Nije sinhronizovao, sve jasno
Sent from mTalk
Ja sam pokušavao na L950 i nisam uspeo pa sam softverski podrndao matematikuIstekao edit
Evo uspeli su da promene, virtual memory na 1GB
Pogledajte prilog 222933
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=71137568&postcount=16
ko je ono bese menjao pa nije uspeo :d
Nek pokusa da doda i Outlook nalog(ako ga nije vec dodao),tu se naravno prijavljuje svojim microsoft nalogom,verovatno mu je to taj gmail nalog.Posto je on radio upgrade sa 8.1 na 10 (640XL) ono sto mi pada na pamet je da je telefon prestao da sinhronizuje nakon update-a i da svi kontakti koji su sacuvani nakon toga nisu uopste dosegli do google servera, posto, od kada ima fon neki kontakti koje je sacuvao postoje na gmailu a neki ne. No otici ce do servisa da vidi da li mogu da nadju gde se nalaze ti podaci, a ako ne, morace rucno da poziva te unknown brojeve, da prekida pozive i onda da sacuva dobijena imena... rudarska rabota ****na.
Radi dobro svakakoOd kud znas kako radi, kad je kod mene sada?(EDIT: @neogeo)
...
Da, nema kontakata :/
Jako cudna stvar. Upravo je bio kod mene. Uvezli smo neki njegov stari vcard sa 700 kontakata u gmail. Ali fali jos nekih 200 kontakata koje je upisivao od kada je kupio telefon.
Nista drugo nismo uspeli. Jedino sto mi pada na pamet je da je cuvao negde u telefonu te brojeve lokalno vezano za taj gmail a nije ih sinhronizovao (jer sinhronizacija poste mu uopste nije radila). Znaci u istoriji poziva mu pise +381 65 123 456 i kada stisne na taj broj da pozove ne pise +381 65 123 456 vec Petar Petrovic. I kada stisne posle na tog Petra Petrovica uopste ne pise gde je sacuvan broj ni gmail ni outlook, sto me navodi na zakljucak da ti brojevi koji su nestali postoje negde na telefonu, ali ne i na cloudu (gmail/outlook/fb/skype).
Ako se ne varam pre manje od mesec dana je bilo price da je MS onemogucio sinhronizaciju sa gugl serverima (za mobilnu platformu) kao protivmeru guglovom bahatom ponasanju da ne napravi ni jednu oficijelnu aplikaciju za koriscenje svojih servisa na windowsu. Cisto testa radi, da izolujete problem, probajte da prebacite kontakte na MS nalog pa ga dodajte na telefon i vidite hoce li sinhronizovati kako treba. Mozda ste prevideli ali da li ste pogledali podesavanja oko importovanja imenika sa SIM?
Sleep bug? Lol cemu sluzi tooo? [emoji23]Bas zato sto nisam mogao da nadjem link sam rekao da me ne drzite za recElem biomelem, izgleda da mi je sleepbug napravio malo veci problem nego sto je isprva izgledalo tako da je morao da padne hard reset, prvi put. Za manje od 2h sam vratio sav sadrzaj na fon (ziveo cloud), neke aplikacije sam ovaj put izostavio poput wechat i jos par drugih. Build .693 i ono sto sam primetio je da baterija sad radi kao i ranije, 2 dana koriscenja. Nisam radio HR do sad nikad (zapravo ako ne racunam mesec dana druzenja sa note 4, ovo mi je prvi smartfon posle 6 godinja koriscenja 2710
) i ocekivao sam da me vrati na vanila verziju OS-a medjutim, samo je ocistio sistem od aplikacija i sadrzaja a build je ostao poslednji. Je l' treba tako da bude? Uglavnom, izbegavajte pomenuti sleepbug.
Ma super je zamisljena aplikacija ali sta nije u redu u realizaciji ne znam. Ima gazilion raznih scenarija/ambijenata odnosno zvuk tih ambijenata koji te uspavaju dok kazes keksAli je zaobidji. Evo baterija gazi dva dana frke bez.
Ček, jel to reklama pola ekrana?Sleep bug? Lol cemu sluzi tooo? [emoji23]
Sent from mTalk aka Craptalk
Ljudi ovo samo myTube ima, da vidis jasno duplu istoriju pregleda, na Mytubu sta si gledao i na YouTubu na kompu [emoji2] zivele 3rd party alternative [emoji854]
![]()
Ček, jel to reklama pola ekrana?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Nek pokusa da doda i Outlook nalog(ako ga nije vec dodao),tu se naravno prijavljuje svojim microsoft nalogom,verovatno mu je to taj gmail nalog.
Da nisu na SIM kartici...
Mada koliko vidim moja L640 XL ne nudi opciju cuvanja na SIM...
Sad sam bio na tehničkom pregledu (Švedska), koriste L650 za rad, imaju neku aplikaciju za kontrolu kola, spajaju sve na tu app. Kočnice, trap, komp. od kola... Žale se na bateriju, da je premalog kapaciteta.
Šefovi koriste L950.
^^^L650 je jedan najvećih fejlova koje je Majkrosoft napravio, ako ne i najveći.
Sent from mTalk Lumia 950xl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari