Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Skidam i ja nougat :) nervira me ono obaveštenje na vrhu ekrana (da li moze nekako da se ukine, a da se ne uradi update?). Da li je to potrebno raditi reset telefona posle update-a?

A bre kako svima stigao samo na moj edge ne planira :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imam jedan ozbiljan problem a ne znam da li je mreza u pitanju ili tel.Telefon je s7e dual sim.Jedna je kartica mts ciji je broj sa pozivnim brojem 061 prebacen u mts mrezu jer je broj poslovan pa nije moglo drugacije,dok je drugi 061 vip.Problem je sledeci:Ljudi me pozivaju a ja nedostupan,posle toga dobiju obavestenje da sam dostupan i probaju ponovo a ja opet nedostupan,to se u zadnje vreme cesto javlja sto mi nikako ne odgovara jer gubim potecijalne musterije.Prijavio sam u mts i doduse dosao cevek upisao propustene pozive,prebacio u telefonu opciju bez lte samo 3g i 2g da bi se sutradan ispostavilo jos gore.Napominjem da 061 vip mreza radi besprekorno na istom tel.Ako imate neke predloge i sugestije dajte?

Nedostupan si na jednom broju dok pričaš na drugom. Možda je tako i bilo?

Ajde neko ko je na SEE i da je podigao na Nugat danas pa da mi proveri kad se ode na Settings > notifications > advanced i onda na whatsapp, šta imate tu od opcija? Ako može SS.
Zanima me da li su i to sredili pa da se može ukloniti da pokazuje sadržaj poruke dok je upaljen ekran...

539386b8643c3956b52e0cf615b137f9.jpg

Nije SEE i imam nougat 2 nedelje, ali bi moralo biti isto na svakom, ima naravno ta opcija.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nemaš tu opciju. Pitam za ovaj DQB7, raniji me ne zanimaju jer i sam imam tu drugu verziju već mesec i nešto ;)
Dakle, neko sa SEE i da je dobio danas apdejt, pa da mi proveri ovo :)

Nemaš tu opciju. Pitam za ovaj DQB7, raniji me ne zanimaju jer i sam imam tu drugu verziju već mesec i nešto ;)
Dakle, neko sa SEE i da je dobio danas apdejt, pa da mi proveri ovo :)

Screenshot_20170224-184350.png

Ne znam sto sam utripovao da si napisao Lock screen, sorry..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Majku im, ladno to nisu sredili...
Na 6.0.1 je bila opcija da se ugasi to, na 7.0 su je ukinuli. Postoji način da se ugasi preko ADB-a, ali me mrzi da se zezam sam tim...

Hvala za SS ;)

Majku im, ladno to nisu sredili...
Na 6.0.1 je bila opcija da se ugasi to, na 7.0 su je ukinuli. Postoji način da se ugasi preko ADB-a, ali me mrzi da se zezam sam tim...

Hvala za SS ;)

Duzan si pivo za sve ove silne ss-ove.[emoji2]

Jel neko dobio ko ima uk nugat februarski apdejt. Evo skoro kraj meseca i ništa do sada

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sam nasao ok staklo na aliu 9h, 2 e ,ne podize mi futrolu lepo je leglo,ok mi je i odaziv tastera,jedino sto mi ostaju prsti,al ostaju i na originalnom ekranu tako da...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja imam UK sam ga ubacio i nema update još uvek

Stigao za VIP S7E:
4bbb44337fba012e44e55751e9f3c39c.jpg

Sačekaću malo sa nadogradnjom...
Za S7 još ništa.

Nista od podesavanja nisam dirao posle update-a na Nougat, samo sam uradio clear cache partition. Vidim svi pricaju o nekoj boljoj fluidnosti u odnosu na MM, meni licno radi 3 puta sporije sve. Izgleda ce morati fabricki reset da padne.

Nista od podesavanja nisam dirao posle update-a na Nougat, samo sam uradio clear cache partition. Vidim svi pricaju o nekoj boljoj fluidnosti u odnosu na MM, meni licno radi 3 puta sporije sve. Izgleda ce morati fabricki reset da padne.

I meni se kocio mob posle update,ali kada sam uradio hard reset poleteo je...i iskreno veoma sam zadovoljan sada.[emoji4]

Poslednja izmena:
na zeninom s7 jos nista od 7.0 ja ne znam sta se desava, da probam fr da odradim pa da vidim hoce povuci nesto?

Odradio f. r. posle update, tel. je ipak malo fluidniji, jeste otisak na mm radio odlicno al sad mi se cini da je jos bolje.

@bia ne bi time nista dobio, zavisi za koji joj je region, al bice sigurno u toku par dana jer su poceli malo masovnije da pustaju N

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

kako da vidim za koji prokleti region je je...i telefon?

Nazad
Vrh Dno