Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Kako održavate spoljašnost telefona? Čime ga čistite?

Meni je pun vidljive prašine duž celog ekrana uključujući ulaz za punjač i gore slušalice. Nisam skidao fabričku foliju sa ekrana a pozadi imam jednu plastičnu masku sa Alija. Nju skinem povremeno i prebrišem alkoholom ili kad me baš mrzi isperem je pod mlazom vode i pustim da se isuši par sati. Ali za sam telefon nisam siguran šta je najbolje, svakako ne mlaz vode :D

Ja imam ono sredstvo za ciscenje hama

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Može i sa vlažnim maramicama za naočare

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Sad sam instalirao firmware finder..kako da vidim za moj telefon dali ima beta verzije.
Fon uzet u Vip_u..L21C66B131

Cim pokrenes program ukucaj tvoj model ako nije automatski vec ucitao i kliknes na pretragu. Koliko sam video ima beta Nougat 335 za C66.
Mada ne znam kako ti nije sam telefon odradio OTA update na poslednju verziju L21C66B151.
Upustvo za aktiviranje Proxija imas na youtube jer samo pokretanjem Firmware findera ti nece instalirati.
Ako nisi siguran kako to ide, nemoj ni da pokusavas, uskoro ce valjda zvanicna verzija, da ga ne bi nesto zablokirao.

Pozzz

Vlažne maramice za naočare? Ja za naocare imam običnu suvu krpicu s kojom čistim. Misliš na obične vlažne maramice? I ovog sredstva za pranje prozora se nisam setio haha :)

Imaš u dm parfimerijama vlažne maramice za naočare. Ja ih koristim vec par godina za brisanje telefona.

Ma najobičnije sredstvo za čišćenje prozora sa prskalicom... Sa njim čistim svu tehniku godinama... Ne skida sjaj, boju...[emoji4]

Probao sam i ja preko ota, i dalje je poslednja l21c66b131. Pošto mi je zabranjeno čačkanje (ženin fon), a njoj nije ni bitan update.

Probao sam i ja preko ota, i dalje je poslednja l21c66b131. Pošto mi je zabranjeno čačkanje (ženin fon), a njoj nije ni bitan update.

Ono sto pise u opisu sta je to novo u L21C66B151 je

- prebacivanje dolaznih poziva u pozadini- nova funkcija
- podesavanje osvetljenosti ekrana - optimizacija prevlacenjem klizaca sa trenutnog ekrana
- Dodata funkcija koja automatski dodaje novi pocetni ekran ili brise prazan kad pomerite ikone za aplikacije
- bezbednosne zakrpe za google

Cudi me da nije VIP prosledio korisnicima ovu zakrpu to je od 21.12.2016. .....ali moguce da su sad skoncentrisani na Nougat....

Poslednja izmena:
Zivim u inostranstvu i to bas u gradu gde nema DM haha. Hvala obojici u svakom slucaju, drzacu se sredstva za prozore, toga ima svakako :)

U VIP-u su uzeta dva telefona: beli i crni. Crni se odmah po uključivanju update-ovao na C432B161 (EMUI 4.1.1) dok je beli ostao bez update-a na C66B131 (EMUI 4.1). Iz ovoga zaključujem da će pojavljivanje update-a zavisiti od firmware-a.

Hvala na odgovoru...probao sam OTA update ali kaze da nema novih nadogradnji.
Nisam ni znao da ima B151

Sad sam instalirao firmware finder..kako da vidim za moj telefon dali ima beta verzije.

Cim pokrenes program ukucaj tvoj model ako nije automatski vec ucitao i kliknes na pretragu. Koliko sam video ima beta Nougat 335 za C66.
Mada ne znam kako ti nije sam telefon odradio OTA update na poslednju verziju L21C66B151.
Upustvo za aktiviranje Proxija imas na youtube jer samo pokretanjem Firmware findera ti nece instalirati.
Ako nisi siguran kako to ide, nemoj ni da pokusavas, uskoro ce valjda zvanicna verzija, da ga ne bi nesto zablokirao.

Pozzz

Uzmes krpicu i izglancas ekran, kakva bre sredstva za prozore :D

Te vlazne maramice imas i u opticarskim radnjama,a moze da se uzme i sredstvo za prskanje, takodje u opticarskim radnjama.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Aktivirao proxy i podesio sve i pronadje mi preko OTA novo azuriranje..skinem ali pri pokretanju instalacije izbaci gresku i to je to.

Hvala na odgovoru...probao sam OTA update ali kaze da nema novih nadogradnji.
Nisam ni znao da ima B151

Pozzz

Jesi kliknuo na opciju da ti skine ceo paket, jer po defaultu nije dobra velicina fajla. Ceo paket ti je nesto oko 2GB, zavisi od verzije do verzije....pretpostavljam da si gledao isto uputstvo na youtubu....

Pokazuje mi 1,29 GB..ne znam kako da vidim da ima 2GB..nudisamo brzo azuriranje ili tako nesto.

Iako si oba uzeo kod Vip-a,crni ti je otključan na sve mreže,zato je c432 (kao i moj telefon) a beli je zaključan na Vip mrežu c66 .A njih po starom dobrom običaju baš zaboli za ažuriranje.
Skoro sve okolne zemlje su mogle da učestvuju u Beta testu, instalira se FUT aplikacija i prijavš se kao beta tester.

Ka imam beli iz vipa i sim free je

C66 nije zaključan na VIP.

Niko vise ne zakljucava sem mts-a. Meni je ovo treci tel iz vipa i svi su bili sim free

Da li neko ima problem sa viberom, ili zna da li ikako moze da se popravi ? Pri otvaranju aplikacije, nakon nekoliko sekundi je telefon sam zatvara i tako uvek, bas ne moze da se koristi..

Potvrđujem da C66 nije zaključan na VIP. U njemu je MTS kartica.

Niko vise ne zakljucava sem mts-a. Meni je ovo treci tel iz vipa i svi su bili sim free

Moj je C432, uzet uz MTS paket i isto je sim free.

Stigla i moja maskica sa alija

IMG_20170223_212059.jpg
IMG_20170223_212050.jpg

Nije loša sviđa mi se guma oko rama, malo je deblja, i dugmići su taman lako se stiskaju.

Poz, imam c432b161, firmware finder nalazi c432b336 full ota. Moze li se instalirati direkt preko dload, brisu li se podaci iz tel? Lijen sam da trazim postove unazad..

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel se desava nekom da ponekad pri normalnom pisanju na google tastaturi da npr umesto c ubaci ç iako niste zadrzali to slovo? Npr nekad mi se desava da mu treba duze da se prikaci na wifi, a nekad u roku od sekunde.

Ovo prvo sam resio tako sto sam povecao neki odziv.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Dali neko primetio kod sebe blago probijanje osvetlenja na skroz crnoj pozadini? Naj bolje se vidi nocu u mraku na najacem osvetlenju.

^Vec si ovo pisao pre nekoliko meseci i dobijao si odgovore.

Zasto bi iko nocu povecavao brightness na max?
Zasto bi iko stavljao potpuno crnu pozadinu?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Rale opet ti :D Zar ti toliko smeta "i ako probija". Cepidlačiš...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno