Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pitao si već. Dobio si odgovor. Šta ponovno postavljanje pitanja može da promeni?
Ako ti smeta, prodaj, kupi Samsung i nećeš imati tih problema sa AMOLEDom... ali će biti drugih. :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Pitao si već. Dobio si odgovor. Šta ponovno postavljanje pitanja može da promeni?
Ako ti smeta, prodaj, kupi Samsung i nećeš imati tih problema sa AMOLEDom... ali će biti drugih. :d

Ne smeta mi u tom smislu da bih ga prodao.. ali me interesuje dal to ****** ima i na drugim p9 lite modelima. Ako ne zelite nekom da pomognete nemoj te da budete tako drski,iskulirajte moje pitanje i to je to.

Pa kako da ti pomognemo? Rečeno ti je da je to u manjoj ili većoj meri normalna pojava kod LCD ekrana zbog načina osvetljenja. I? Šta dalje?

Da li si ti primetio da ako telefon držiš pod vodom duže od 2 minuta, više neće da se uključi? Možda se pitaš zašto bi iko to radio. Isto tako se svi mi pitamo zašto bi bilo ko stavljao najjače osvetljenje i buljio u potpuno crnu pozadinu usred mraka. Nema nikakve logike niti spada u normalno korišćenje telefona. :)

^Bio neki test, drzao ga neki baja u kiseloj vodi neko vreme i telefon radio..

Neeemoj da siris dezinformacije :D :D :D

P.S
Don't try this at home!!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je bitno u kojoj kiseloj vodi? Mislim,Minakva, Knjaz Milos i druge ili mora bas jedna od tih? :)

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Znao sam da će neko da se javi sa pričom o tome da radi i potopljen. Bolje da sam stavio primer sa stavljanjem fona u gulaš i kuvanjem 90 minuta na 100 stepeni. Cenim da to ne bi preživeo.:smoke:

Aktivirao proxy i podesio sve i pronadje mi preko OTA novo azuriranje..skinem ali pri pokretanju instalacije izbaci gresku i to je to.

Jeli moze neko da mi pojasni to oko PROXY-ja? Kakve veze ima sa OTA update-om? Koleginica je uzela beli preko VIP-a i jos uvek je na B131, kaze nema novog softvera... Moj je iz MTS-a i uveliko je na B161. Na koji nacin moze da se odradi nadogradnja, a da ne izgubi OTA za kasnije?

Nabavio sam ovaj telefon danas, ali ne mogu da aktiviram Google nalog. Je l' zna neko šta može da bude problem? Kada kliknem add account i izaberem Google on na kratko pokaže checking information i samo se vrati na prethodni ekran..

EDIT: Kada odem na Google Play Store on odmah izađe. Probao sam da skinem noviju verziju sa apkmirror (pročitao sam negde da to može da pomogne) ali mrka kapa..

Poslednja izmena:
Da li je aparat nov?

Kupljen danas od Mobilni NS. Nisam još uspeo da podesim nalog, tako da nisam ni stigao do lozinke.

Probaj hard reset pa onda

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

I preko wifi i preko mreže je problem?

Softverska je greška nije HW, ali jedino da vidiš update-om da rešiš neki ota ili novu verziju, u krajnjem slučaju vratiš telefon i nek ti on sredi da se ti ne drndas.

iP7

Onda je mozda nesto do telefona. Odnesi gde si ga kupio i pokazi im sta se desava mozda oni znaju ili ti zamene telefon

Proksi je potreban samo kada ides preko firmeare findera .
I meni nije hteo da azurira sa B131 pa sam uspeo ovako da instaliram prvo B151 pa sa njega nougat betu.
Sve radi manje vise dobro osim kalkulatora..mislim na Nougat.

Aktivirao proxy i podesio sve i pronadje mi preko OTA novo azuriranje..skinem ali pri pokretanju instalacije izbaci gresku i to je to.

Jeli moze neko da mi pojasni to oko PROXY-ja? Kakve veze ima sa OTA update-om? Koleginica je uzela beli preko VIP-a i jos uvek je na B131, kaze nema novog softvera... Moj je iz MTS-a i uveliko je na B161. Na koji nacin moze da se odradi nadogradnja, a da ne izgubi OTA za kasnije?

Meni sa ovim mojim c900 nece ni to preko proxya

Probao, ista prica..

Ma vrati telefon ili neka ti daju drugi ili pred tobom rese problem na tvom.
Ja mislim da je cackano oko softvera i zato nece. Negde sam citao da kada se flashuje telefon onda to bude nekad problem pa onda mora da se flesjuju i google aplikacije pre prvog pokretanja sistema. I bas je taj problem sto opisujes, prakticno ne reaguje na bilo koju google aplikaciju.

Kalkulator hoce od 10 puta 1 da zabode na Nugatu

Jeli se gubi OTA ako se odradu preko fimver faindera, za buduce apdejte? Ako se gubi onda necu nista cackati. Radi i ovako dobro. Mozda eventualno aku budu bas kasnili sa 7.onda da probam. Hvala svakako na odgovoru ;-)

Ako nekom treba aplikacija za OTG.SAMO ZA ROOT-ovane telefone.
Screenshot_2017-02-25-17-51-30.png
Posle korišćenja napraviti restart.Probao sa USB 2.0,3.0 i čitačom kartica RADI.

Gde si našao, pda.ru ili nešto drugo - vidim da je na ruskom jeziku? Da li se razlikuje u odnosu na app koju je napravio onaj developer sa HTCmania i XDA foruma?

Sa 4PDA onaj sa Xda nije htela da radi.

Aha, znači nije ista, hvala, moraću da probam. Čim ga rutujem ponovo.

Ja sam probao sad ono preko proxya za 7.0 i nece za moju verziju c900

Nece c900 jer je putanja za c432

Nazad
Vrh Dno