
Meg spremila za Miracle. Mada pretpostavljam da će ove tri što su kao "nestale" da se obese sa onog mosta pošto je onaj u epizodi International Assasin sa tog istog mosta bacao one omče

Treća sezona kreće za 52 dana

xwsivcs.jpg

SHIELD-ovci pokidali, sto bi se reklo. :d

Sad pauza do aprila i povratak
Warda, virtuelno. :D

Btw, Fargo S03 krece 19. aprila. ^_^

Poslednja izmena:
Expanse nastavlja jako do samog kraja, posle bsg-a konačno uživam u sf-u,yeah.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ko će dočekati sledeću epizodu, trebao sam da sačekam kraj sezone i odgledam kao čovek.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

CARDINAL

http://www.imdb.com/title/tt5583512

https://youtu.be/IqaE2Blr00I

Opis:
Priča počinje kad policija nađe telo nestale 13-godišnjakinje u napuštenom rudarskom oknu. Džon Kardinal (Billy Campbell) i Lisa Delorme (Karine Vanasse) pokušaće da reše misteriju. Ali mračna tajna iz Kardinalove prošlosti preti da ugrozi istragu.

Žanr: drama, triler, kriminalistička
Kanal: CTV
Premijera: 2017.

Poslednja izmena:
Zar je moguće da se onakva smaračina S01E01 Expanse, izrodila u nešto što svi hvalite? Nisam uspeo da preguram duže od 15 minuta najdosadnijeg pilota kojeg sam gledao.

Ako vam se posle prvih 4 epizoda ne dopadne batalite , ne možeš posle jedne epizode odustati kada se priča tek razvija .

Moguće je da se pojavi cela druga sezona na uk netflix ubrzo, to bi bilo odlično :D

Poslednja izmena:
Shannara Chronicles:
Jedva cekam, meni se mnogo dopada taj fantasy svet sa raznim rasama i carobnjacima. Samo ko ce se setiti radnje iz prosle sezone :D.
Heh, ja nisam ni znao da su promenili misljenje, pogotovu sto ova prica zavrsava jednu od knjiga. 10x. Iako je serija ocigledno za klince, ima neki cudan sarm.

Ako vam se posle prvih 4 epizoda ne dopadne batalite , ne možeš posle jedne epizode odustati kada se priča tek razvija .

Moguće je da se pojavi cela druga sezona na uk netflix ubrzo, to bi bilo odlično :D

U ovoj danas epizodi su zvanično završili priču prve knjige, bar onu glavnu.
Moram bar još 2x ovu epizodu pogledati :) predobra je.

Expanse kida u drugoj sezoni - pocetak prve sezone je spor, ali pred kraj krece akcija i ne prestaje evo vec 5 epizoda u drugoj sezoni.

Sad ne znam sta ce da bude dalje i jos vise cekam sledecu epizodu :)

Nekako kratko traju epizode the expanse :) to znači da valja serija. 5 epizoda dobra

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Expanse, šta reći, ne znam kada sam gledao reprizu bilo koje serije
ali eto petu ću sigurno još jednom pogledati, rasturili su.

Arrow - ako ovako nastave batalicu uskoro..

Prvi put kad sam gledao Expanse pilot isto sam se smorio ali sam je koji mesec kasnije reprizirao i potrudio se da povežem šta je šta i uvuklo me je da nastavim.

Meni je Expanse cela prva sezona bila smor sem zadnje epizode. Kao i Taboo, previše razvuceno cela sezona ali kada se sve kockice slože kraj ce biti ekstra i onda kreće akcija.

Sent from my D6603

Znači da se ipak vratim Tabuu? :)

The 100
Nova epizoda totalno u vajbu druge sezone. Ovo zasad takođe obećava. Nikad mi neće biti jasno šta im bi sa onom trećom sezonom...

Znači da se ipak vratim Tabuu? :)

Zadnja epizoda u subotu ce presuditi da li nastavljam ili ne. Ova sedma epizoda je bila odlična za razliku od prethodnih. Znaci isti onaj smor osećaj kao expanse ali valjda je to u modi danas da ih tako razvuku na početku.

Sent from my D6603

Zadnja epizoda u subotu ce presuditi da li nastavljam ili ne. Ova sedma epizoda je bila odlična za razliku od prethodnih. Znaci isti onaj smor osećaj kao expanse ali valjda je to u modi danas da ih tako razvuku na početku.

Sent from my D6603

Meni nije nikad u Expanse-u bilo smaranja, jer su jako lepo pratili radnju iz knjige, pa mi je bilo dodatno zanimljivo videti kako će sve ekranizovati sa bednim SyFy budžetom (koji je opet bio najveći u SyFy-jevoj istoriji). Dok se u drugoj sezoni Netflix-ove parice vide na svakom koraku bukvalno. Osim par green-screen-ova i holograma, sve ostalo je real deal. U prvoj sezoni su likovi zaduženi za CGI radili skoro pa besplatno, samo zato što su veliki fanovi knjiga.

BTW u vezi Avasarale, ko je knjige pratio ...
Ja sam iz nekog razloga iz knjiga izvukao da je ona lezbejka i da je Arjun žena sa kojom živi na Mesecu (?), kao i da imaju neku usvojenu ćerku. Nešto se slabije sećam tih detalja oko nje doduše ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno