Super, vidim bice dobrih testovaFirestrike ide pod obavezno. BF1 sam mislio ali, veliko ALI. Multiplayer je previse varijabilan da bi bio test platforma. Jedino singleplayer moze imati smisla jer je donekle stalan. Razmisljao sam o AOTS jer standardizovani benchmark ima.
Bez OC ne izbacujem test, ne radim ja to kao Benchmarkimamo 'ladjenje, bez brige. Nije custom loop, ali nije ni poenta da predrkanom hladjenju radimo test. Temp i potrosnja se podrazumevaju
![]()
:S::d
Druže, cpu me zanima...
Mene interesuje da li je istina da ce ova Hero podrzavati kulere sa AM3/AM3+ podnozjem? Konkretno, zanima me za CM V6GT.
Nas ovde zanimaju igre, FX-8xxx je solidan u tim ozbiljnijim ali dzabe kada ne vrti GTA V u "locked 60", samo ti daj GTA, napisi koja graficka, mi cemo se vec snaci sa komparacijamaRender testovi ce biti fokus jer je ipak 8 core. GTA V i Crysis 3 su mi malo njakavi za test jer ne koriste sva jezgra pa ih i ne vidim kao validan test aparat za 8c/16t procesor. Jos uvek i mi diskutujemo sta sve turiti u test bateriju, tako da je svaki savet dobrodosao.
Ok jedna igra za SingleThread performanse, ali vise od toga gubi smisao.
Nas ovde zanimaju igre, FX-8xxx je solidan u tim ozbiljnijim ali dzabe kada ne vrti GTA V u "locked 60", samo ti daj GTA, napisi koja graficka, mi cemo se vec snaci sa komparacijama![]()
Ako je bilo , sorry
Samo u svoje ime da govoris!Nas ovde zanimaju igre
S obzirom da 6300 daje minimalnih 90 fps na overwatch, sve na max(osim shadows, dynamic reflections,effects i par drugih nebitnih stvari i stvari koje bodu oci u mass fajtovima) i od 4/4 Zen-a ocekujem da minimalni fps ne bude ispod 140-150.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pa OW je esports fps i jedna od igara gde 144hz igra ulogu.
Ako je bilo , sorry
1. Gleda se cena, a ne broj jezgara.
2. Gta V nece sigurno da iskoristi 16 threada u potpunosti, tako da ce slican rezultat biti i na 4/8 Ryzenu po svoj prilici.
Render testovi ce biti fokus jer je ipak 8 core. GTA V i Crysis 3 su mi malo njakavi za test jer ne koriste sva jezgra pa ih i ne vidim kao validan test aparat za 8c/16t procesor. Jos uvek i mi diskutujemo sta sve turiti u test bateriju, tako da je svaki savet dobrodosao.
Ok jedna igra za SingleThread performanse, ali vise od toga gubi smisao.
Pa sta znaci pisanje besmislenih komentara tipa "duplo slabiji intel a iste performanse"?Nista dok ne vidim taj 4/8.
Nista dok ne vidim taj 4/8.
7z obavezno! Da vidimo memorijski protok kako sljaka.
Za multiplejer 60 fpsa ne radi posao - input lag.cemu care a vecina fura monitore 60Hz ...
Ako je bilo , sorry
Firestrike ide pod obavezno. BF1 sam mislio ali, veliko ALI. Multiplayer je previse varijabilan da bi bio test platforma. Jedino singleplayer moze imati smisla jer je donekle stalan. Razmisljao sam o AOTS jer standardizovani benchmark ima.
Bez OC ne izbacujem test, ne radim ja to kao Benchmarkimamo 'ladjenje, bez brige. Nije custom loop, ali nije ni poenta da predrkanom hladjenju radimo test. Temp i potrosnja se podrazumevaju
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari