Evo sta trenutno pratimo sa sestrom:
Arrow:
Ocena sezone 8.7
Generalno mnogo bolji u odnosu na proslu sezonu, sa nekoliko dosadnih epizoda koje obicno idu u sred sezone. Proslu sezonu sam epizode gledao sa zakasnjenjem od nekoliko nedelja i obicno zaboravim sta je bilo u zadnjoj epizodi ali to sa ovom sezonom nije slucaj.
The Flash:
Ocena sezone 8.4
Standardno dobar, ali nije bas ono da jedva cekas sledecu epizodu.
The 100:
Ocena Sezone 9.2 Mnogo mi se dopada radnja sa tom novom pretnjom radijacije. 3 epizode sam pogledao i svaka bolja od prosle. Prezadovoljan.
The Walking Dead:
Ocena sezone: 8.9
Legends of Tomorrow:
Ocena sezone 8.5
Jedna od redjih serija koju i ja i sestra sa zadovoljstvom gledamo. Svaka epizoda ima neku zanimljivu radnju.
The Last Man on Earth:
Ocena sezone: 8.0
Serija kojom popunjujemo pauze u emitovanju ovih iznad, dobra za opustanje zivaca i popravku raspolozenja.
Lucifer:
Ocena sezone 8.6
Sestra ga obozava, (vidi se zasto
) po mom ukusu fali jos natprirodnog elementa u seriji, kao npr epizode sa Urielom. Ovako se sve svodi na: 1. Neko ubijen 2. detektivka i Lucifer ispituju osobe br 1, 2, 3, 4, 5, da bi na kraju br 1 bio ubica, sve to uz povremeni vatreni pogled. Glumcima nista ne zameram.
Legion:
Ocena sezone: 9.1
Nesto novo, neobicno i zanimljivo.
"Upcoming" serije koje gledam:
Game of Thrones:
Nisam bio odusevljen 6 sezonom, tako da ne brojim dane do pocetka nove. Jedino se radujem desavanjima na Zidu i Severu.
Fear the Walking Dead:
Mnogi kritikuju ovu seriju ali meni se dopada. Nekako volim da je gledam i zanima me sta ce se desavati dalje sa likovima.
Better Call Saul:
Ima tendenciju ka povecanju zanimljivosti. Polako se pojavljuju likovi iz BB-a. Lepo prikazuje nacin zivota u tom mestu u kom se odvija radnja.
Shannara Chronicles:
Jedva cekam, meni se mnogo dopada taj fantasy svet sa raznim rasama i carobnjacima. Samo ko ce se setiti radnje iz prosle sezone
.
Arrow:
Ocena sezone 8.7
Generalno mnogo bolji u odnosu na proslu sezonu, sa nekoliko dosadnih epizoda koje obicno idu u sred sezone. Proslu sezonu sam epizode gledao sa zakasnjenjem od nekoliko nedelja i obicno zaboravim sta je bilo u zadnjoj epizodi ali to sa ovom sezonom nije slucaj.
The Flash:
Ocena sezone 8.4
Standardno dobar, ali nije bas ono da jedva cekas sledecu epizodu.
The 100:
Ocena Sezone 9.2 Mnogo mi se dopada radnja sa tom novom pretnjom radijacije. 3 epizode sam pogledao i svaka bolja od prosle. Prezadovoljan.
The Walking Dead:
Ocena sezone: 8.9
Legends of Tomorrow:
Ocena sezone 8.5
Jedna od redjih serija koju i ja i sestra sa zadovoljstvom gledamo. Svaka epizoda ima neku zanimljivu radnju.
The Last Man on Earth:
Ocena sezone: 8.0
Serija kojom popunjujemo pauze u emitovanju ovih iznad, dobra za opustanje zivaca i popravku raspolozenja.
Lucifer:
Ocena sezone 8.6
Sestra ga obozava, (vidi se zasto
Legion:
Ocena sezone: 9.1
Nesto novo, neobicno i zanimljivo.
"Upcoming" serije koje gledam:
Game of Thrones:
Nisam bio odusevljen 6 sezonom, tako da ne brojim dane do pocetka nove. Jedino se radujem desavanjima na Zidu i Severu.
Fear the Walking Dead:
Mnogi kritikuju ovu seriju ali meni se dopada. Nekako volim da je gledam i zanima me sta ce se desavati dalje sa likovima.
Better Call Saul:
Ima tendenciju ka povecanju zanimljivosti. Polako se pojavljuju likovi iz BB-a. Lepo prikazuje nacin zivota u tom mestu u kom se odvija radnja.
Shannara Chronicles:
Jedva cekam, meni se mnogo dopada taj fantasy svet sa raznim rasama i carobnjacima. Samo ko ce se setiti radnje iz prosle sezone
Poslednja izmena: